Top 3 best gelezen blogs in november

November

Ik dacht dat oktober druk was, maar in november had ik echt ongelofelijk veel opdrachten. Wat ik allemaal gedaan heb en de top 3 van de best gelezen blogs lees je in dit artikel.

Facebook – 229 volgers | Instagram – 198 volgers

1 november begon ik met 202 volgers op mijn Facebookpagina, op 30 november waren dit er 229! Wat een mooie groei in een maand. Volg je mij nog niet, kom er gerust bij! Ook ben ik op Instagram te vinden waar ik 1 november 183 volgers had en 30 november 198 volgers. Volg jij mij daar al?

Mijn opdrachten

Hubelino & Droomvallei Uitgeverij

Bij Hubelino verlopen de werkzaamheden lekker z’n gangetje. Ik geniet er nog steeds van om hier werkzaamheden voor uit te voeren. Hubelino is echt een mooi merk. De maandactie van november verliep echt onwijs goed en heeft ons veel nieuwe volgers op FB opgeleverd.
Voor Droomvallei Uitgeverij gaan ik een kookboek samenstellen met ingezonden recepten van onze volgers. Heb jij ook een lekker recept? Volg de Facebook pagina van Droomvallei Uitgeverij, ontvang de informatie en wie weet kom jij ook wel met jouw recept in het Droomvallei Kookboek.

Heel veel blogs en productteksten

Voor DB Online marketing heb ik in de afgelopen maand 18 blogs geschreven. Eerder schreef ik ook blogs voor een andere online marketing bureau, maar daar ben ik mee gestopt. Ik was daar relatief veel tijd kwijt aan het schrijven van een blog voor een laag tarief. Toch wel leuk dat ik mij nu ook kan permitteren om ‘nee’ tegen een opdracht te zeggen. Voor Godu-tuin heb ik zo’n 20.000 woorden geschreven en voor Nutur nog een 10.000 woorden. En voor Godu-tuin ben ik nog lang niet klaar met het schrijven van de teksten, daar ben ik nog wel even mee bezig.

En vanmorgen heb ik een proefblog ingestuurd voor BCC. Ik ben heel benieuwd … 😉

Nieuwe opdrachtgevers

Afgelopen maand ben ik benaderd door twee auteurs. Beiden hadden ze een manuscript die geredigeerd moest worden. Het ene manuscript van zo’n 60.000 woorden heb ik nu afgerond. Met het andere manuscript van maar liefst 110.000 woorden ben ik nog mee bezig, maar is ook al bijna af.  Het laatste boek wordt uitgeven door Esther van Droomvallei Uitgeverij. Beide boeken beschrijven het levensverhaal van de auteur zelf. Beide boeken zijn mooie boeken, alleen wens je deze verhalen niemand toe. Precies het motto van Esther: Fijne boeken, ook over ingewikkelde onderwerpen.

Blog – Top 3 november

Mijn kijkcijfers hebben deze maand geen record gehaald, maar het is wel mijn één na beste maand tot nu toe. Tevreden dus. Ik kreeg weer een mail van Scrivo Media of ik een boek wilde recenseren, en ook werd ik zojuist benaderd door Denksport met de vraag of ik puzzelboekjes van Denksport Junior wil reviewen. Waarschijnlijk mag ik dan ook nog 2 puzzelboekjes weggeven middels een winactie, maar dat is nog even afwachten. En wat ook superleuk is, wij mogen naar met ons viertjes naar Disney on Ice! 15 december ga je in een blog lezen wat wij ervan gevonden hebben.

Top 3

Een aantal blogs zijn in de afgelopen maand wel heel erg goed gelezen. Je leest het in deze top 3:

Het spel Targi van White Goblin Games is wel heel vaak gelezen in de afgelopen maand.  Blijkbaar zijn veel mensen toch geïnteresseerd in leuke tweepersoonspelletjes. Ik merk dat spellen sowieso goed gelezen wordt.

De tweede plek is voor de prachtige gepersonaliseerde ring die ik van KAYA sieraden ontving. Wat een ontzettend leuke samenwerking had ik met KAYA sieraden! En de ring? Die is echt heel mooi geworden en draag ik dagelijks. Op en in de ring staan de namen van mijn kinderen, maar ook van mijn man en mij gegraveerd.

De derde plek is ook voor een spel van White Goblin Games, namelijk Droomhuis. Daarvan hebben we ook een uitbreiding ontvangen en daar zal ik deze maand een review over schrijven.

Het leuke is dat een aantal blogs die ik al langer geleden geschreven heb, toch nog dagelijks worden. Eén voorbeeld is daarvan de puzzelboekjes voor kinderen van Denksport Junior.

December

In de kerstvakantie ben ik eventjes van plan om het iets rustiger aan te doen. Ik denk dat de opdrachten die ik ontvang dan ook iets minder zullen zijn. Ik ga wel proberen om zoveel mogelijk blogs vooruit te schrijven en in te plannen. Altijd fijn om iets van je to-do-list af te kunnen strepen.

Share this:

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: