Review: Crispy Salad Topping van TOP Taste

Crispy Salad Topping

TOP Taste bracht een nieuw product op de markt, namelijk de Crispy Salad Topping. Naar aanleiding daarvan hield The Crispy Tastemaker een winactie op een Facebookpagina waar je een testpakket met de 5 verschillende smaken kon winnen. En ik won dit pakket. Een paar dagen later ontving ik een grote doos met de 5 verschillende zakjes Crispy Salad Toppings en met 7 grote potten Crispy Onions. Zo, ik kan even vooruit. In deze blog vertel ik je meer over TOP Taste en hun producten.

Crispy Salad Topping

Hun nieuwste product is de Crispy Salad Topping. Deze uitjes zijn supercrispy, maar wat luchtiger dan de Fried Onions. Dat komt omdat de uitjes na het bakken nog even kort gedroogd worden. Daarom zijn ze zeer geschikt voor over de salade. Er zijn 5 verschillende smaken; Naturel, Garlic Pepper, Paprika, Bacon en Cheese. Heerlijke smaken passend bij een salade.
De uitjes zitten  in een handig afsluitbaar zakje zodat het na openen nog lang goed blijft. Op de achterkant staat een recept beschreven passend bij het betreffende zakje met gebakken uitjes. Crispy Salad topping is gemaakt van Zeeuwse uien en 100% natuurlijk. Zonder geur-, kleur- en smaakstoffen.
Natuurlijk zijn ze ook lekker bij andere gerechten.

Crispy Onions

Telen, verwerken, bakken, verpakken en leveren houden ze volledig in eigen hand. En dat komt het product ten goede. Er worden geen kleur,- en geur- en smaakstoffen toegevoegd en daarom zijn ze 100% natuurlijk. En de uien komen van eigen Zeeuwse bodem! De uitjes zijn krokant, goudgeel en zit bomvol smaak. Ze zijn verkrijgbaar in de smaken naturel, chili, curry, jalapeno, Hollandse kaas en bacon. Ze zijn er in kleinere potten van 150 gram, maar ook in grote potten van 230 gram.

Wat kun je met Crispy Unions?

De Crispy Onions zijn niet alleen lekker op een salade, je kunt er nog veel meer mee. Op de website van The Crispy Maker staan tientallen recepten waarbij één van de smaken Crispy Onions wordt gebruikt. Zo kun je de onions toevoegen aan je andijviestamppot, of voeg ze toe aan je favoriete burger. Geef je soep een extra knappertje met deze krokante uitjes, of bestrooi je nasi speciaal met deze knapperig uitjes. BBQ, salade, broodje of rijstgerecht. Hamburger, hotdog, stamppot of soep. Met dit veelzijdige product kun je alle kanten op en maakt je gerecht extra … Crispy dus.

The Crispy Maker

Mijn mening

Zelf heb ik de uitjes al gebruik in salade (wat ik met dit warme weer veel eet), op de hamburger en over de nasi. Het geeft je gerecht echt een krokantje wat ik wel lekker vind. De uitjes zijn smaakvol en je proeft ook goed de verschillende smaken van de uitjes. Vooral over de salade vind ik het lekker. Het geeft je salade net dat beetje extra pit en smaak. Elin en Joas eten er ook met smaak van. Elin is sowieso al gek van salade en met deze uitjes bevalt helemaal goed. Ze eten het bijna als chips 😉 Gelukkig hebben we nog genoeg potten met uitjes in huis, dus we kunnen er even mee vooruit.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *