Review: Leef puur met Live Puri

Live Puri

Ik kocht het af en toe wel eens bij de Action; EasyWay maaltijdshake. Heerlijk om mijn dag mee te beginnen, maar afvallen deed ik er niet mee. Vanille is toch wel mijn favoriete smaak, ook aardbei vind ik lekker. Hoewel ik een echte chocoladegek ben, viel de chocoladevariant mij tegen, dus die kocht ik nooit.?
Van Live Puri ontving ik 2 zakjes met een maaltijdshake om te testen, in de smaken vanille en kokos. Ik deel je hierbij mij bevindingen.

Live Puri

Live Puri helpt je aan?je gewicht, je spieren en je gezondheid te werken met pure, zuivere producten. Met deze producten voel je je lekkerder in je vel, vanbinnen en vanbuiten. En hiermee ga je fit het leven door, op elk moment van de dag.
Kwaliteit en puurheid staan voorop. Er worden zo weinig mogelijk ingredi?nten gebruikt in de producten, Live Pure is daarmee 100% vrij van vulmiddelen, smaakpoeders of conserveermiddelen.
Live Pure heeft drie lijnen; Health, Active en Meals.

  • Live Pure Health zijn pure vitamines en mineralen in een glazen potje. Ideaal voor als je net een extra steuntje nodig hebt.
  • Live Pure Active zijn de gezondste tussendoortjes die je voor jezelf kunt kiezen. Het geeft je een langdurig en verzadigd gevoel en zorgen voor herstel en opbouw van de spieren.
  • Live Pure Meals zijn het ideale snelle en makkelijke ontbijt of lunch. Slechts 128 calorie?n, maar bezitten alles wat je lichaam nodig heeft! Vezelrijk, eiwitrijk, rijk aan vitamines en mineralen en een bron van oxidanten en essenti?le vetten.? Het zorgt voor een verzadigd gevoel zodat je minder snel naar een tussendoortje zal grijpen.

Mijn mening

Ik mocht 2 zakjes testen, ??n met een vanillesmaak en ??n met de kokossmaak. De bereidingswijze is makkelijk. Je giet melk in een shaker, voegt de inhoud van het zakje erbij en schudden maar. Nu heb ik geen shaker in huis, dus ik ging (net als bij maaltijdsshakes van de Action) met een garde te werk. Waarbij die van de Action snel oplost en je een shake zonder klontjes kan drinken, bleef het bij Live Pure wat klonterig. Je hebt dus echt wel een shaker nodig.

De smaken vanille en kokos waren beiden erg lekker en de smaak was goed te proeven, al had de smaak van mij wel wat sterker gemogen. Bij de maaltijdshakes van de Action zijn de smaken veel sterker, maar daarbij is de ingredi?ntenlijst een behoorlijk stuk langer, dus ik denk dat daar nog van alles aan toegevoegd is voor een betere smaak. Daarmee kun je zeggen dat de kwaliteit en puurheid van Live Pure hoger is en 100% natuurlijk! Volledig vrij van allerlei toevoegingen. Daarbij zijn de verpakkingen duurzaam en recyclebaar, dus goed voor het milieu. En de verzending is altijd gratis, en voor 22:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Daar houd ik ook wel van šŸ™‚

Naast vanille en kokos heeft Live Pure ook de smaken Cacao en Chai in het assortiment. Daarnaast kun je ook nog kiezen tussen licht gezoet of ongezoet. Kijk voor meer informatie op www.livepuri.nl

*Voor dit artikel heb ik een review-producten ontvangen*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *