Top 3 best gelezen blogs in juli

Juli

In deze blog praat ik je weer bij over de maand juli. De zomervakantie is echt begonnen zelf zijn we ook 2 weken weggeweest. We zijn een weekje naar Zuid-Duitsland geweest, vlakbij de Bodensee. Wat we daar gedaan hebben kun je lezen in deze blog. Morgen komt een blog online waarin je kunt lezen wat we de tweede week van onze vakantie in Medebach, Duitsland hebben gedaan.

Facebook – 200 volgers

1 juli begon ik met 191 volgers op mijn Facebookpagina, op 31 juli waren dit er 200! Ik weet nog dat ik 1 januari startte met exact 100 volgers en in 7 maanden tijd is het verdubbeld! Ik ben daar zeer blij mee en hopelijk volgen er nog veel meer!

Mijn opdrachten

Het is zomervakantie en wijzelf zijn in juli ook 2 weken weggeweest. Ik wilde die 2 weken niet veel aan werken denken en heb geprobeerd om zoveel mogelijk van tevoren al af te hebben en in te plannen. Dat is niet helemaal gelukt, dus af en toe moest ik toch even aan het werk. Tijdens de vakantie liggen de kinderen ook gewoon tussen 19:00 uur en 19:30 uur op bed, net als thuis. Arjan ging dan nog een wandeling maken van ongeveer anderhalf uur en had ik even een poosje lekker voor mijzelf waarin ik kon werken. En dat ging prima.

Het scheelde ook weer dat zowel Hubelino als Droomvallei Uitgeverij mij niet veel nodig hadden en dat ik daar weinig voor hoefde te doen. Wel werd ik vlak voor wij weggingen gebeld door een meneer die een filmscript had geschreven die gecorrigeerd moest worden. Of ik dat wilde doen. Maar natuurlijk meneer! Het was een script van 10 a4-tjes. In het document stonden veel fouten en corrigeren had weinig zin, compleet herschrijven ging veel sneller 😉 Maar ik kon daarna wel een mooi document terugsturen. Ik ben alleen benieuwd of van het script daadwerkelijk een film gemaakt wordt. Hij houdt mij op de hoogte…

Veel werk voor online marketing bureaus

Laatst kwam ik een vacature tegen waarin een blogger gevraagd werd. Ik heb naar aanleiding van deze vacature gemaild. Helaas was de vacature al vervuld, maar ik mocht daar wel ‘in dienst’ komen. Dit marketingbureau had het ontzettend druk met het schrijven van teksten, of ik er niet een paar wilde schrijven. Bovendien kwam er nog een vacature vrij om wekelijks 2 blogs voor een van zijn websites te schrijven. Al met al heb ik in de afgelopen 2 maanden heel veel blogs geschreven voor dit bureau. Afgelopen week mailde hij mij dat de vacature waardoor we met elkaar in contact zijn gekomen weer vrij komt. Of ik dat wilde doen 😉 Daar gaan we volgende maand mee aan de slag.

Voor dit marketingbureau heb ik in de afgelopen maand 12 blogs geschreven, voor een ander marketingbureau wilde ik er 8 schrijven en voor mijn eigen blog schreef ik er 9 in de afgelopen maand. En met afgelopen maand bedoel ik dan eigenlijk de 2 weken dat ik nog was.

Blog – Top 3 juli

Wat betreft de maandelijks unieke bezoekers was deze maand niet ‘goed’ maar werkelijk uitstekend. Van WordPress kreeg ik zelfs de melding dat mijn statistieken door het plafond heen gingen. Dat is echt supergaaf! Het zou zo leuk zijn om zo snel mogelijk bij de 1000 unieke bezoekers te komen, dan heb ik meer mogelijkheden wat betreft samenwerkingen met andere bedrijven.

De derde plaats was spannend, de afgelopen dagen wisselde dat steeds tussen de review van Hubelino Katapult, de review over het dobbelspel Istanbul en de welkom in Zoetermeer-Tag. Maar blijkbaar waren jullie erg nieuwsgierig hoe wij in Zoetermeer terecht zijn gekomen. De derde plaats is geworden voor de Tag Welkom in Zoetermeer!

Op de tweede plaats komt de blog over onze vakantie bij de Bodensee in Duitsland. In dit artikel zette ik op een rijtje wat we gedaan hebben, en of we die activiteiten kunnen aanbevelen of niet.

En op nummer één staat de recensie van het boek Clara. Dit boek is geschreven door Pieter Feller en Tiny Fisscher en uitgegeven door Droomvallei Uitgeverij. Het is echt een prachtig boek en daarbij een terechte nummer 1. En deze recensie is zóó goed gelezen dat ik ook al kan vermelden dat het de op 3 na best gelezen blog is van 2018! Topper hè?!

Augustus

Deze maand staan weer een flink aantal blogs die geschreven moeten worden in de planning. Vanaf half augustus ga ik ook voor Hubelino weer aan de slag. Op 13 augustus begint Jeugdvakantieland in Ahoy Rotterdam en daar mag ik een Hubelino-tafel klaarzetten. Jeugdvakantieland duurt 2 weken en ik ben vorig jaar met de kinderen ook een dagje geweest. Het is daar zó leuk dat we Elin al krijsend onder de arm weer mee moesten nemen naar huis! Een aanrader dus, voor als je nog een leuk dagje uit zoekt!

Share this:

Reactie (1)

  • Yvonne KT| 1 augustus 2018

    Bravo ! Bonnes vacances à vous.

  • Geef een reactie

    %d bloggers liken dit: