Review: Tafelzeil van Tafelzeil.nl – Met kortingscode

Tafelzeil.nl

Een tafelzeil, je kunt bijna niet zonder. Wij hebben er zeker wel een aantal in huis. Maar op een gegeven moment verslijten deze dingen en ben je weer toe aan nieuwe. Ken je de webwinkel Tafelzeil.nl al? Dan zou ik er zeker eens een kijkje op nemen. Tafelzeil.nl is werkelijk een prachtige website. De foto’s zijn prachtig en eenduidig. Het lettertype is prettig en door het groot assortiment aan verschillende kleuren en motieven tafelzeilen is het geheel ook nog eens vrolijk. Superleuke webwinkel om eens op te snuffelen en de mooiste motiefjes te zoeken.

De voordelen van een tafelzeil

Als je een prachtige tafel hebt dan wil je deze beschermen tegen krassen en andere beschadigingen. Als je een tafelzeil op je tafel legt, wordt je tafel tegen krassen beschermd en zal je tafel veel langer meegaan. Tijdens het eten leggen wij altijd een tafelzeil op tafel en zo wordt de tafel ook nog eens beschermd tegen viezigheid van het eten.

Als de kinderen gaan knutselen gebruiken ze altijd een groot placemat. Maar al is dit placemat groot, toch nog vaak te klein en komt er alsnog lijm, verf of stift op tafel terecht. Een tafelzeil kun je over je hele tafel uitspreiden, maar ook over een deel van de tafel. Zo kun je precies de ruimte op tafel bedekken die nodig is. Verder hebben wij ook nog een klein tafelzeil die we gebruiken op het kleine picknickbankje buiten, voor als de kinderen daar warm eten. En we hebben er nog eentje voor over het tafeltje bij de loungeset in de tuin.

Tip: gebruik de code ‘puntsgewijs’ en ontvang 20% korting op je bestelling bij tafelzeil.nl

Gemaakt van PVC

Een tafelzeil beschermt niet alleen tegen krassen en vuil op de tafel. Er zijn nog meer voordelen. Tafelzeil.nl verkoopt zeilen die gemaakt zijn van PVC. PVC lijkt op plastic, het is echter veel sterker en dikker. Het tafelzeil zal daarom veel minder snel scheuren en stuk snel gaan dan andere tafelzeilen. PVC heeft nog een voordeel; het is glad en daardoor is het tafelkleed zeer makkelijke afneembaar. Even een doekje erover en het is weer helemaal schoon.

De tafelzeil is verkrijgbaar in allerlei kleuren en motieven. Zo kun je dé kleur kiezen die perfect bij je interieur past, of ga juist mee met de seizoenen en feestdagen en leg voor elke gelegenheid een passend zeil op je tafel. Ook aan kinderen is gedacht! Woezel & Pip, dino’s, de Efteling, school, uilen; er is er zeker wel een bij die jouw kind leuk vindt. Een tafelzeil kan ook zeer goed als knutselkleed worden gebruikt. Het ruime assortiment van tafelzeil.nl biedt voor elk wat wils.

Naast het tafelzeil die verkrijgbaar is in allerlei kleuren en motieven, is er ook de transparante tafelzeil. Een transparant zeil heeft als voordeel dat je toch je tafel ziet, maar dat het wel beschermd is tegen krassen en vuiligheid.

Creatief met tafelzeil

Wist je dat je ook creatief kunt zijn met tafelzeil? Helaas ben ik niet zo heel handig met naaien, al lijkt het mij toch leuk om eens te proberen. Misschien toch maar eens de naaimachine uit de kast halen om iets proberen te naaien. Het voordeel van tafelzeil is dat het makkelijk afneembaar, dit in tegenstelling tot stof. Zo kun je bijvoorbeeld een hoes maken voor een kinderstoel van tafelzeil. Als je kindje knoeit, is het makkelijk af te nemen en hoef je het niet steeds te wassen. Ook kun je het heel goed buiten gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld een mandje voor kruidenplanten maken en deze op de tuintafel plaatsen. Of maak een zak voor aan de schutting waarin je planten stopt.

Je kunt een vlaggenlijn maken in jouw favoriete kleuren en deze vlaggenlijn elk jaar weer tevoorschijn halen als je jarig bent. Of maak een schooltas voor je zoon of dochter. Dan is het ook niet erg als er eens een beker lekt. Of maak eens een verschoonmatje voor in de luiertas waarop je je baby kunt verschonen voor als je op pad bent? Je kunt er zelfs een mapje bij maken waarin je luiers en een pakje doekjes stopt. Of maak de hele luiertas van tafelzeil. Daarnaast is het ook mogelijk om een kaft voor boeken van tafelzeil te maken.

Op mijn Pinterest heb ik een bord aangemaakt waarop ik wat ideeën heb verzameld rondom het thema ‘creatief met tafelzeil’. Tijdens mijn zoektocht kwam ik er ook achter dat er een boek is met leuke creatieve ideeën en deze ook bij ons in de bibliotheek ligt. Ik heb dit boek gereserveerd en ben heel benieuwd.

Welke tafelzeilen ik ontving

Ons huidige tafelzeil vertoonde een hoop scheuren en het duurt niet lang meer of deze moet gewoon de prullenbak in. Toen ik van Tafelzeil.nl hoorde dat ik drie zeilen mocht uitkiezen wist ik dat het er één voor mijn eettafel zou worden, om die te gebruiken tijdens het eten. Ik koos voor Tafelzeil Steigerhout. Dit zeil heeft een natuurlijke uitstraling, qua kleur past het enorm goed bij ons interieur, maar het is niet té opvallend.

Tafelzeil steigerhout Voor mijn beide kinderen wilde ik ook een tafelzeil die ze zouden kunnen gebruiken bij het knutselen. Voor Elin koos ik Tafelzeil Owls. Een prachtig tafelkleed met bontgekleurde uilen. Echt één om vrolijk van te worden. Dit zeil zou ook zeer goed gebruikt kunnen worden voor allerlei leuke creatieve projecten.

Tafelzeil Owls

Joas knutselt wat minder vaak dan Elin. Toch wilde ik er voor hem ook één uitkiezen. Ik koos voor hem voor Tafelzeil Highway. Het voordeel van dit kleed is ook dat je het als speelkleed kunt gebruiken. Ideaal om mee te nemen als je op vakantie gaat. Een tafelzeil neemt niet zoveel ruimte in beslag en je neemt een paar autootjes en poppetjes mee en je kinderen kunnen zich er urenlang mee vermaken.

Tafelzeil.nl Highway

Productinformatie

Op Tafelzeil.nl kun je al een tafelzeil vanaf 50 cm bestellen. Je kunt een gewenste grootte aangeven per 50 cm tot een maximum van 3 meter. Per 50 cm tafelzeil betaal je slechts € 4,45.

Kortingscode

Wil je ook een tafelzeil bestellen bij tafelzeil.nl? Gebruik dan deze code en ontvang 20% korting op je bestelling.
Code: puntsgewijs

#spon
Dit artikel betreft een samenwerking met Tafelzeil.nl

Reactie (1)

  • lifestylemommys| 5 september 2019

    Wat een leuke zeilen heb je uitgekozen zeg! Ik heb ook een zeil op tafel liggen, zo ideaal aangezien de tweeling graag knutselt 😍

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *