De Internationale Kruidenmixen van SpiceM

Gezond eten wordt makkelijker en lekkerder met de Internationale Kruidenmixen van SpiceM. De kruidenmixen zijn vrij van extra zout, vet en suiker. De kruidenmixen zijn bewust zonder peper gemaakt. Daarom zijn de kruidemixen van SpiceM geschikt bij een zoutvrij en/of koolhydraatarm dieet. En omdat er geen peper in zit, is het ook geschikt voor moeders die borstvoeding geven en voor kleine kinderen. Of voor als je gewoon niet van pittig houdt. Houd jij wel van pittig, dan is er SpiceM UP, om zelf net dat beetje pit aan je gerechten toe te voegen.

SpiceM heeft acht verschillende Internationale Kruidenmixen in het assortiment: Frankrijk, Itali?, Griekenland, India, Thailand, Marokko, Mexico en USA. Daarnaast is er nog de SpiceM UP, zodat je zelf wat pit aan je gerecht toe kunt voegen, en voor de zoete gerechten is er SpiceM Sweet. Ik heb ze bijna allemaal een keer geproefd en ik ben echt fan van deze kruidenmixen. Maar er is toch ??n favoriet, en dat is de Franse Kruidenmix. Met deze mix maak ik gnocchi. Een erg lekker recept wat we regelmatig eten.

Gnocchi

Ingredi?nten:
Een pakje gnocchi ? 500 gram
Een bakje champignons ? 400 gram
1 aubergine
1 ui
3 varkenssaucijsjes
1 bol mozzarella
1 eetlepel franse kruidenmix

Bereidingswijze:
Snijd de varkenssaucijsjes in kleine stukjes en roerbak deze totdat ze gaar zijn. Voeg de in stukjes gesneden ui toe.
Snijd de champignons in plakjes en de aubergine in stukjes en voeg deze ook toe. Schep er een eetlepeltje Franse Kruidenmix aan toe roerbak het geheel totdat het allemaal gaar is.
Kook ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Als de gnocchi gaar is, voeg je deze bij de groenten en roer je het geheel goed door.
Snijd de bol mozzarella in plakjes en leg deze bovenop de groenten met gnocchi. Garneer met nog ietwat Franse Kruidenmix. Als de mozzarella gesmolten is, dan is het gerecht klaar en kun je gaan eten. Eet smakelijk!

Productinformatie

In de Franse Kruidenmix zitten de volgende kruiden: Rozemarijn, Tijm, Salie, Marjolein, Dragon en Lavendel. Een zakje met 250 ml kost ? 3,95 en daarmee heb je echt waar voor je geld, want je kunt er heel lang mee doen. Je kunt deze en ook de andere kruidenmixen hier bestellen.

Lees hier ook de andere recepten met de Franse Kruidenmix en met de Mexicaanse Kruidenmix

* Voor dit artikel heb ik review-producten ontvangen *

Share this: