Eind 2017 schreef ik een blog over de top 5 van de meest gelezen blogs in 2017. Dit jaar ga ik elke 1e van de maand een blog plaatsen over de top 3 van best gelezen blogs van de maand daarvoor. En daarbij geef ik u ook een kleine update van de werkzaamheden die ik voor opdrachtgevers heb gedaan.

Facebook – 123 volgers

Op 31 december gaf de 100e volgers mijn facebookpagina een like! Supergaaf om het jaar 2018 te beginnen met 100 volgers. Een maand later, 31 januari 2018, staat de teller op 123 volgers! Fantastisch om in een maand tijd zo’n groei te zien! En iedereen is welkom, dus hopelijk komen er veel meer bij.

Twee nieuwe opdrachten

Januari was voor mij ook de maand van 2 nieuwe opdrachten. Voor Godijn Publishing mocht ik een verhaal corrigeren en ik ben daarna ook ‘aangenomen’ als redacteur.
Een half jaar geleden mocht ik bij Uitgeverij Kok een proefopdracht doen en op basis daarvan was ik ook bij hen aangenomen. Het duurde even, maar op 3 januari kreeg ik de eerste opdracht; het corrigeren van een roman die in april uitkomt.

Voor Droomvallei Uitgeverij beheer ik de social media pagina’s. Daarnaast mocht ik ook 3 boeken die in het voorjaar uit komen corrigeren. En ik ben 2 blogtours aan het organiseren voor 2 boeken die in het voorjaar uitkomen en waar ik nu al nieuwsgierig naar ben.

Voor Robbie’s Toys Hubelino beheer ik de social media accounts. De facebookpagina bereikte deze maand de 6200 volgers! Afgelopen weekend plande ik al heel veel berichten in voor de komende weken, zodat ik meer tijd heb om andere dingen te doen, zoals met Elin meegaan met een schooluitje naar het Kinderboekenmuseum.

Blog – Top 3

In januari publiceerde ik 9 blogs. Het aantal bezoekers wat per maand mijn site bezoekt groeit gestaag. Juli 2017 was een groot record en januari 2018 staat nu op een goede tweede plek wat betreft het aantal unieke bezoeker.

De best gelezen blog in januari is de Top 5 van de meest gelezen blogs in 2017. Deze blog publiceerde ik op 30 december 2017. Op de tweede plek staat de review over het mini-uitdeelspelletje Oehoe! Deze blog was de allereerste blog die ik op 25 april 2017 publiceerde. Ontzettend leuk dat het nog zo vaak gelezen wordt. Ik zou zeggen; houd de site in de gaten, binnenkort volgt er nog meer leuk nieuws wat betreft de mini-uitdeelspelletjes.
En op de derde plek staat de thuiswerk-tag. In januari werd ik voor 3 tags getagd. Ik heb er lol in om ze in te vullen en hopelijk u ook om ze te lezen.

Februari

Ik kan zeggen, ik heb de leukste baan van de wereld en ik geniet elke dag weer van mijn werk. In februari hoop ik weer een stuk of 8 blogs te publiceren. Het zou leuk zijn als ik wat meer zou kunnen melden over het vervolg van het mini-uitdeelspelletje Oehoe! En hoop ik een aantal leuke opdrachten te kunnen doen voor mijn opdrachtgevers (en nieuwe opdrachtgevers zijn natuurlijk ook welkom 😉 )

Share this: