Paashop 2018

Paashop 2018

De kans is groot dat je voor het eerst op mijn site terecht bent gekomen! Daarom heet ik je van harte welkom op www.puntsgewijs.eu. Door Miranda van Thuisleven werd ik gevraagd of ik het misschien leuk zou vinden om mee te doen met een Paashop 2018. Dat leek mij zeker wel leuk en Miranda hielp mij op weg naar deelname hieraan. Waarvoor hartelijk dank Miranda! Het is dus de eerste keer dat ik meedoe aan een bloghop en daarom zal ik mijzelf even voorstellen.

Ik ben Marieke, ik ben 35 jaar, getrouwd met Arjan en mama van Elin (oktober 2013) en Joas (oktober 2015). Tot december 2016 ben ik werkzaam geweest als leerkracht in het basisonderwijs. Om meer thuis te kunnen zijn bij mij kinderen, ben ik daarmee gestopt en ben ik in april 2017 een eigen bedrijf gestart. De diensten die ik aanbied zijn het schrijven van teksten (zoals productteksten voor webwinkels), het corrigeren en redigeren van teksten (zoals manuscripten) en ik beheer ook diverse social media pagina’s voor bedrijven. Omdat ik recensies en reviews schrijven ook ontzettend leuk vind (ik ben o.a. gastblogger bij Thuisleven en Nicole’s Choice) plaats ik ook 2x per week een review of recensie op mijn website. Maar genoeg over mij.

Van: Mama Minke

Als het goed is ben je van Mama Minke vandaan gekomen, waar je kans maakt op een Powerbank. Ik volg Mama Minke al een tijdje. Haar slogan is – geloof, kids en liefde -, en dat spreekt mij erg aan. Haar beide kinderen zijn in hetzelfde jaar geboren als mijn beide kinderen, en daar zie ik al één raakvlak met haar. De tweede raakvlak ik het thema ‘geloof’. Minke schrijft veel over geloof, (kinder)bijbels en geeft andere leuke tips en ideeën wat met het Christelijk geloof te maken heeft. Minke schreef een recensie over ‘Bakken met de Bijbel’, dit boek valt bij ons ook goed in de smaak en ik schreef er een recensie over voor Thuisleven. Over ‘De Zoekbijbel’ schreef zowel Minke als ik een recensie.

Naar: MamaKletst

Van de ene mama naar de volgende. Joyce van MamaKletst is 29 jaar en mama van 2 kinderen van 4 en 1 jaar. Bijna dezelfde leeftijd als mijn kinderen dus. Na een speurtochtje op haar blog zie ik dat ik ook bij haar veel leuke tips kan halen. De onderwerpen waar Joyce over schrijft zijn in 5 categorieën onderverdeeld; Budget, Lifestyle, Mama & Kind, Spelen, Vrije Tijd. Zo vind ik bij Spelen|DIY een ontzettend leuk Rupsje Nooitgenoeg om samen met je (kind)eren te knutselen. Ga ik zeker eens met Elin doen!

Winactie

Ook bij mij valt er een leuke prijs te winnen. Van Tienminspellen.nl mag ik het spel Robo weggeven. Robo is een spelletje voor 1 – 4 personen. Robo’s laten op het speelbord sporen achter en komen niet meer op een pad waarop een spoor staat. Zo zijn er steeds minder paadjes om over te lopen. Maar … er zijn ook robothondjes (hotdogs) en daar durven de robo’s niet langs. Om beurten dobbel je en probeer je slim een pad te kiezen. Wie vastloopt is af, wie ’t laatst overblijft is winnaar!

Robo is niet het enige spelletje wat Tienminspellen.nl in het assortiment heeft. Lees bijvoorbeeld mijn review eens over het spelletje Oehoe!
Naast Robo zal ik nog een kleine verrassing bijvoegen 🙂

Hoe kun je meedoen:
1. Laat een reactie onder dit bericht achter dat je meedoet.
2. Een like op de Facebookpagina van Puntsgewijs en van Tienminspellen.nl wordt enorm gewaardeerd.
3. Op maandag 9 april zal ik de winnaar op mijn Facebookpagina bekendmaken.

 

SpeelgoedSpeelgoed

Reactie (39)

 • Adriana de Ruiter| 1 april 2018

  Goedemorgen!

  Wat superleuk dat er een paasbloghop is! Afgelopen kerst heb ik op die manier verschillende nieuwe blogs leren kennen, ik hoop dat ik vandaag weer een paar nieuwe ontdek! 🙂

  Ik doe graag mee aan deze winactie! Het lijkt me een superleuk spelletje! Onze pleegzoon is gek op spelletjes, maar vaak heb je er meer dan twee mensen voor nodig! Deze kun je blijkbaar zelfs alleen doen, dus ik probeer het gráág uit! 😀

  Fijne pasen, geniet ervan!

 • Maramge Krouwel| 1 april 2018

  Heeeeel graag! Lijkt me een super spel!

 • MarianZw| 1 april 2018

  Leuk zo’n hop, weer wat nieuwe bloggers gaan volgen….ik loot graag mee voor dit leuke spel.

 • Anita H.| 1 april 2018

  Ik doe graag mee!

 • Pauline| 1 april 2018

  Wauw een extra spelletje vindt mijn man van 4 vast leuk!

  • Marieke| 1 april 2018

   Leuk dat je meedoet. Al vermoed ik dat je man van 4 nog iets te jong is voor dit spelletje 😉 Al weet je natuurlijk maar nooit …

 • Judith| 1 april 2018

  Oeh dit probeer ik graag uit met mn man en zoontje! !

 • Patricia Bouthisma| 1 april 2018

  Wow, dat lijkt me een erg leuk spel. We spelen vaak spelletjes en een nieuw spel is zeker welkom. Ik maak graag kans

 • Claudia Diependaal| 1 april 2018

  Ik waag graag een kansje. Mijn kleinzoon zou dit heel erg leuk vinden?

 • MamaMinke| 1 april 2018

  Wat leuk dat je mee doet. En een super leuke winactie. De oudste wil steeds vaker een spelletje doe. Zo leuk!

 • Lindy| 1 april 2018

  Wat leuk! Deze paashop langs allerlei leuke blogs is echt een tof initiatief en dan die prijzen die je kan winnen…😍 Hier thuis echte spelletjesfanaten, en ook leuk dat het al mogelijk is vanaf 1 persoon.. Ik ben superbenieuwd en ga duimen! 🍀🌟

 • Linda Raaijmakers| 1 april 2018

  wij zijn thuis dol op spellen dus ik doe heel graag mee 😀

 • Miranda de Jong| 1 april 2018

  Wat leuk dat het je gelukt is om mee te kunnen doen! Gefeliciteerd met je allereerste Bloghop! Dat het vele nieuwe bezoekers mag trekken naar je leuke site.

 • Kelly Aarts| 1 april 2018

  Wat leuk zo deze bloghop! Kende al heel veel blogs, maar die van jou nog niet, dus ga je volgen: leuke blog!
  Doe heel graag mee voor dit spel: we spelen hier thuis veel spelletjes, dus weet zeker dat het in de smaak zal vallen!

 • Nicole| 1 april 2018

  Leuk ik doe graag mee

 • Will| 1 april 2018

  Ik doe mee met de Paashop en ben nu op jouw blog terechtgekomen, voor het eerst.
  Graag doe ik mee om dit leuke spel te winnen.
  Ik hou van spelletjes doen, maar ken dit spel nog niet.
  Ben er heel erg benieuwd naar.
  Ik heb alleen geen Facebook, maar volg voor het eerst bloglovin.
  Krijgt de winnaar een mailtje?
  Nog een fijne 2e Paasdag.

 • Katerina Banjo| 2 april 2018

  Ik doe graag mee!

 • Viv Schobben| 2 april 2018

  Ik doe ook graag mee! We zijn een echt spelletjesgezin en dit lijkt me echt weer een leuke nieuwe uitdaging. Wat is er nu gezelliger dan met z’n allen aan de keukentafel en spelen maar. Nog een fijne tweede Paasdag!

 • Anna| 2 april 2018

  Ik doe graag meee

 • Katerina Banjo| 2 april 2018

  Ik doe mee! Ben benieuwd!

 • Marian B| 2 april 2018

  Wat leuk, door deze hop ben ik op je site terechtgekomen. Ziet er leuk uit, en ik kom vast nog wel eens terug. Een leuk spel is ook altijd leuk voor thuis met de kinderen of voor op school, ik loot daarom graag mee.

 • Maaike| 2 april 2018

  Wat leuk dat spel! Ik loot graag mee!

 • Danielle| 2 april 2018

  Ik doe graag mee

 • Thea| 2 april 2018

  Wat leuk de paashop! Ik doe graag mee omdat ik denk dat mijn zoon dit spel erg leuk vind om te spelen met mij of alleen.

 • Lisanne Bons| 2 april 2018

  We doen heel graag spelletjes hier in huis. Dit spelletje ken ik nog niet. Het klinkt erg leuk. Doe graag mee

 • Marcia Kan| 2 april 2018

  Ook al zo’n fijne prijs die te winnen valt, zo leuk om op deze manier nieuwe blogs te ontdekken! Dit klinkt als een gaaf spel, zou leuk zijn voor mijn meiden en een leuk tijdverdrijf voor in de meivakantie die eraan komt!

 • Tamara| 3 april 2018

  Dat ziet er leuk uit! Ik doe graag mee.

 • brants harry| 3 april 2018

  lijkt mij een leuk spel voor de kleinkinderen

 • anita kempenaers| 3 april 2018

  doe graag mee voor dit leuke spel

 • Hille Morel| 4 april 2018

  Ik doe graag mee voor dit spel!

 • Moniek| 5 april 2018

  Klinkt als een leuk spel, ik doe mee.
  We beginnen hier thuis de spelletjes steeds meer te her-ontdekken!

 • trotsema fati| 6 april 2018

  het lijkt me een leuke spel ik waag graag een kansje

 • Laura K.| 7 april 2018

  Wat leuk, ik doe graag mee voor mijn kinderen! 😀

 • Lyn| 7 april 2018

  Ik kende je blog nog niet, erg leuk om eens rond te kijken! Ik doe graag mee

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *