Review: Disney Doorables | Verzamel ze alle 78

Disney Doorables Stapelen

Verzamel ze allemaal. Meestal moet je voor tig euro aan boodschappen doen om je stickeralbum vol te krijgen. Je moet regelmatig een Happy Meal bestellen om alle verzamelitems in bezit te hebben. En dan nog maar hopen dat je geen dubbele in je bezit krijgt. En vaak is het dan nog zo dat er met de verzamelitems één keer gespeeld wordt en het dan in de kast belandt. Met Disney Doorables is het anders. Met dit speelgoed kunnen kinderen zich urenlang vermaken. Ik vertel je meer over Disney Doorables.

Disney Doorables

Van BOTI Europe B.V. ontvingen wij een Mini Display Set en Een Klein Kijkje. In de Mini Display Set zit 1 huisje, 2 figuurtjes en 2 speelstukjes. Wij ontvingen de set Lilo’s Hangplek. In Een Klein Kijkje zaten nog 2 figuurtjes.

In totaal zijn er 78 figuurtjes te verzamelen, onder te verdelen in diverse Disney-thema’s, zoals Peter Pan, Lilo and Stitch, Frozen, Winnie the Pooh, en nog veel meer. De figuurtjes zijn klein, schattig en hebben relatief grote schitterende glitteroogjes. Daarnaast zijn er 11 verschillende huisjes te verzamelen. Het leuke van deze huisjes is dat je ze op elkaar kunt stapelen en aan elkaar te klikken zijn. Zo vormen de kleurige huisjes een kleurig en vrolijk geheel. Het motto is dan ook “mix, match en stapel”.

Doorables

Mijn mening

Als eerste wil ik ingaan op de verpakking. Alleen de verpakking is al leuk om te zien en is het een leuk cadeautje om te krijgen of te geven. Het is in de vorm van een huisje en een vrolijk gekleurd. Het zal elk kind aanspreken.

Met Disney Doorables kun je ontzettend leuk spelen. Wel is het zo dat je aan één setje, zoals wij het ontvingen, niet genoeg hebt om echt eindeloos mee te spelen. Met één huisje en een paar figuurtjes kun je nog niet lekker een fantasiespel spelen en ben je ook zo uitgespeeld. Wat ik er ontzettend leuk aan vind, is dat je de huisjes op elkaar kunt zetten en naast elkaar kunt klikken. Op die manier kun je veel verschillende decors maken voor een eindeloos fantasiespel. De figuurtjes zijn klein en schattig en hebben van die leuke schitterende glimoogjes wat elk kind zal aanspreken.

Disney Doorables bevat wel veel erg kleine speelstukken. Voor kleine kinderen is het niet geschikt, en het is ook echt goed opletten dat de speelstukken niet kwijtraken. Het voordeel is dan weer dat het niet veel ruimte in beslag neemt en toch voor eindeloos veel speelplezier zorgt.

Disney Doorables is daarmee een leuk cadeautje om bijvoorbeeld tijdens een kinderfeestje te geven.

Productinformatie

Disney Doorables is verkrijgbaar in diverse (speelgoed)winkels. De adviesprijs voor een Mini Display Set is € 9,99. Voor Rapunzels Toren en Frozen’s IJskasteel is de adviesprijs € 19,99. Een Klein Kijkje voor extra spelfiguren kost € 4,99.

Reactie (1)

  • Patricia| 13 mei 2019

    Hier zijn ze er echt gek op!

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *