Categorie: Review (pagina 1 van 2)

Review: puzzelboekjes voor kinderen – Denksport Junior

Hier heb ik al verschillende reviews van voorbij zien komen op diverse blogsite: puzzelboekjes voor jonge kinderen van Denksport Junior. Ik werd er nieuwsgierig naar (reviews op blogsites werken dus ;-)) en kocht het boekje mijn eerste puzzelboek voor Elin. Ik merkte dat ze het ontzettend leuk vindt om te doen en dat ze het ook best goed kan.

Afgelopen jaar heeft Denksport de Junior collectie gerestyled. Het heeft een eigentijdse, speelse, frisse look, die kinderen aanspreekt. Ook is de Junior-collectie uitbreid met 4 nieuwe titels.
Van Denksport ontving ik drie van de vier nieuwe titels om te testen:
– Mini mix voor Peuter: 2 – 4 jaar
– Mini mix voor Kleuters: 3 – 5 jaar
– Spelen met kleur: 6 – 8 jaar

Lees verder

Review: de bakmixen uit de webwinkel Nicole’s Choice

Zoals u misschien wel weet ben ik fan van de losse thee die te koop is in de webwinkel Nicole’s Choice. Nicole heeft meer dan 50 soorten thee in de webwinkel, onderverdeeld in zes categorieën. Het kan niet anders of er zit wel een smaak, of meerdere smaken, tussen die u lekker vindt. Voor mij is dat momenteel de Fruity Forest, Sweet Dragon, Kaneelthee, Holiday Glow en Mistletoo Kiss. Heerlijke ‘winterse’ smaken. In de zomer zou ik zomaar andere favorieten kunnen kiezen, meer de citrus-smaken. Maar dat gaan we komende zomer zien …
Nicole heeft niet alleen thee in haar assortiment, ze heeft ook diverse bakmixen te koop. Ik heb er drie van mogen proeven.
Lees verder

Review: de adventskalender van Nicole’s Choice

Nicole's ChoiceVia Facebook ontdekte ik de webshop Nicole’s Choice. Nicole kreeg een nieuwe soort thee in haar assortiment en ze zocht daar nog een naam voor. Ze nodigde haar volgers uit om mee te denken. Uit de diverse reacties koos ze de naam die ik had bedacht. En daarbij was het contact gelegd. Nu, een paar maanden verder, heb ik al diverse soorten losse thee uit de webwinkel van Nicole mogen proeven. En ze heeft niet alleen losse thee, maar ook lekkere bakmixen in haar webshop. En nu ook de adventskalender.
Lees verder

Review – De educatieve set Hubelino Leren Rekenen

Ken je Hubelino al? Wij zijn er fan van, zowel van de knikkerbanen als van de educatieve sets. Over de 45-delige knikkerbaan schreef ik al eerder een review. Het bouwen van een Hubelino Knikkerbaan is ontzettend leuk voor thuis, maar het sluit ook heel goed aan bij de kerndoelen voor Techniek in het basisonderwijs. Er is dan ook een lesbrief beschikbaar, waarin 10 activiteiten beschreven staan voor de groepen 1 t/m 8 van het basisonderwijs.
Ook de drie educatieve sets van Hubelino zijn zowel voor thuis als voor op de basisschool geschikt. Maar niet alleen daar, ook wordt het veel gebruikt op peuterspeelzalen, gastouderopvang, BSO en kinderdagverblijven.
Er zijn drie verschillende educatieve sets:

  • Hubelino Leren Tellen
  • Hubelino Woorden Leren
  • Hubelino Leren Rekenen

Van Robbie’s Toys – Hubelino ontving ik alle drie de sets om uit te proberen.
Lees verder

Review: Speed – White Goblin Games

Speed; het snelste kaartspel ter wereld! Durf jij het aan? Nou, ik niet. Met spelletjes heb ik sowieso al moeite om van mijn man te winnen, en als het gaat om een snelheidsspelletje dan weet ik bij voorbaat al dat ik het niet van hem ga winnen. En na een paar potjes van dit spel blijkt het ook echt zo te zijn, ik kan het niet winnen van mijn man.
Lees verder

Review: VTech Zoef Zoef Dieren Avonturenjungle

Aan de grote hoeveelheid VTech Toet Toet Auto’s hier in huis, kun je zijn dat wij, en dan met name Joas, hier grote fan van is! Het liefst moeten alle Toet Toet Auto’s tegelijk aan en hij rijdt ermee door de hele woonkamer. Naast de Toet Toet Auto’s-serie heeft VTech ook een Zoef Zoef Dieren-Serie. Hier hebben we – op twee dieren na – nog niks van in huis, maar daar kwam laatst verandering in. Van VTech ontving ik de gloednieuwe VTech Zoef Zoef Dieren Avonturenjungle. Dit is één van de producten die VTech die najaar nieuw op de markt bracht/brengt.
Lees verder

Review: Take It Easy – White Goblin Games

Houd je van puzzelspellen? Vind je het leuk om de tegels op jouw bord zo goed mogelijk neer te leggen? Ben jij zo iemand die minutenlang moet nadenken wáár je dan die tegel het beste kunt neerleggen? Wil jij altijd maar de meeste punten scoren? Lees dan snel verder, want dan is Take it Easy wellicht wat voor jou!

Lees verder

Review: Kingdomino – White Goblin Games

Je bent koning van een koninkrijk. Alleen is je koninkrijk niet groter dan je eigen kasteel. Natuurlijk wil je je koninkrijk uitbreiden met nieuwe gebieden; korenvelden, meren, moeras, weide, bossen of zelfs met goudmijnen. Verken alles goed om de beste stukken grond te vinden. Maar de concurrentie is groot. Koningen uit naburige landen willen ook graag de beste stukken grond. Zorg ervoor dat jij op het juiste moment aanspraak kunt maken op de grond die jij het beste kunt gebruiken in jouw koninkrijk. Speel het in Kingdomino!
Lees verder

Review: De educatieve set Hubelino Woorden Leren

Hubelino staat bekend om de knikkerbanen die perfect aansluiten op Duplo. Al eerder schreef ik een review hierover. Naast de knikkerbanen heeft Hubelino ook drie educatieve sets op de markt gebracht, namelijk:

  • Leren Tellen
  • Leren Rekenen
  • Woorden Leren

Wij mochten alle drie de leerspellen uitproberen en vandaag ga ik u meer vertellen over de set Hubelino Woorden Leren. Over Hubelino Leren Tellen hebben ik al eerder een review geschreven, die u hier kunt lezen.

Lees verder

Review: Harm Hippiebus – Collector’s Item van de jarige VTech

Ken je mij al? Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Harm Hippiebus en ik ben speciaal ontwikkeld omdat VTech jarig is. VTech is 25 jaar geworden en dat is natuurlijk wel een feestje waard. Gefeliciteerd VTech!
Ik ben een Toet Toet Auto en ik sluit perfect aan op de speelsets van Toet Toet Auto’s, maar ook op de speelsets van Zoef Zoef Dieren. Maar let op; ik ben een collectors item en van mij zijn er niet zo heel veel gemaakt en daarom ben ik in de winkels zo uitverkocht. Dus schiet op en koop mij snel!

Lees verder

Oudere berichten

© 2018 Puntsgewijs

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑