April, dus tijd om weer terug te blikken op maart.  Ik geef je in deze blog een update van mijn werkzaamheden en een top 3 van de best gelezen blogs in maart.

Facebook – 167 volgers

1 maart begon ik met 136 volgers op mijn Facebookpagina, op 31 maart waren dit er 167! Wat een enorme groei, waar ik natuurlijk heel blij mee ben! Kom jij er ook bij?

Mijn opdrachten

Voor Hubelino Benelux beheer ik de Facebookpagina en sinds kort ook de website. Sinds 1 april zijn er een heel aantal nieuwe Hubelino-producten op de markt, waaronder twee nieuwe uitbreidingssets, 4 nieuwe denkspellen (die komen overigens pas in mei) en de 525-delige jubileumeditie! Het zijn echt toffe nieuwe producten.

Voor Droomvallei Uitgeverij beheer ook de Facebookpagina. Op 7 april wordt er een Droomvallei-Feest gehouden en worden er 4 nieuwe boeken gepresenteerd. Als de Facebookpagina op 7 april 2000 volgers heeft bereikt, dan kiezen we uit de volgers een winnaar die een van deze nieuwe boeken mag uitkiezen. Doe jij al mee? 3 van de 4 nieuwe boeken heb ik al mogen lezen en zijn echte aanraders!
Ik ben er trouwens bij op het Droomvallei-Feest! En jij?

Eerder heb je al eens een recensie van Meneer Humble kunnen lezen op mijn blog. Het leuke is dat er een vervolg komt. De schrijfster heeft mij benaderd om dit boekje te corrigeren! Natuurlijk wil ik dat doen 🙂 Ik ben er nu mee bezig!

Gisteren (1 april) is de #paashop2018 online gegaan en ik doe mee met mijn blog. 26 bloggers die aan elkaar gelinkt zijn, zodat je van de een naar de ander kunt hoppen. En bij elke blog maak je kans op een leuke prijs. In samenwerking met Tienminspellen.nl mag ik een leuk spel weggeven. Doe je al mee?

Twee weken geleden viel mijn oog op een Facebookberichtje waarin er een koper voor een webshop werd gevraagd. Ik heb flink wat heen en weer geappt, gebeld en gemaild met de huidige eigenaressen en ik ben ook daadwerkelijk bij hen op gesprek geweest. Ik heb ze laten weten dat ik (of beter gezegd ‘wij’,  want Arjan stond er ook helemaal achter) zeker interesse had om deze webshop over te nemen. Helaas was ik niet de enige die dat wilde. Na een paar dagen ontving ik een telefoontje dat ze eerst wilden kijken of ze er samen met de andere gegadigde uit kunnen komen. Lukt het niet, dan gaan ze kijken of ze het met mij rond kunnen krijgen. Er is nog een heel klein hoopje om deze shop over te nemen, dus nog eventjes duimen, en anders komt er vast nog eens een andere shop op mijn pad.

Blog – Top 3

Helaas is mijn website 3 dagen uit de lucht geweest, hierdoor heb ik een blog minder kunnen plaatsen en heb ik ook geen record aan kijkcijfers gehaald. Toch mag ik zeker niet mopperen, de blogs op mijn website zijn goed gelezen.  En dan nu de top 3 van de best gelezen blogs in maart.

De best gelezen blog is de review over de Hubelino uitbreidingsset Swing! Hubelino is echt superleuk speelgoed, 100% compatibel met Duplo. Als je nog eens een leuk verjaardagscadeau zoekt, absoluut een aanrader. (En ik zeg dit niet omdat ik er voor werk 😉 )

Op een gedeelde tweede plek staat de review over de VTech ZoefZoef dieren avonturenjungle. Grappig om de zien dat een review die in oktober 2017 online is gekomen, nu ineens zo goed gelezen wordt.
Ook op de gedeelde tweede plaats staat de review over een puzzelboekje voor kinderen van Denksport. Elin puzzelt erg graag in deze puzzelboekjes. En het leuke is, van Denksport mag ik er een weggeven! Dus doe je al mee met de winactie?

Vorige maand noemde ik ‘m ook al, en nu weer in de top 3; De recensie over ‘verhalen met L.E.F.’ van Inez van Arkel en Maaike Frankena staat deze maand op de derde plek.

April

Op naar april! Ik hoop dat het aantal bezoekers op mijn site weer iets zal groeien. En natuurlijk hoop ik dat ook voor mijn Facebookpagina. Ik ga weer aan de slag met de werkzaamheden die ik heb liggen. En ik hoop definitief uitsluitsel te krijgen over de overname van de webshop.
Voor april ligt er verder niet speciaal iets nieuws te wachten, maar wat niet is kan natuurlijk nog komen 😉

Share this: