Top 5 van de meest gelezen blogs in 2017

Top 5

Op 25 april 2017 kwam de eerste review online op mijn blog www.puntsgewijs.eu. Deze review ging over het mini-uitdeelspelletje Oehoe! Zo eind van het jaar 2017 leek het mij eens leuk om eens te kijken welke reviews/recensies nu het meest gelezen zijn. Ik maakte een top 5.

Top 5

Op de 5e plaats: Review: Take It Easy – White Goblin Games
Take It Easy is een spel, uitgegeven door White Goblin Games. Deze review werd trouwens op de voet gevolgd door Kingdomino, eveneens van White Goblin Games. Kingdomino wordt hier nog steeds met enige regelmaat uit de kast gepakt.

Op de 4e plaats: Review: Educatieve Set Hubelino Woorden Leren
Robbie’s Toys – Hubelino is ??n van mijn opdrachtgevers. Ik beheer voor Robbie’s Toys diverse Social Media-accounts en maakt maandelijks de nieuwsbrieven. Van Robbie’s? Toys ontving ik ook de drie educatieve sets, Leren Rekenen, Leren Tellen en Woorden Leren. Van elk van de drie sets schreef ik een review waarvan Woorden Leren het meest gelezen is.

Op de 3e plaats: Review: De knikkerbaan van Hubelino
De knikkerbanen van Hubelino is toch wel het bekendste producten van Robbie’s Toys – Hubelino. Het is vooral heel fascinerend hoe de knikker over de baan naar beneden rolt. Het grootste voordeel: 100% compatibel met Duplo waardoor je met helemaal niet zo heel veel baanelementen toch een superleuke knikkerbaan kunt maken. Wij zijn fan!

Op de 2e plaats:? Honkvast – van oude huizen, de mensen die blijven | Steffie van den Oord
Ik herinner mij nog steeds het interview met Steffie in het radioprogramma Kunststof. Wat kon zij enthousiast vertellen over haar boek en de mensen die zij ontmoet heeft. En haar boek? Net zo enthousiast, leuk en vlot geschreven! Een aanrader.

Op de 1e plaats: Recensie: Jongens zijn slimmer dan meisjes – Pedro de Bruyckere, Paul Krischner en Casper Hulshof
De recensie van dit boek is echt met kop en schouder de meest gelezen recensie van 2017! Zou het door de titel van het boek komen?

2018

In 2018 hoop ik weer een heel aantal reviews, recensies en recepten voor u online te zetten. Van Droomvallei Uitgeverij heb ik nog diverse boeken liggen om te lezen en te recenseren. Van SpiceM ontving ik 3 grote zakken met kruidenmixen waar ik lekkere recepten mee zal maken en die met u zal delen. Robbie’s Toys – Hubelino komt met een aantal nieuwe producten op de markt en die zal ik u ook niet onthouden. En van de thee en baxmixen van Nicole’s Choice zal er ook nog een review online komen.

Ik wens u allemaal een fijne jaarwisseling en tot 2018!

Share this:

ComputerComputer

Reactie (2)

  • Marguerita| 30 december 2017

    Proost Marieke, op een mooi 2018! Leuk om te lezen wat jouw best gelezen artikelen waren.

  • Top 3 van de best gelezen blogs in januari - Puntsgewijs| 1 februari 2018

    […] best gelezen blog in januari is de Top 5 van de meest gelezen blogs in 2017. Deze blog publiceerde ik op 30 december 2017. Op de tweede plek staat de review over het […]

  • Geef een reactie

    %d bloggers liken dit: