Top 3 best gelezen blogs in oktober

Oktober

Wat heb ik een drukke maand gehad. Ik werd voor allerlei dingen gevraagd en benaderd! Lees maar mee, dan kom je precies te weten wat ik in oktober heb gedaan šŸ™‚

Facebook ā€“ 202 volgers | Instagram – 183 volgers

1 oktober begon ik met 199 volgers op mijn Facebookpagina, op 31 oktober waren dit er 202! De laatste maanden niet zo heel veel groei op mijn Facebook. Dus volg je mij nog niet, kom er gerust bij! Ook ben ik op Instagram te vinden waar ik 1 oktober 152 volgers had en 31 oktober 183 volgers. Volg jij mij daar al?

Mijn opdrachten

Hubelino

Bij Hubelino lopen de werkzaamheden z’n gangetje. Ik heb er diverse taken te doen en daar geniet ik van om deze te doen. Gisteren is de KreaDoe gestart en daar is Hubelino ook aanwezig. Kom je ook even een kijkje nemen? Er is mij gevraagd om zaterdag te helpen, en dat is superleuk. Maar omdat mijn man vrijdagavond weer thuis komt na bijna 2 weken Japan, blijf ik toch liever thuis.

Helaas heeft Hubelino te maken met illegale varianten van de knikkerbanen die verkocht worden bij bijvoorbeeld AliExpress. Vaak worden deze varianten ‘De dolle knikkerbaan’ of ‘Crazy Marble Run’ genoemd. Omdat Hubelino geoctrooieerd is, mogen deze varianten helemaal niet verkocht worden in de meeste landen. Het is dan wel een stuk goedkoper, maar Hubelino draagt dan ook met trots het label ‘Made en Germany’ en in Duitsland worden geen kinderen aan het werk gezet. Bovendien is de kwaliteit een stuk minder.

Droomvallei Uitgeverij

Ook voor Droomvallei Uitgeverij ben ik ijverig aan het werk. Het plaatsen van Facebookberichten, interviewvragen maken voor auteurs over hun nieuwe boek, het zoeken naar bloggers, enz. Het leuke is dat Esther mij ook aanraadt bij auteurs om hun boek te laten redigeren. En het compliment dat ik vandaag van haar kreeg steek ik zeker in mijn zak.

Online Marketing

Afgelopen maand heb ik met Danny van DB Online Marketing afgesproken bij Bar Beton op Utrecht CS. Ik schrijf blogs voor 2 blogsites die hij in zijn beheer heeft. Voor Ć©Ć©n daarvan ga ik nu ook de Facebookpagina beheren. Voor de andere website waarvoor ik blogs schrijf gaat hij op zoek naar een nieuwe tekstschrijver, zodat ik daarmee kan stoppen en blogs kan schrijven voor een andere website van hem. (Iemand interesse?)
Een andere opdrachtgever stuurde ook weer een bericht dat hij voor totaal 8400 aan teksten nodig heeft. Ik kan weer aan de slag.

Nieuwe opdrachtgevers

Afgelopen maand ben ik benaderd door een aantal bedrijven. Thomas van Godu-tuin had iemand nodig die kwalitatief goede blogs en productteksten schrijft. Hij is heel kritisch, maar blijkbaar deed ik het goed. De opdrachten van hem stromen binnen.
Daarnaast werd ik gebeld door Paul van Trainingsacteur Academie met de vraag of ik berichten wil posten op Facebook en LinkedIn. Natuurlijk wil ik dat!

Ook ben ik blogs gaan schrijven voor planjeuitje.nl. Heb jij ook een uitje die je wilt laten noemen op deze website. Dat kan!Neem eens een kijkje op deze website.

Daarnaast werd ik benaderd door iemand die een tekstschrijver zocht. Maar voor een tarief van 2 cent per woord ga ik daar niet aan de slag. Heerlijk om nu in de positie te zitten dat ik het ook kan permitteren om ‘nee’ te zeggen.

Zo ben ik ook gestopt bij een andere online marketing bureau waar ze mij ook niet al te veel per blog bieden.

Blog ā€“ Top 3 oktober

Afgelopen maand werd ik benaderd door White Goblin Games, Wereldkaarten.nl en door een maaltijdbox-vergelijkingssite. Ik heb een prachtige wereldkaart op plexiglas mogen bestellen, en wij hebben 3 dagen lang mogen genieten van een Hello Fresh maaltijdbox. Daarnaast hebben we 5 spellen gekregen die uitgebreid getest gaan worden en waarvan maandag de eerste review online komt.

De afgelopen maand is mijn blog weer enorm goed bezocht. Opnieuw heb ik een record te pakken wat betreft weergaven en unieke bezoekers.Ā  Een ruim record zelfs. Erg leuk om de statistieken zo de lucht in te zien schieten.

De best gelezen blog in de afgelopen maand is de recensie van het boek Maryam het bedoeĆÆenenmeisje. Dit boek is geschreven door Elsbeth de Jager en geĆÆllustreerd door Gerda Wierda.
Op de tweede plaats is geƫindigd het artikel over Attractiepark Drouwenerzand. Deze blog kwam begin oktober al online, een paar dagen nadat we als gezin het park hadden bezocht.
En op de derde plaats komt de review van Wereldkaarten.nl. Ik ontving een prachtige wereldkaart op Plexiglas voor Elin. Welke ik koos kun je lezen in de blog.

November

Ik heb flink wat werk liggen voor november. Ik hoef mij dus niet te vervelen. Wat betreft blogs zul je een aantal spellen van White Goblin Games voorbij zien gaan komen, maar ook een review over knutselpakketjes van Totum. Daarnaast wacht ik ook op een pakketje van het Nederlands Bijbel Genootschap en zojuist werd ik ook benaderd door Kaya-sieraden. Ik ben heel benieuwd wat daar uit gaat komen. Ik vind het in ieder geval onwijs tof dat bedrijven mij nu zelf benaderen in plaats van dat ik de bedrijven benader. Echt heel leuk om te zien hoe een bedrijf in anderhalf jaar zo hard kan groeien!

Share this:

Reactie (2)

  • lifestylemommys| 8 november 2018

    Wat fijn om te lezen dat je zoveel leuke opdrachten krijgt. Het scheelt ook dat je artikelen heel lekker lezen. Hopelijk komen er nog veel leuke dingen op je pad

  • Geef een reactie

    %d bloggers liken dit: