Tag: de snack-tag

Snack

Door Daisy van By Vosje werd ik getagd voor de snack-tag. Ik vul de antwoorden op de vragen in. En zo leer je mij weer een beetje beter kennen šŸ˜‰ Lees je mee?

De snack-tag

Wat is je favoriete restaurant?
Ik houd zelf wel van all-you-can-eat restaurants. Maar niet de restaurants waar je op de klok moet kijken omdat je niet langer mag zitten dan 2 uurtjes of anders enorm moet bijbetalen. Ik ben wel fan van de live cooking buffet bij Van Der Valk in bijvoorbeeld Voorschoten of Dordrecht. Daar kun je je buikje op je gemak vol eten voor een schappelijk prijsje. Maar eigenlijk komt er niet zo van om gezellig samen uit eten te gaan. Toch maar weer ‘s een keertje inplannen šŸ˜‰
Gaan we met de kinderen eten, dan wordt het toch al snel een pannenkoekenrestaurant of gaan we ergens lunchen. In een pannenkoekenrestaurant is er vaak een speelhoekje (zie ze dan maar weer mee naar huis te krijgen) en met lunchen duurt het ook vaak niet zo lang.

Zoete of Zoute popcorn?
Daar kan ik kort over zijn: zout. En dan vooral zelf maken en direct opeten. Dan zijn ze toch echt het lekkerst.

Wat is je favoriete ijsje?
Schepijs, en dan wel bij een Italiaan. Het liefst kies ik dan smaken als stracciatella, of iets met chocolade, een muntsmaak, of een smaak met koekjes. Of Ben & Jerry’s, mmmm…..

Beschrijf de allerlekkerste taart die je ooit gehad hebt
Een allerlekkerste taart heb ik niet, maar waar ik van houd is monchoutaart, cheesecake of roomkruimelvlaai. Het liefst zelfgemaakt.

Thuisbezorgd.nl of zelf iets te snacken maken?
We bestellen nooit iets via thuisbezorgd.nl. Ook de keren dat we bij een snackbar/pizzaria iets bestellen zijn jaarlijks op ??n hand te tellen. Eigenlijk kook ik gewoon altijd.

Ga je voor een kaasplankje of een schaaltje M&M’s.
Verzot op chocolade, dus ik ga voor een schaaltje M&M’s. Al vind ik (vooral ‘s avonds) een blokje kaas ook wel lekker.

Wat is jouw favoriete tussendoortje?
Ik ben echt verslaafd aan chocolade. In een middag eet ik een stukje chocolaatje bij een bakkie koffie. En in de avond het liefst chips of handje nootjes. Maar doet doen we eigenlijk alleen in het weekend.

Warme of koude appeltaart?
Warme appeltaart, zonder rozijnen en m?t slagroom.

Wat bestel je het liefst op een terrasje?
Sinas. Saai h??! Of koffie of thee, afhankelijk van de tijd en de temperatuur.

Welke snack ligt er naast je patat?
We eten nauwelijks patat. Maar als we het eten dan ligt er een kaassouffl? of kipnuggets naast.

Wat is je favoriete chipssmaak?
Naturel, ribbelchips.

Dit waren mijn antwoorden op de vragen. Ik nodig andere bloggers uit om deze tag over te nemen en in te vullen. Laat je wel even weten als jij ‘m ingevuld hebt? Dan kom ik natuurlijk even een kijkje bij je nemen!

Lees hier de andere tags die ik heb ingevuld.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *