Categorie: Recensie (pagina 1 van 2)

Recensie: Zingen is gaaf! – Esther en Yvonne van der Ham

Wat is er nu leuker om met je kind(eren) te zingen!? Of het zingen nog leuker te maken in je kleuterklas? Zingen geeft plezier, en dat laten Loesje en Snoesje in het boekje “zingen is gaaf!” zien.
Lees verder

Recensie: Missie Manhattan – Barbara Fuchs

Je vader woont al 10 jaar in New York en jij woont met je moeder, broers en zussen in Nederland. Je ziet je vader nauwelijks en je vader ziet ook jou niet opgroeien. Natuurlijk is er telefoon, whatsapp en skype, maar dat is toch niet echt. Dan wordt je moeder ziek en ze kan niet meer beter worden … Hierover gaat het in het boek ‘Missie Manhattan’ van Barbara Fuchs.
Lees verder

Recensie: Retour Afzender – Henrieke Grandia

Retour Afzender – Een indringende roman over diepe liefde en verwijdering, over lijden en schuld, over onvermogen en hoop. Lees verder

Recensie: De Roofvogel – Martijn van der Kooij

Dit boek begint bij het eind van het verhaal in 2025. En dat is een gouden greep van Martijn. Je weet hoe het afloopt, maar je zit gelijk met behoorlijk veel vragen. Wat is er gebeurd? Wie heeft het gedaan? En waarom heeft diegene het gedaan? Met die vragen in je hoofd wil je De Roofvogel direct uitlezen.

Lees verder

Recensie: Naar school – Jozua Douglas & Juf Maike

Elin werd in oktober 4 jaar, maar ze mocht in augustus, gelijk na de zomervakantie, al naar school. Elin was er erg aan toe en had er heel veel zin in. Het kostte haar dan ook niet zo heel veel moeite om te wennen aan school en ze wilde al heel snel zowel de ochtenden als de middagen naar school! Voor haar kwam het nog maar pas uitgekomen boek van Jozua Douglas en Juf Maike ‘Naar school’ net de laat, want ze wist het natuurlijk allemaal al. Of toch niet?
Lees verder

Recensie: Contact! – Esther van der Ham

-Diep vanbinnen wil iedereen goed zijn –
Heb je het boek Controle! gelezen van Esther van der Ham? De recensie van het boek kun je hier lezen. In dit boek nam het verhaal een onverwachte wending. ‘Hoe heeft het zover kunnen komen?’ vraag je je dan af. Hoe het zover heeft kunnen komen lees je in het tweede deel: Contact!
Lees verder

Recensie: Ik was 10 in 2015 – Kinderen vandaag opvoeden voor de toekomst

Heeft mijn kind nog een toekomst? In welke wereld zal mijn kind leven? Waar zal mijn kind leven? Zal er nog werk zijn voor mijn kind? Wat moet mijn kind studeren?  Zal mijn kind gezond zijn? Krijgt mijn kind ooit een partner? Zal mijn kind nog jong mogen zijn? Wat moet mijn kind leren? Hoe zal het met mijn kind gaan in de toekomst?
Allemaal vragen die je vast wel eens – of vaker – stelt als ouders, opvoeders of leerkrachten en waarover je soms ongerust kunnen maken als het gaat om de toekomst van kinderen. In het boek ‘Ik was 10 in 2015’ van Pedro de Bruyckere en Bert Smits worden al deze vragen behandeld.
Lees verder

Recensie: Natuurlijk Lekker Basiskookboek – Monique van der Vloed

Al eerder scheef ik een recensie over Natuurlijk Lekker Bakken. Een receptenboek van Monique van der Vloed met wel 400 recepten die 100% natuurlijk zijn. De kernwoorden van dit boek zijn puur, vers, biologisch en natuurlijk. Een prima receptenboek voor als je gezond en op een natuurlijk wijze toch eens lekker wilt snoepen. Maar dit is niet het enige boek van Monique van der Vloed. Daarnaast is er ook het Natuurlijk Lekker Basiskookboek met wel 225 recepten die 100%  natuurlijk zijn. Ook in dit boek zijn de kernwoorden puur, vers, biologisch en natuurlijk. Lees verder

Recensie: Eén minuut voor twaalf – Annemarie Jongbloed

Een eigen detectivebureau … Welk kind droomt daar nu niet van. De hoofdpersoon in de boek, Jesse, wil graag een goede detective worden. Op het moment dat er wel heel veel bijzondere dingen gebeuren en wel heel veel valt uit te zoeken, richt hij samen met zijn vriend Alek een detectivebureau op. Maar dan wordt hun kantoor gesloopt …. Je leest het in Eén minuut voor twaalf.
Lees verder

Recensie: Natuurlijk Lekker Bakken – Monique van der Vloed

Puur, vers, biologisch en natuurlijk. Dat zijn de kernwoorden van het receptenboek van Monique van de Vloed. In dit enorm dikke boek staan wel 400 recepten die 100% natuurlijk zijn. Voor als je gezond en op een natuurlijk wijze lekker wilt snoepen.

Lees verder

Oudere berichten

© 2018 Puntsgewijs

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑