Review: KoopjesAap; altijd de goedkoopste!

KoopjesAap

Dit bedrijf bestaat nog niet zolang; opgericht in 2017 in Nederland; KoopjesAap. Ik kwam dit bedrijf tegen via mijn collegablogger Linda op Lifestyle Mommy’s. Linda schreef een review over een handig product dat ze had ontvangen van KoopjesAap. Ik nam een kijkje op deze website en vond er iets heel gaafs voor Elin. Namelijk een horloge van Frozen. Ik vertel je meer over KoopjesAap en over het horloge. En daarnaast mag ik van KoopjesAap een kortingscode weggeven.

KoopjesAap

Maar allereerst over de webshop KoopjesAap. Zoals ik al schreef is KoopjesAap opricht in 2017 in Nederland. Vanuit Nederland worden de producten die jij bestelt via KoopjesAap door hen weer direct besteld bij de fabrikant. En omdat er geen andere schakels meer tussen zitten, kunnen ze een lage prijs garanderen.

KoopjesAap heeft een groot en breed assortiment, maar elk artikel in de webshop moet wel aan 3 eisen voldoen:
1. Lage prijs
2. Goede kwaliteit
3. Soepele garantie

En dat is nog niet alles. Er zijn nog meer redenen waarom je voor KoopjesAap zou kiezen.
1. Altijd gratis verzending
2. Hoge kortingen
3. Zeer goede kwaliteit
4. Je kunt veilig en vertrouwd betalen, ook via iDeal
5. Niet goed? Geld terug!
6. Zeer goede klantenservice
7. Binnen 24 uur altijd reactie op je vraag

Klinkt mooi en duidelijk toch!? Dat is het ook, maar daar staat wel wat tegenover. Je hoeft niet te rekenen op ‘vandaag besteld, morgen in huis’.  Nee, het motto van KoopjesAap is: iets langer onderweg, maar altijd de goedkoopste! Na het plaatsen van je bestelling moet je dus wel eventjes geduld hebben. Gemiddeld duurt het zo’n 20 werkdagen voordat je je artikelen in huis hebt.

KoopjesAapKinderhorloge

Van KoopjesAap ontving ik een kinderhorloge; niet één, maar zelfs twee! Een blauwe en een roze. Na een dag of 10 ontving ik deze horloges al, en bovendien zat er ook nog een velletje Frozen-stickers bij. Elin (4) was als een kind zo blij toen ze deze horloges zag. Ze mocht van mij een kleur kiezen en ze koos de roze. Elin is fan van Frozen en bovendien heel erg bezig met klokkijken. En vooral nu ze haar horloge om heeft, probeert ze steeds weer te bepalen hoe laat het is. De hele uren weet ze heel goed en ook met halve uren komt ze al heel eind in de goede richting. En als de grote wijzer ergens tussen de 12 en de 6 of de 6 en de 12 in zit, dan noemt ze het dichtstbijzijnde hele of halve uur. (Als het 10 voor 6 is dan zegt ze dat het 6 uur is). Sinds ze een horloge om haar pols heeft oefent ze al spelenderwijs, zomaar even op een momentje tussendoor, het klokkijken. Op een moment dat zij daar dus interesse in heeft! Is dat niet mooi? Nog eventjes en die dame kan gewoon klokkijken! En dat met een prachtig horloge van maar € 5,99!

Het horloge is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren en elke kleur heeft een ander plaatje op de wijzerplaat.

Opbergzak

Daarnaast ontving ik een weekje later ook nog een opbergzak met het gezichtje van een katje erop. Daarbij zit een stokje dat je door de lusjes kunt halen en als je er een touwtje aan bevestigt, kun je het ophangen. Aan de onderkant van het opbergzakje zitten ook nog lusjes, zodat je meerdere opbergzakjes onder elkaar kunt hangen. Is dit niet superleuk? De opbergzakjes zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kleuraccenten. Handig voor bijvoorbeeld sokken, pennen, potloden, scharen, afstandsbediening en andere kleine prulletjes.

Kortingscode

Hoe klein het bedrag ook is, de verzending is altijd gratis. Er is altijd wel iets leuks, handigs, of grappigs te vinden op KoopjesAap. Profiteer daarom van de gratis verzending en de lage prijzen. En de prijs kan nog lager. Gebruik je de code PUNTSGEWIJS10 dan krijg je nog eens 10% korting op je bestelling! Mooi meegenomen toch?!

Ik zou zeggen, neem eens een kijkje en sla je slag!

Share this:

ComputerComputer

Reactie (1)

  • lifestylemommys| 27 augustus 2018

    Wat een leuk horloge zeg! Lief dat je ons artikel gedeeld hebt 😍

  • Geef een reactie

    %d bloggers liken dit: