Vandaag is het 1 mei, een nieuwe maand weer van start gedaan. In deze blog praat ik je bij over wat ik in april gedaan heb en wat de best gelezen blogs zijn.

Facebook – 184 volgers

1 april begon ik met 167 volgers op mijn Facebookpagina, op 30 april waren dit er 184! Deze maand weer een groei waar ik ontzettend blij mee ben. En iedereen is welkom, dus kom je er ook bij?

Mijn opdrachten

Voor Hubelino Benelux beheer ik de Facebookpagina. Na de actie van Arjen Lubach helaas wel wat volgers kwijtgeraakt. Dit merk ik ook op een andere pagina die ik beheer! Maandelijks komt op deze Facebookpagina een leuke winactie online waarbij je een leuke set Hubelino kunt winnen. Kom erbij en doe gauw mee.
Op de school van Elin werd tijdens de Koningsspelen 2018 een sponsorloop gehouden. De opbrengst van deze sponsorloop is bestemd voor de aanschaf van materialen voor de technieklessen. En wat is er nu fantastischer speelgoed dan Hubelino voor de technieklessen? Elin mocht van Hubelino Benelux een mooie set overhandigen aan haar school!

Voor Droomvallei Uitgeverij beheer ook de Facebookpagina. Op 7 april werd het Droomvallei-Feest gehouden en werden er 4 nieuwe boeken gepresenteerd. Het was een mooie middag met leuke ontmoetingen met diverse auteurs van Droomvallei Uitgeverij en ander publiek. Het boek Confrontatie! van Esther van der Ham had ik al via de laptop gelezen. Maar wat was ik blij met het echte exemplaar wat Esther mij toestopte 🙂 En Esther heeft er een nieuwe fan bij. Het kostte Arjan slechts enkele dagen om het boek uit te lezen!

Ik deed met mijn blog mee aan de #paashop2018 die op 1 april online gegaan. 26 bloggers die aan elkaar gelinkt zijn, zodat je van de een naar de ander kunt hoppen. En bij elke blog maakte je kans op een leuke prijs. Ik heb een winnaar blij mogen maken met een spel van tienminspellen.nl.

Voor Nutur schrijf ik teksten bij de producten in de webshop, en ik schrijf blogs voor hen. Deze maand heb ik een totaal van ongeveer 7000 woorden geschreven voor de diverse teksten die ze nodig hebben. Ik vind het ontzettend leuk om voor Nutur te schrijven, omdat deze branche echt mijn ding is.

Voor Godijn Publishing mocht ik het boek Jelena corrigeren. Een zeer indrukwekkend verhaal over de Tweede Wereldoorlog in Rusland. Dit boek komt later dit jaar uit.

Helaas is de webshop waar ik vorige maand over schreef niks geworden. Wel kwam ik nog een andere webshop ter overname tegen. Helaas heb ik die af moeten slaan. Hoewel de producten in de shop superleuk waren, was de vraagprijs voor deze webshop ontzettend hoog voor een minimale jaarlijkse omzet en winstmarge. Wie weet kom ik nog eens een leuke shop tegen.

Blog – Top 3

Wat betreft de kijkcijfers is april een topmaand geweest. Dit komt voornamelijk door de #paashop2018 waarbij je een spel van Tienminspellen.nl kon winnen. Deze blog staat dan ook met kop en schouder op de eerste plaats van de best gelezen blogs in april. Maar dat is natuurlijk niet zo gek.
Daarnaast had ik nog twee winacties lopen in april; één over een puzzelboekje van Denksport Junior en één over drie puzzelboekjes uit de Kriskras-serie van Denksport. Deze blogs zijn dan ook op nummer twee en drie geëindigd.

Omdat je met winacties al gauw hoge kijkcijfers haalt, wil ik graag de volgende recensies ook noemen als goed gelezen blogs. Floortje & Roeland – Het geheime ingrediënt, een spannend en leerzaam boek voor kinderen. En Confrontatie!, de nieuwste roman uit de C-serie van Esther van der Ham.

Mei

En dan nu mei. In de blog van april schreef ik dat er niet speciaal iets aan werkzaamheden in het vooruitzicht lag, maar al met al had ik een erg drukke en goede maand. Ook nu lijkt het er op dat ik een rustige maand tegemoet ga wat betreft werkzaamheden. Maar wat niet is kan natuurlijk weer komen. Of helpen jullie mij aan werk 😉

Share this: