Top 3 best gelezen blogs in september

September

Afgelopen maand was een rustige maand. Ik heb vooral mijn vaste werkzaamheden uitgevoerd. In deze blog vertel ik wat ik allemaal gedaan heb en laat ik je de top 3 van de best gelezen blogs van september zien.

Facebook – 199 volgers | Instagram – 152 volgers

1 september begon ik met 200 volgers op mijn Facebookpagina, op 30 september waren dit er 199! Een paar volgers verlieten de facebookpagina helaas, er kwam gelukkig ook weer een enkele volger bij. Ook ben ik op Instagram te vinden waar ik momenteel 152 volgers heb. Dit waren er op 1 september nog 63, een enorme groei dus.

Mijn opdrachten

Hubelino

Wow, wat liep de scholenwinactie enorm goed zeg op de Facebookpagina van Hubelino! Deze week gaan we een winnende school kiezen en komt er weer een nieuwe winactie online. In de afgelopen maand heb ik diverse Hubelino-teksten vertaald naar het Nederlands en heb ik ook een aantal persberichten geschreven voor tijdschriften waarin een advertentie of winactie over Hubelino wordt geplaatst.
Hubelino komt ook weer met iets nieuws op de markt. Het is niet een nieuw product, maar het zijn nieuwe sets. Speciaal samengesteld voor basisscholen. Ik kan elke basisschool ook echt aanraden om Hubelino aan te schaffen als het er nog niet is. Het past goed binnen de kerndoelen van het techniekonderwijs.

Droomvallei Uitgeverij

Ook ben ik voor Droomvallei Uitgeverij weer aan de slag gegaan. Zaterdag 22 september ben ik naar een boekpresentatie van Martijn van der Kooij geweest waar hij zijn nieuw uitgekomen boek ‘Mijn moeder wil je graat ontmoeten’ presenteerde. Lees hier het verslag en de recensie. Verder komen er bij Droomvallei nog een aantal schitterende boeken uit. Een paar daarvan heb ik al gelezen, andere nog niet. Ik ben heel benieuwd.

Veel werk voor online marketing bureaus

Voor 2 verschillende online marketing bureaus schreef ik in totaal 26 blogs. Voor mijn eigen website heb ik 8 blogs geschreven afgelopen maand. Drie van deze blogs kwam voort uit samenwerkingen met bedrijven; Waterfall Games, Ravensburger en Uitgeverij Nieuwezijds. In de komende maand plaats in nog een recensie van een boek die ik heb ontvangen in samenwerking met Scrivo Media. Heb jij ook een leuk boek of product en vind je het leuk om het mij toe te sturen in ruil voor een review (eventueel met winactie?) Stuur mij gerust een berichtje op puntsgewijs@gmail.com

Blog – Top 3 september

Deze maand heb ik geen record gehaald wat betreft de weergaven en maandelijkse unieke bezoekers. Records zijn natuurlijk altijd leuk, maar toch vielen mij de cijfers niet helemaal tegen. Maar de 2 maanden daarvoor waren deze cijfers ineens ook erg hoog, dus het was te verwachten dat het een keertje weer even wat minder zou worden. Wat betreft de Top 3 is het heel spannend geworden. De cijfers liggen onwijs dicht bij elkaar.

De derde plaats is voor de recensie van Blind Vertrouwen, een AVI-boek van Trenke Riksten-Unsworth. Een leuk en spannend kinderboek.

Heel erg lang stond deze blog op de eerste plaats van de best gelezen blogs in de afgelopen maand, maar gisteravond zakte het toch ineens nog een plaatsje; de recensie van De verbouwing van Mr. Alzheimer van Willy de Vries-Kuijken. Dit boek is een indrukwekkend verhaal over Willy en haar man Bart die op jonge leeftijd Alzheimer kreeg.

De eerste plaats is ook een recensie, namelijk van het boek Hello Ruby – een avontuurlijk sprookje over programmeren. Dit boek is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en leren daarmee de basisprincipes van het programmeren.

Oktober

Oktober; al een tijdje schrijf ik veel blogs voor Danny van DB Online Marketing. Half oktober heb ik een afspraak met hem om te zien of we nog meer voor elkaar kunnen betekenen. Ook heb ik nog een afspraak staan met Rob van Hubelino om weer verdere plannen te maken en bij te praten over de ins en outs van Hubelino.
Verder staan er mijn vaste werkzaamheden op het programma. Ik ben benieuwd wat voor nieuws oktober nog zal brengen. Ik heb er weer zin in 🙂

Share this:

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: