Review: verlichting bij verkoudheid | Viata.nl

Viata.nl

zeNa 2 weken ben ik voor het eerst weer eens een dagje alleen thuis, nadat hier de een na de ander werd overvallen door de griep. Twee weken geleden begon Elin, Arjan volgde al spoedig daarna en vanwege een beginnende longontsteking bleef de koorts bij hem aanhouden. Nadat hij van de huisarts een antibioticakuur heeft gekregen knapte hij weer op en is hij vandaag weer aan het werk gegaan. En ook Joas is tussendoor ziek geweest. Ik ben de enige hier in huis die nog recht overeind staat en hopelijk blijft dat zo. Maar als je griep hebt of verkouden bent is het fijn dat er wat middeltjes zijn die je klachten wat verlichten. Van Viata.nl ontving ik een neusspray en een balsem die beiden helpen om vrij te kunnen ademen.

Kalip’tus Family balsem

Kalip’tus Family Balsem is een balsem op basis van essentiële oliën. De balsem kun je aanbrengen onder je neus, in je hals op je rug of op je borst. Je brengt het aan door de balsem zachtjes in te smeren. Je mag dit maximaal 5x per dag herhalen. Het zorgt voor een makkelijkere ademhaling.

De balsem is geschikt voor volwassenen en kinderen van 6 jaar en ouders. Je mag het niet gebruiken als je zwanger bent of als je borstvoeding geeft.

Mijn menig

Kalip’tus bevat eucaliptus, lavendel en pepermuntolie. Als je het potje openmaakt, komt de sterkte geur je al tegemoet. Alleen daarvan al springt je neus spontaan weer open. De balsem is een zachte crème die fijn en makkelijk op de borst is te smeren. Vanwege de best sterke, maar niet vervelende, geur blijft je neus lang open en kun je lang vrij ademhalen.

Kalyp'tus

Physiomer Express pocket

Een ander effectief middel is de Physiomer Express Pocket neusspray. De neusspray helpt op een doeltreffende manier de slijmvlieszwelling tegen te gaan en binnen 2 minuten kun je weer vrij ademen. Bovendien reinigt het de neusholten en maakt het vrij van virussen en bacteriën. Je mag de spray maximaal 6x per dag gebruiken.

Psysiomer neusspray is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Je mag deze spray niet gebruiken als je zwanger bent, borstvoeding geeft of allergisch bent voor één van de bestanddelen.

Mijn mening

Ook deze neusspray bevat Eucalyptus en dat ruik je al als je het flesje nog maar opendoet. De eucalyptus-geur helpt altijd heel goed bij een verstopte neus en helpt je vrij ademen. De meeste neussprays die je bij een drogisterij kunt kopen is eigenlijk alleen maar een zoutoplossing. Deze geur is een toevoeging aan de neusspray die je nog meer helpt om vrij te kunnen ademen.

Physomer

Viata.nl

Viata is een Belgische online apotheek. Het voordeel van deze apotheek is dat je 24/7 terecht kunt voor het bestellen van gezondheids- en schoonheidsproducten. Ze verkopen kwalitatieve producten van bekende topmerken. Zo weet je zeker dat je altijd iets goeds in huis haalt. Bestel je voor 19:00 uur, dan heb je het de volgende dag al in huis en hoef je nooit lang te wachten. Bij Viata kun je chatten met professionele apothekers en apothekersassistenten. Op deze manier heb je altijd de juiste informatie en kun je gericht bestellen wat je echt nodig hebt. Zo betaal je nooit te veel.

 

Share this:

Reactie (1)

  • lifestylemommys| 11 februari 2019

    Wat fijn dat deze producten zoveel geholpen hebben zeg.

  • Geef een reactie

    %d bloggers liken dit: