Top 3 best gelezen blogs in mei

Top 3

Alweer een maand voorbij en in deze blog praat ik je bij over mijn werkzaamheden in mei en ik geef je de top 3 van de best gelezen blogs in mei.

Facebook – 188 volgers

1 mei begon ik met 184 volgers op mijn Facebookpagina, op 31 mei waren dit er 188! Een kleine groei, maar dat is niet gek met vakantie en andere vrije dagen die we in mei hadden. En bovendien is het prachtig weer en dan zit men niet op Facebook.

Mijn opdrachten

In mei ben ik gestart met een week vakantie naar een dorpje vlakbij Bernkastel-Kues aan de Moezel. We troffen daar een bijzonder fijn, mooi, schoon en compleet huisje (voor niet zoveel centjes) en daarbij was ook een grote tuin met heel veel speeltoestellen voor de kinderen. Die hebben zich wel vermaakt. Als je nog eens een leuk vakantiehuisje zoekt, vraag mij gerust de gegevens!

Hoewel mijn werkzaamheden echt wel op een lager pitje stonden, ging het werk toch gewoon wel door.
Voor Hubelino Benelux beheer ik de Facebookpagina. Vandaag start weer een nieuwe winactie op deze Facebookpagina, maar dan één speciaal voor basisscholen. Je kunt meedoen voor de basisschool waar je werkt of voor de school van je (klein)kinderen. Dus neem vanavond snel een kijkje op de Facebookpagina.

Ook voor Droomvallei Uitgeverij beheer ook de Facebookpagina. Ook doe ik de redactie van manuscripten voor deze uitgeverij, en ik ontving deze maand een manuscript waar heel wat uurtjes werk in zat. Dat boek zal later dit jaar uitkomen. Esther van der Ham – de uitgeefster – heeft er bovendien met haar boeken een fan bij. Ik gaf de boeken van Esther te leen aan mijn schoonouders, en mijn schoonmoeder had alle drie de boeken in een paar dagen uitgelezen. Ze kon niet meer stoppen!

Voor Stichting Earlybirds doe ik vrijwilligerswerk. Stichting Earlybirds maakt fotoreportages van te vroeg geboren kindjes. Als ouders van een te vroeg geboren kindje kun je je aanmelden via de website en dan komt een fotograaf een mooie fotoreportage maken van je kindje. Een lichtpuntje voor veel ouders tijdens de lange dagen in het ziekenhuis. Daarbij ontvangen de ouders dan een fotoalbum. Dit is voor de ouders geheel kosteloos.
Patricia, bestuurslid van Earlybirds, schreef een prentenboek over Het Vroege Vogeltje en zocht een uitgever en drukker. Ik heb haar gekoppeld aan Esther van Droomvallei Uitgeverij en Esther heeft het prentenboek geheel belangeloos uitgegeven en zelfs bij de drukker nog korting op de boeken geregeld. Echt heel tof! Het prentenboek is hier verkrijgbaar en de opbrengst komt geheel ten goede aan dit goede doel!

De stichting is ook altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers zoals fotografen, haaksters, enz. De vacatures kun je hier vinden.

En afgelopen woensdag ben ik op gesprek geweest bij Blauwe Monsters en ik mag voor dit toffe bedrijf gaan bloggen!

Blog – Top 3

Weer een goede maand als het gaat om de kijkcijfers op mijn blog. Wel wil ik mijn blog gaan loskoppelen van deze website en een nieuwe website maken voor alleen mijn blogs. Dit zal de kijkcijfers ten goede komen, maar ook de samenwerkingen met bedrijven. Als jij een leuke naam weet voor mijn blog dan hoor ik dat heel graag!

Dan nu de top 3. Afgelopen maandag zette ik een winactie online waarin je een paar Sweakers kunt winnen. Doordat deze winactie op diverse plekken is gedeeld, loopt het onwijs goed en staat zelfs op de derde plek van alle blogs die online staan!
Je kunt trouwens nog steeds meedoen. Sweakers zijn antislipsokken voor in het zwembad. En echt hoor, een goede uitvinding wat ik iedereen kan aanraden ze te dragen als je gaat zwemmen! Hiermee voorkom je veel val- en glijpartijen!

De tweede plek is voor de tag met vragen die ik aan Elin stelde! Over een half jaartje ga ik haar de vragen nog een keer stellen en kijken welke antwoorden ze dan geeft.
En de derde plek van deze maand gaat naar het boek Pepi – de avonturen van een vlinder die eigenlijk een clubsandwich is. Een boek over een vlinder die een moeder heeft uit het Oosten en haar vader komt uit het Westen. Maar waar hoort ze nu eigenlijk bij? Voor de één zal het boek heel herkenbaar zijn, en voor de ander een leerzaam boek over hoe iemand zich voelt die uit twee verschillende culturen komt.

Juni

In juni blijf ik doorgaan met bloggen. Ik ga proberen om weer 8 blogs online te zetten – er komt ook nog een winactie aan! Daarbij ga ik ook veel blogs schrijven voor Blauwe Monsters.
Verder merk je echt dat de zomer in aantocht is en dat de werkzaamheden wat minder zijn. Tijd om het hele AVG-verhaal op orde te krijgen, blogs in te plannen, mijn administratie bij te werken en mijn blogs op een andere website zien te krijgen (iemand daar verstand van?).

Share this:

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: