Review: meer energie met Vitafytea more energy

Vitafytea more energy

De feestdagen zijn voorbij; het nieuwe jaar is begonnen. Maandag 21 januari is het Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Alle goede voornemens waarmee we het jaar zijn gestart blijken mislukt, en de lente/zomer met het mooie weer en de vakantie lijkt nog mijlenver weg. Het gebrek aan daglicht zorgt ervoor dat de meeste mensen minder energie hebben dan in de zomermaanden. Maar gelukkig is daar wel iets aan te doen; in deze blog geef ik je een aantal tips. Een van de tips die ik geef is de Vitafytea More energy en die geeft je meer energie. Deze mocht ik testen van Viata.nl, een online drogisterij.

Naar buiten

Het weer is nu niet bepaald aantrekkelijk om naar buiten te gaan, toch is het belangrijk dat je naar buiten gaat. Je krijgt er echt een energieboost van. Vooral als de zon tussen de wolken door piept kun je het beste even naar buiten. Iedere zonnestraaltje is mooi meegenomen. Vitamine D haal je uit het zonlicht en dat is weer goed voor je weerstand en voor je humeur. Tijdens de wintermaanden kun je ook extra een vitamine D tabletje slikken.

Eet gezond

Als een winterdipje op de loer ligt, dan heeft je lichaam extra vitamines en mineralen nodig. Geef niet toe aan ‘lekker makkelijk doen’ door friet of pizza te halen of door koolhydraatrijk en veel suiker te eten. Die zorgen voor schommelingen in de bloedsuikerspiegel. Zorg dat je gezond en gevarieerd eet om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. Kies ook voor gezonde tussendoortjes.

Slapen en rust

Ga lekker op tijd naar bed en pak overdag ook je momentje van rust. Eventjes een tikkie terug doen. En hoewel we in de winter het liefst de hele dag in onze bed zouden willen blijven liggen, is het toch verstandig om er op dezelfde tijd uit te komen als in de zomer. Daarmee voorkom je dat je biologische klok in de war raakt.

Bewegen

Kom in beweging. Maak een wandeling of breng je kinderen toch op de fiets naar school. Zorg er voor dat je minimaal 5 dagen per week een half uur in beweging bent. Tijdens sporten/bewegen maakt je lichaam endorfine aan en hierdoor voel je je weer energiek.

Doe dingen waar jij blij van wordt

Onder een dekentje op de bank met een kop thee en een boek, het uitoefenen van je hobby, gezellig met je vriendinnen op stap. Doe dingen waar jij blij en vrolijk van wordt. Ook dat geeft je meer energie.

Vitafytea More Energy

Een echte booster is de Vitafytea More Energy. Deze formule is rijk aan guarana en dat kan de lichamelijke en geestelijk vermoeidheid verminderen en het verbetert de concentratie  Er zit ook giseng in de formule en deze werkt opwekkend en bevordert de alertheid. De poedersticks is daarnaast ook aangevuld met vitamine B1, B2, B3, B6 en vitamine C en ondersteunt je lichaam in het tegengaan van vermoeidheid.

Dit voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl. Houd je aan bovenstaande tips en gebruik deze supplementen als een extra energieboost om de dag door te komen, of als je even een inkakmomentje hebt. Mijn ervaring is dat het na het innemen je direct een extra boost, je zult direct merken dat je meer energie hebt.

Wat doe jij om vermoeidheid in de winter tegen te gaan en vol energie de dag door te komen?

Share this:
ComputerComputer

Reactie (1)

  • Nicole Orriëns| 21 januari 2019

    Ik houd mijn vaste routines aan, en blijf gewoon dagelijks hardlopen. Daar knap ik altijd van op.

  • Geef een reactie

    %d bloggers liken dit: