Review: Harm Hippiebus – Collector’s Item van de jarige VTech

Harm Hippiebus VTech

Ken je mij al? Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Harm Hippiebus en ik ben speciaal ontwikkeld omdat VTech jarig is. VTech is 25 jaar geworden en dat is natuurlijk wel een feestje waard. Gefeliciteerd VTech!
Ik ben een Toet Toet Auto en ik sluit perfect aan op de speelsets van Toet Toet Auto’s, maar ook op de speelsets van Zoef Zoef Dieren. Maar let op; ik ben een collectors item en van mij zijn er niet zo heel veel gemaakt en daarom ben ik in de winkels zo uitverkocht. Dus schiet op en koop mij snel!

Harm Hippiebus op vakantie naar Duitsland

Weet je wat zo leuk is aan mij? Ik ben een reislustig typetje. Ik houd van vrolijke meezingers en ken ook leuke melodietjes en grappige zinnetjes. Kinderen die mij kennen moeten vaak om mij lachen. En zal ik nog eens wat leuks vertellen? Ik ging vanuit Weert, waar VTech woont, op pad en belandde in Zoetermeer bij Elin en Joas. Elin en Joas hebben een onwijs grote verzameling Toet Toet Auto’s en ze nodigden mij uit om bij hen te komen wonen. Hoe meer Toet Toet, hoe meer speelplezier. En weet je … een paar dagen later gingen ze op vakantie! Ja, je snapt wel, ik, Harm Hippiebus, een reislustig typetje, houd wel van een reisje. Ik mocht mee op reis met Joas en Elin. Yeah!

We gingen op vakantie naar Cochem, een stadje aan de Moezel. Wow, wat is het daar mooi zeg! We hebben daar ontzettend veel leuke dingen gedaan een gezien. Picknicken in een speeltuin, zwemmen, ijsje eten, naar een dierentuin, een pretpark en knutselen met Koos Konijn (Elin noemde hem Maxi Koosie, grappig h??!).

Harm Hippiebus op vakantie naar Frankrijk

En als je denkt dat we toen weer naar huis gingen, nee, we gingen nog verder reizen. Eerst gingen we naar Straatsburg en daar sliepen we een nachtje in een hotel. Elin had hier heel hoge verwachtingen van, zij had nog nooit in een hotel geslapen en haar papa en mama wel. Dat moest dus heel bijzonder zijn. Maar mij niet gezien hoor. Want met z’n allen in een familiekamer… Ik slaap wel in mijn eigen bus.

Daarna reisden we verder naar een dorpje vlakbij Colmar in de Elzas. Daar woonden we een week in een superleuk huisje met een megagrote tuin met schommel! Echt heel gaaf hier. Ook hier hebben we superleuke dingen gedaan! En weetje wat ik het leukst vonden? Om naar bovenop de berg te rijden! Echt zo gaaf! En dat uitzicht! Wow, schitterend!
Verder zijn we nog naar een vlindertuin geweest, hebben we wat leuke stadje bezocht en zijn we naar een ooievaarspark geweest.

Harm HippiebusVerrassingsbox

Nog ??n leuke verrassing. Als je mij koopt moet je heel goed zoeken naar een gouden ticket. Als je er eentje vindt maak je kans op een Toet Toet Auto’s verrassingbox ter waarde van ? 50,-.
Wel een beetje dom dat ik deze ticket vergeten ben mee te nemen naar Elin en Joas.? Zo’n verrassingsbox hadden ze vast heel leuk gevonden … en ik natuurlijk ook.

Maarre … de vakantie is weer voorbij, ik ga weer naar huis!? Weer fijn met mijn andere Toet Toet Vriendjes spelen! Tot de volgende reis!
De wielen van de bus gaan rond en rond, rond en rond, rond en rond, de wielen van de bus gaan…

Lees hier nog een review van V-Tech.

#spon

Bewaren

Bewaren

SpeelgoedSpeelgoed

Reactie (1)

  • Review: VTech Zoef Zoef Dieren Avonturenjungle - Puntsgewijs| 21 november 2017

    […] jij ook zo’n fan van Toet Toet Auto’s en Zoef Zoef Dieren? VTech brengt dit najaar nog meer nieuw speelgoed op de markt in deze series: […]

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *