Top 3 best gelezen blogs in december

December

In 2018 heb ik je elke maand bijgepraat over mijn werkzaamheden van die maand en je ook verteld wat de top 3 van de best gelezen blogs zijn. December is nu ook weer voorbij en daarbij breekt ook de laatste blog in deze serie aan.

Facebook – 243 volgers | Instagram – 198 volgers

1 december begon ik met 229 volgers op mijn Facebookpagina, op 31 december waren dit er 243! Wat een mooie groei in een maand. Volg je mij nog niet, kom er gerust bij! Ook ben ik op Instagram te vinden en daar bleef ik deze maand op 198 volgers. Volg jij mij daar al?

Mijn opdrachten

Met alle verjaardagen, sinterklaas, kerst en snotneuzen was het flink doorwerken deze maand. Ik wilde ook voor de kerstvakantie begon klaar zijn met alles wat ik moest afronden, zodat ik in de kerstvakantie vrij kon nemen. En dat is redelijk gelukt.

Mijn werkzaamheden zijn weinig veranderd ten opzichte van afgelopen maand. In een jaar tijd ben ik wel onwijs gegroeid en heb ik nu lekker een volle werkweek. Hopelijk blijft het in 2019 zo doorgaan met mijn werkzaamheden en kan mijn bedrijf nog ietsje verder uitgroeien.

Blog – Top 3 december

Afgelopen maand behaalde ik weer een record wat betreft het aantal unieke bezoekers op mijn blog. En dat is echt superleuk natuurlijk. Hopelijk blijft die groei ook in 2019 weer doorzetten.

Top 3

Een aantal blogs zijn in de afgelopen maand wel heel erg goed gelezen. Je leest het in deze top 3:

14 december gingen wij naar Disney on Ice in Ahoy Rotterdam. Olala, wat was dat gaaf zeg! De kinderen hebben 2 uur lang met open mond zitten kijken en stilgezeten. Nou dat wil wat zeggen. Ik kan zo echt iedereen aanraden om volgend jaar te gaan. Deze blog kwam op de eerste plek van de best gelezen blogs in december.

De tweede plek is voor de recensie van het boek ‘Onbeperkt gelukkig met een beperking!‘ Het verhaal van Miriam die met Spina Bifida is geboren en in een rolstoel zit! Zielig? Kwetsbaar? Integendeel! Ze schreef gewoon een boek!

De derde plek is voor het bezoekje dat ik samen met Elin bracht aan Villa Zebra in Rotterdam. Elin heeft genoten in het museum en heeft vooral veel geknutseld.

2019

April 2017 ben ik gestart met mijn bedrijf. Het is in ruim anderhalf jaar uitgegroeid tot een zeer goedlopend bedrijf met heel veel leuke opdrachten. Hopelijk blijft het in 2019 zo goed gaan.
Ook mocht in veel leuke samenwerkingen met bedrijven aangaan. In ruil voor een product schrijf ik dan een review voor op mijn blog. Onwijs leuk om te doen. Het zou leuk zijn om ook in 2019 weer leuke producten, boeken, kaartjes van musea etc. te ontvangen zodat mijn blog vol komt met leuke reviews en recensie zodat ik jullie als lezers kan voorzien van veel leuke tips. Benader mij gerust als je een leuke samenwerking wilt aangaan!

Dit was dus de laatste maandelijkse blog over mijn werkzaamheden met de top 3. Komend jaar ga ik het in een ander vat gieten. Hoe, dat weet ik nog niet precies, maar dat ga je vanzelf zien.

Share this:

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: