Top 3 van de best gelezen blogs in februari

Top 3

Februari is alweer voorbij, maart is begonnen. Heerlijk dat het voorjaar alweer in zicht is. Ik geef je in deze blog een update van mijn werkzaamheden en een top 3 van de best gelezen blogs in februari.

Facebook – 136 volgers

1 februari begon ik met 123 volgers op mijn Facebookpagina, op 28 februari waren dit er 136! Leuk om te zien dat steeds meer mensen mijn pagina beginnen te volgen.

Mijn opdrachten

Voor Hubelino Benelux beheer ik de Facebookpagina. Elke eerst van de maand zet ik daar een winactie online waarbij je een superleuke knikkerbaanset kunt winnen! Ken je dit fantastische speelgoed nog niet? Neem dan gauw eens een kijkje! Hubelino is 100% compatibel met Duplo.

Voor Droomvallei Uitgeverij heb ik een aantal boeken gecorrigeerd en ik beheer ook de Facebookpagina. Dinsdag is daar ook een leuke winactie online gekomen. Op 7 april wordt er een Droomvallei-Feest gehouden en worden er 3 nieuwe boeken gepresenteerd. Als de Facebookpagina op 7 april 2100 volgers heeft bereikt, dan kiezen we uit de volgers een winnaar die een van deze drie nieuwe boeken mag uitkiezen.

Sinds afgelopen week beheer ik de Facebookpagina van TienminSpellen.nl. Mijn schoonvader Peter Flikweert bedenkt en ontwikkelt spelletjes en die spelletjes zijn te koop. Kijk eens op www.tienminspellen.nl.

Kom je bij mij een kopje thee drinken? Dan komen er een aantal potjes met losse thee uit de webwinkel van Nicole’s Choice op tafel. Dat is genieten! Voor Nicole schreef ik een brief die zij aan potentiĆ«le klanten gaat sturen. Ook op haar Facebookpagina loopt een leuke winactie!

Afgelopen maand verscheen er een leuke mail in mijn mailbox met de vraag of ik de redactie van een boek wil doen! Natuurlijk! Ik heb deel 1 van het boek al in huis, en ik benieuwd naar deel 2!

Voor Nutur.nl schrijf ik blogs en productteksten voor de webwinkel. Het is een poosje stil geweest met opdrachten, maar nu mag ik ook voor Nutur.nl weer aan de slag met een blog en met een merkenpagina. Supertof!

Blog – Top 3

En dan nu de top 3 van de best gelezen blogs in februari.? Op een gedeelde eerste plek staat de review van het boek ‘Onderweg naar Pasen‘ van Corien Oranje en Mariska Vos. Elke avond lezen wij het bijbelgedeelte en de bijbehorende overdenking. En we doen – zo mogelijk – de opdracht die erbij geschreven staat. Op het dressoir hebben we nu een mooi plekje ingericht met een aantal opdrachten uit het boekje. Het boek is zeker een aanrader om hiermee samen op weg te gaan naar Pasen.
En op een gedeelde eerste plek staat de recensie van het boek ‘Verhalen met L.E.F.’ van Inez van Arkel en Maaike Frankena. Loslaten, Ervaren en Focussen zijn de kernwoorden van dit boek. Verhalen voor kinderen om eventjes tot een rustmomentje te komen.

Op de tweede plek staat het recept van Gnocchi met de Franse kruidenmix van SpiceM. Wie heeft deze al gegeten? Ik ben benieuwd wat je ervan vond.
Op de derde plek staat de review van het mini-uitdeelspelletje Oehoe. Dit was de allereerste review die in april 2017 online kwam en wordt nog steeds ontzettend vaak gelezen. Oehoe is een spelletje van Tienminspellen.nl. Juist, daarvoor beheer ik sinds vorige week de Facebookpagina.

Maart

Op naar maart! Maar is weer een langere maand, dus ik hoop dat het aantal bezoekers op mijn site weer iets zal groeien. En natuurlijk hoop ik dat ook voor mijn Facebookpagina. En ik ga lekker aan de slag met al mijn opdrachten! Op de eerste van de volgende hoop ik weer een blog te plaatsen met de best gelezen blogs van maart!

Share this:

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: