Ik kan je één ding aanraden; volg de Facebookpagina van Nicole’s Choice. Ze heeft heel vaak leuke winacties op haar pagina waarbij je heerlijke losse thee kunt winnen. En het leuke is, zo af en toe win je dan ook eens wat. Zoals laatst … Ik won een leuk pakketje thee met o.a. White Sunshine.

De winactie bij Nicole’s Choice

In ruil voor blogs ontvang ik regelmatig van Nicole een pakketje met een aantal zakjes losse thee. Ondertussen heb ik dan ook al flink wat smaakjes uit haar webwinkel mogen proeven. Maar met meer dan 50 soorten thee in haar assortiment heb ik ze natuurlijk nog lang niet allemaal gehad. Met enige regelmaat komt er ook een nieuw soort losse thee in het assortiment. Voor deze thee moet dan een leuke, passende naam bedacht worden, en als Nicole zelf niet zoveel inspiratie heeft, vraagt ze naar ideeën onder haar volgers op Facebook. Zo kwam er al een hele tijd geleden een nieuwe theesoort in het assortiment met kruizemunt en fruit als ingrediënten. Ik bedacht daar de naam (fr)uitmuntend voor en uiteindelijk is deze ook gekozen als naam voor de thee. Ik heb deze thee alleen nog nooit geprobeerd, ik heb dus eigenlijk geen idee of het ook (fr)uitmuntend smaakt.

En laatst kwam er weer een oproep of Facebook voorbij met een nieuwe theesoort waar een naam voor bedacht moest worden. En als jouw naam zou worden uitgekozen, kreeg je een pakketje met thee. De ingrediënten van de nieuwe thee zijn: witte thee, kaneel, groene thee, sinaasappelschil, amandel, citroengras, sinaasappelbloesem, rozenbloesem en natuurlijke aroma. Iedereen mocht reageren en dat werd ook echt massaal gedaan. Ik reageerde met de naam White Sunshine.
Een poosje later kreeg ik een berichtje van Nicole. Je raadt het vast al. Haar vriend had uit de enorme lijst met reacties mijn verzonnen naam gekozen; White Sunshine. En omdat ik gewonnen had mocht ik wat thee uitzoeken en daarnaast zou zij mij nog met thee uitbetalen voor een opdracht die ik voor haar heb gedaan. Dus ik mocht heel veel thee uitzoeken.

De grote doos

Arjan drinkt over het algemeen maar 3 soorten thee, Sweet Vanille, Earl Grey en Ceylon thee. Deze waren bijna op, dus ik ‘bestelde’ sowieso deze 3 soorten. Badass Lemon ging uit het assortiment, maar omdat ik die zo lekker vind, had zij voor mij nog een extra grote zak bewaard. Fruity Forest is ook één van mijn favorieten en was ook bijna op, dus die bestelde ik ook.
Natuurlijk wilde ik de nieuwe White Sunshine ook graag ontvangen om te proeven of het zijn naam eer aan deed. En ik ontving van Nicole nog 2 andere nieuwe soorten; Sweet Happiness en Royal Champagne.
Mijn schoonmoeder wilde ook nog graag wat thee bestellen, dus dat liet ik ook op mijn adres bezorgen (scheelt verzendkosten). Op een dag bezorgde de postbode dan ook een behoorlijk grote doos vol met thee.  Oh, wat word ik daar blij van als ik zo’n doos mag uitpakken 🙂

White Sunshine

Natuurlijk was de eerste theesoort die ik wilde proeven de White Sunshine. Dit is een witte thee met kaneel, groene thee, sinaasappelschil, amandel, citroengras, sinaasappelbloesem, rozenbloesem en natuurlijke aroma. Ik houd sowieso al van thee met citroen en sinaasappel, dus ik wist van tevoren al dat ik deze thee wel lekker zou gaan vinden. En o, ik kan je zeggen, wat is deze thee lekker zeg! Het overtrof mijn stoutste verwachtingen! Het is nu absoluut mijn favoriete thee! Het is een lichte, zachte thee met een fris, fruitig smaakje en ietsje kruidig. Ik kies deze thee heel vaak en vooral met het warme, zomerse weer is dit een heerlijke thee. Is het te warm voor een lekkere warme kop thee? Deze thee is ook heerlijk koud te drinken.

Ik ben blij met deze nieuwe thee in het assortiment van Nicole!
En wil jij ook eens de kwaliteit van een kopje losse thee proeven? Komt gerust eens een bakkie bij mij doen! Ik heb diverse soorten losse thee van Nicole’s Choice in huis en daar zit vast wel één van jouw favorieten bij.

White Sunshine kun je hier bestellen.

Share this: