Review: ga de strijd tegen de kilo’s aan met X-Slim

X-slim

Die zwangerschapskilo’s; ik ben vast niet de enige die daar last van heeft. Met de zwangerschap van Elin was ik wat kilo’s aangekomen, en daarvan is de helft nog blijven plakken. Bij de zwangerschap en Joas was ik nauwelijks aangekomen (eerst 3 kilo af, en daarna 8 kilo bij, dus totaal 5 bij), maar hoe ik het voor elkaar krijg weet ik niet, met Joas in mijn buik woog ik net zoveel als na de geboorte van Joas. Oké, dan maar een poging doen tot afvallen. Maar tot nu toe zonder enig resultaat.

Mijn pogingen

We eten over het algemeen gezond. Pizza en patat eten we nauwelijks. Ons bord ligt vaak vol met groente. Pakjes en zakjes gebruik ik ook bijna niet. Als ontbijt en lunch maakte ik afslankshakes. En ja, dat stukje chocolade bij de koffie moet kunnen toch?! En af en toe een koekje of dat taartje op een verjaardag, een schaaltje chips in het weekend, ook dat moet kunnen. Maar afvallen; ho maar!
Meer bewegen is wel nog een dingetje. Tijdens de zwangerschap had ik een beknelde zenuw in mijn lies en ruim een jaar na de bevalling had ik daar nog steeds ontzettend last van. Na heel wat fysio-behandelingen gaat het wel een stuk beter, maar die lies is nog steeds een erg zwakke plek. En sporten vind ik toch al niet leuk… Ik ontdekte een app ‘gewicht verliezen in 30 dagen’, heb deze geïnstalleerd en doe bijna elke dag trouw de pilatesoefeningen volgens de app. Een fijne app en de oefeningen zijn echt goed voor mij, maar afvallen; ho maar!
Na ja, ik doe mijn best, en aankomen doe ik ook niet, ik moet het er maar mee doen.

X-Slim

Toen liet Viata.be weten dat ze een aantal bloggers zoeken die afslankproducten wilden testen. Ik wilde het wel eens proberen en mij werden 2 producten toegestuurd; X-slim Max Active en X-slim Max Control.

Hoe werkt X-Slim Max Active

X-Slim Max Active is speciaal ontwikkeld om de vetbalans in evenwicht te houden. Het ingrediënt dat zorgt voor de effectiviteit is een natuurlijke vezel. Deze heeft als voornaamste eigenschap aan vet te binden. Hierdoor binden de vezels zich in de maag aan de vetdeeltjes uit je voeding en worden ze via de stoelgang uit het lichaam verwijderd. De formule zorgt er dus voor dat je lichaam minder vet op zal nemen. Je kan X Slim max active als afslankkuur of bij vetrijke eetgelegenheden gebruiken.

Hoe werkt X-Slim Max Control

Glucomannan is een natuurlijke vezel. Wanneer je deze vezel combineert met vloeistof neemt hij toe in omvang. Dit zorgt ervoor dat je sneller een voldaan gevoel zal hebben omdat je maag gevuld is. Gebruik X Slim max control dus op momenten dat je minder wilt eten en snacken. Je mag het 3x per dag voor de maaltijd innemen samen met een glas water.  

Een makkelijke manier om af te vallen zou je zeggen. Even een paar keer per dag voor de maaltijd 2 pilletjes slikken en je valt af. Nee, zo werkt het natuurlijk niet. De capsules zullen alleen werken bij een gezonde levensstijl. Gewoon doorgaan met gezond eten en de pilatesoefeningen Marieke! En hopelijk gaan deze capsules er een klein beetje bij helpen. Helaas is het niet zo dat de kilo’s er ineens afvliegen. Maar hé, zolang ik maar niet aankom en er zo af en toe dan maar een grammetje afgaat vind ik het denk ik maar goed.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *