Nicole's ChoiceVia Facebook ontdekte ik de webshop Nicole’s Choice. Nicole kreeg een nieuwe soort thee in haar assortiment en ze zocht daar nog een naam voor. Ze nodigde haar volgers uit om mee te denken. Uit de diverse reacties koos ze de naam die ik had bedacht. En daarbij was het contact gelegd. Nu, een paar maanden verder, heb ik al diverse soorten losse thee uit de webwinkel van Nicole mogen proeven. En ze heeft niet alleen losse thee, maar ook lekkere bakmixen in haar webshop. En nu ook de adventskalender.

Nicole’s Choice – waar gezond een keuze is

Nicole’s Choice is opgericht in december 2016. De losse theesoorten uit de webshop zijn zorgvuldig geselecteerd door Nicole zelf. De thee is zonder geraffineerde suiker, kunstmatige aroma’s en E-nummers. Evenals de bakmixen. In de bakmixen zit palmsuiker in plaats van witte suiker en speltmeel in plaats van tarwemeel. De bakmixen in de weckpotten worden met veel liefde, zorg, plezier en volledig met de hand afgewogen en gevuld door Nicole zelf. De losse thee en bakmixen zijn niet alleen leuk en lekker voor jezelf, ook is het zeer geschikt en superleuk om te geven als cadeau.

De adventskalender

Een tijdje geleden plaatste Nicole op haar Facebookpagina dat ze met iets heel erg leuks gaat komen voor de adventstijd. Daar was ik heel nieuwsgierig naar. Een tijdje later was haar idee te koop in de webwinkel en heb dit dan ook bijna meteen besteld. Een adventskalender. En die adventskalender hangt dan bij mij ook al aan de muur.

De adventskalender is een lange slinger met 24 kleine zakjes losse thee. In elke zakje zit een andere soort thee. Op de voorkant van het zakje staat een leuk, bijpassend plaatje en de datum en op de achterkant de naam van de thee. Zo kun je beginnend bij 1 december en eindigend bij 24 december elke dag een andere soort thee proeven en op die manier ook toeleven naar kerst. Ook is het een leuke manier om kennis te maken met de verschillende smaken thee en zo voor jezelf te ontdekken welke thee je lekker zou vinden en waar je wel een grote zak van 75 of 100 gram zou willen komen. Uit elk zakje kun je minstens 2 kopjes thee halen, maar de ervaring leert van de proefzakjes die je ook in de webwinkel kunt bestellen, dat je er vaak zeker wel 4 ? 5 kopjes van kunt zetten.

AdventskalenderMijn mening

Smaken verschillen natuurlijk en de ene smaak vind ik ook lekkerder dan de andere. Ik heb nu al een stuk of 15 soorten thee geproefd (van de meer dan 50! soorten) en de ervaring leert dat de meeste van deze smaken heel erg lekker zijn. In ieder geval vind ik de losse thee veel lekkerder dan de theezakjes uit de supermarkt. En de prijs? Nicole heeft op haar pagina een aantal berekeningen gegeven van haar losse thee ten opzichte van de een pakje soortgelijke thee uit de supermarkt. En wat blijkt? Het is nauwelijks duurder!
Woon je in (de omgeving) van Tilburg? Dan kun je je bestelling bij Nicole thuis ophalen. Als het opgestuurd moet worden dan komen er nog wel verzendkosten bij, maar wellicht willen je familie, vrienden, buren, kennissen die bij je in de buurt wonen ook wel direct thee of bakmixen bestellen zodat je met elkaar de verzendkosten kunt delen.

En … like de Facebookpagina van Nicole’s Choice. Bij elke 50 nieuwe volgers verloot ze onder haar volgers een zakje thee naar keuze!

Share this: