Top 3 best gelezen blogs in augustus

Augustus

Augustus is voorbij en ook de scholen zijn weer begonnen. Dit betekent dat ik nu weer echt volledig aan het werk kan en overdag ook alle tijd kan nemen om te werken. Maar dit betekent niet dat het in augustus helemaal stil lag, integendeel. Ik heb het nog best druk gehad, en in de vakantie vind ik het helemaal niet erg om het even wat rustiger aan te doen en dan ook minder te verdienen. In deze blog praat ik je bij.

Facebook – 200 volgers | Instagram – 63 volgers

1 augustus begon ik met 200 volgers op mijn Facebookpagina, op 31 augustus waren dit er ook 200! Een paar volgers verlieten de facebookpagina en een paar nieuwe volgers kwamen erbij. Ook ben ik op Instagram te vinden waar ik momenteel 63 volgers heb.

Mijn opdrachten

Hubelino

In de zomervakantie had Hubelino mij even niet nodig, maar vanaf 13 augustus mocht ik weer volledig aan de slag. Zoals je al in een blog hebt kunnen lezen gingen we met ons gezin naar Jeugdvakantieland in Ahoy. Daar mocht ik een tafel met de knikkerbaanelementen van Hubelino klaarzetten. Het ging niet helemaal vlekkeloos zoals je hebt kunnen lezen. Maar we hebben daar wel een leuke dag gehad.
3 september komt er ook weer een leuke winactie op de Facebookpagina van Hubelino Benelux. Neem snel een kijkje en doe mee! Verder ga ik aan de slag met het vertalen van teksten voor op de website en in folders, ga ik op zoek naar bloggers die een review zouden willen schrijven over Hubelino en ga ik aan de slag met de website (en nog veel meer).

Droomvallei Uitgeverij

Voor Droomvallei Uitgeverij ga ik ook weer aan de slag. Niet dat het in de zomervakantie helemaal heeft stil gelegen. Nee, ik ben aan de slag gegaan met het nieuwste boek van Martijn van der Kooij ‘mijn moeder wil je graag ontmoeten‘. Een leuk boek voor iedereen die van reizen houdt en trouwens ook als je niet van reizen houdt. Martijn nodigde mij uit voor zijn boekpresentatie die hij over een paar weken in Rotterdam zal houden. Waarschijnlijk ga erheen, maar dat moet ik nog even bekijken. Ook ging ik aan de slag met het boek ‘Muka’. Dit zeer indrukwekkend en heftig boek en zal oktober uitkomen.

Bovendien heeft Esther mij ook gevraagd om proeflezer te zijn voor haar nieuwste boek die voorjaar 2019 uit gaat komen. Elke keer mag ik een stukje verder lezen met het verhaal en er mijn mening over geven. Superleuk om te doen en echt een voorrecht. Het heeft wel een nadeel; ik wil het boek nu uitlezen, maar er is niet meer ….

Veel werk voor online marketing bureaus

Voor 2 verschillende online marketing bureaus schreef ik in totaal 26 blogs. Voor mijn eigen website heb ik 10 blogs geschreven. En met deze zin heb ik een mooi bruggetje naar het volgende punt, de top 3 .

Blog – Top 3 augustus

Ook deze maand bereikte mijn maandelijkse unieke bezoekers weer een record! Echt fijn is dat! Het is leuk om te zien dat vooral de rubriek “vakantie met kinderen” het zo goed doet.

De derde plaats is voor het artikel vakantie met kinderen: Nederland | Helmond. Een paar weken geleden zijn we nog een weekje weggeweest en hebben we in het huis van mijn schoonouders gebivakkeerd. We hebben er leuke dingen gedaan in de omgeving van Helmond. Wat we hebben gedaan (en wat we niet hebben gedaan) kun je lezen in deze blog.

Op de tweede plaats komt de blog Top 3 best gelezen blogs in juli. Een soortgelijke blog als deze, maar dan van een maandje geleden 😉

En op nummer één staat het artikel Vakantie met kinderen: Duitsland | Sauerland. In de laatste week van juli waren we een week op vakantie in het Sauerland en ik beschreef wat we daar hebben gedaan en of het aan te raden is.

O ja, voor als je het gemist hebt. Op de vierde plaats komt de review over KoopjesAap en het horloge wat daarvandaan komt. KoopjesAap is een webshop met goedkope artikelen. Dit komt omdat de artikelen even onderweg zijn voordat je het in huis hebt. Maar gebruik je de kortingscode PUNTSGEWIJS10, dan ontvang je ook nog eens 10% korting op je bestelling. En de verzending is ten allen tijde gratis.

September

Wat staat er deze maand op de planning: Alle werkzaamheden voor Droomvallei Uitgeverij en Hubelino. Het schrijven van om en nabij de 28 blogs voor online marketingbureaus. Natuurlijk schrijf ik ook ongeveer 9 blogs voor mijn eigen website. Ik heb namelijk nog diverse leuke artikelen ontvangen die ik onder de aandacht wil brengen. Zo ontving ik een startersset van Tiptoi, diverse leuke spellen en heb ik nog een aantal prachtige boeken van Droomvallei Uitgeverij liggen waar ik een recensie over mag schrijven.

Share this:

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: