De ene keer heb je zin om wat uitgebreider te koken, maar vooral in het weekend wil ik vaak lekker makkelijk doen. Een gezonde maaltijd op tafel zetten die je in een klein half uurtje kunt klaarmaken. En als je het hebt over makkelijk, snel en gezond; de kruidenmixen van SpiceM zijn daar ook ideaal voor. Geen gehannes meer met allerlei potjes kruiden, of zakjes en pakjes waar teveel zout en andere onnodige toevoegingen bijzitten. Nee, diverse soorten kruiden in ??n zakje bij elkaar, zodat je met een eetlepel in ??n keer klaar bent. Als dat niet makkelijk is? En nog lekker ook…

De kruidenmixen van SpiceM

Ik gebruik bijeen heel aantal van de recepten die wij vaak eten de kruidenmixen van SpiceM. SpiceM heeft 8 verschillende internationale kruidenmixen in het assortiment en daarmee kun je heel wat gevarieerde maaltijden op tafel zitten. De mixen zijn zonder toegevoegd zout, suiker en andere onnodige toevoegingen. Puur natuur dus. Deze mixen zijn ook zeer geschikt voor kleine kinderen en vrouwen die borstvoeding geven, omdat het geen pepers bevat. Of voor als je gewoon niet zo van pittig houdt. Wil je wel iets meer pit? Gebruik dan ietsiepietsie SpiceM UP voor net dat extra beetje pit aan je maaltijd. Vooral niet teveel, omdat het daarmee al snel wel heel pittig wordt. Of je moet daar van houden natuurlijk!

Risotto met SpiceM Itali?

Ingredi?nten
Kipfilet
Courgette
Bakje champignons ? 400 gram
Potje zongedroogde tomaatje
Ui
Risottorijst
1 eetlepel SpiceM Itali?
Ietsiepietsie SpiceM Up

Bereidingswijze
Snijd de kipfilet in stukjes en bak deze in de olie van de zongedroogde tomaatjes.
Snijd de ui in stukjes en voeg deze toe. Pers de knoflook uit het potje van de tomaatje en voeg deze ook toe.
Snijd de champignons in plakjes en de courgette in stukjes en voeg ook deze, samen met de zongedroogde tomaatje toe.
Roer er een flinke eetlepel SpiceM Italiaanse kruidenmix doorheen, en een heel klein beetje SpiceM UP.
Voeg de gewenste hoeveelheid risottorijst toe en roer alles er goed door elkaar.
Schenk de hoeveelheid water volgens de verpakking van de rijst in de pan. Even goed roeren. Laat het nu een minuut of 20 garen.
Strooi er als laatst nog wat geraspte oude kaas overheen.

Eet smakelijk!

Productinformatie

Italiaanse kruidenmix bevat Tomaat, Ui, Knoflook, Oregano, Bonenkruid, Tijm, Salie, Basilicum. Een zak ? 250 ml kost ? 3,95 en is hier verkrijgbaar.
Daarnaast zijn er diverse andere soorten kruidenmixen verkrijgbaar.

Lees hier mijn andere recepten met de kruidenmixen van SpiceM.

 

Share this: