Plezier gaat voorop, maar het is wel belangrijk dat producten op een duurzame manier geproduceerd worden, zodat we een wereld overhouden waarop we plezier kunnen blijven beleven!

Hobby

Een uit de hand gelopen hobby, daar weten Jeannette en Frank wel over mee te praten. Met twee kleine kinderen viel het hen op dat heel veel speelgoed na een paar weken al kapot gaat en vervolgens in de vuilnisbak belandt. Duurzaam? Nee! Daarom zijn Jeannette en Frank op onderzoek uitgegaan. De eerste stap die ze genomen hebben is om voor de verjaardagen van hun kinderen geld te vragen, zodat er ??n duurzaam cadeau van gekocht kan worden.
De volgende stap was om uit te zoeken welke merken duurzaam speelgoed produceren. Wat bleek, heel veel van deze merken zijn nog onbekend bij de mensen en dat terwijl het zulke leuke producten zijn. Van het ??n kwam het ander en in februari 2017 zijn ze een webshop gestart. Samen doen ze dit als hobby, naast hun betaalde baan en daarom kunnen ze de marges klein houden. Daarmee proberen ze hun producten zo bereikbaar mogelijk te maken.

Visie

Hout & Plezier vindt het belangrijk dat de producten die ze verkopen duurzaam geproduceerd zijn en lang mee gaan. We hebben immers een wereld achter te laten aan de volgende generaties. Voor hen is het ook belangrijk dat ze een wereld overhouden waarop plezier beleefd kan worden, en waarop hun kinderen weer kunnen spelen met het speelgoed waar ze zelf ooit mee hebben gespeeld. Daarom zijn de producten tijdloos en van hoge kwaliteit. Het blijft mooi, is uitdagend, inspirerend en stimulerend. Voor uren speelplezier!
De producten zijn op een maatschappelijk verantwoorde wijze geproduceerd. Wat het juist extra bijzonder maakt is dat mensen met een beperking of achterstand er hun steentje aan bijdragen.

Merken
In de webshop van Hout & Plezier zijn al diverse merken te koop. Nog altijd zijn Jeannette en Frank op zoek naar merken die binnen hun visie past en die ze toe kunnen voegen aan hun webshop. Merken in het assortiment van Hout & Plezier zijn:
Grapat; volledig handgemaakt duurzaam houten speelgoed. De gebruikte verven zijn allemaal op natuurlijke basis. Grapat biedt werkgelegenheid aan mensen met een beperking.
Crayon Rock; deze natuurlijke krijtjes zijn gemaakt van?sojabonen en gekleurd met natuurlijke pigmenten.
Met Litogami?leert een kind spelenderwijs hoe zonne-energie werkt en wordt bewust omgaan met energie gestimuleerd. Ook Litogami biedt werkgelegenheid aan mensen met een beperking en/of grote afstand hebben tot de arbeidsmarkt.
Plan Toys heeft drie principes; veilig, slim en duurzaam. Daarom past speelgoed van Plan Toys ook goed in het assortiment van Hout & Plezier.
Andere merken in het assortiment van Hout & Plezier zijn; Grimm, Droomdeurtjes, Waytoplay, Hout & zo, Holztiger, Play & Go en Hot & Tot.

Hout en ervaren?
Zo van internet iets bestellen is altijd spannend, vooral als je het product niet kent en nog nooit gezien en aangeraakt hebt. Daar heeft Hout & Plezier een oplossing voor. Ze komen graag bij je thuis zodat je de producten kunt zien, voelen en proberen. Je kunt dan kennis maken met de kwaliteit van de producten en ze vertellen jou en je vriend(inn)en meer over de achtergrond van de producenten!
Bovendien is het mogelijk om het te combineren met een shopping event van PompdeLux, duurzame Deense kwaliteitskinderkleding.

Kijk voor meer informatie op de website van Hout & Plezier en volg hun Facebookpagina voor leuke acties en aanbiedingen!

?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Share this: