Jouw man in de keuken? Win 4 weken gratis Hello Fresh

Hello Fresh

Wie domineert er bij jullie in de keuken? De vrouw, of de man? Hier in huize Flikweert is het duidelijk de vrouw, ik dus. Mijn man kookt eigenlijk nooit. Dat ligt niet alleen aan de kookkunsten van hem, maar ook aan mij. Want ja, als je als eerste de rijst op zet en vervolgens pas alle groenten gaat snijden, dan is de rijst al verpieterd voor de rest nog maar in de pan ligt. Een beetje inzicht in de volgorde van bereiden is toch wel handig wil je eten lekker zijn. Dan doe ik het maar liever zelf zodat ik wel lekker eten.

Daarnaast is het in ons geval ook gewoon praktischer al ik kook. Ik werk thuis en aan het eind van de middag kook ik en kan mijn man zo aanschuiven als hij thuiskomt van zijn werk. Maar soms, soms zou het ook gewoon lekker zijn als ik bijvoorbeeld met een boek op de bank kan duiken en mijn man een heerlijke maaltijd voor ons kookt en ik daarna zo kan aanschuiven. Als is het alleen maar op zaterdag of zondag. Zou dat niet heerlijk zijn?! mannenindekeuken.nl komt in actie om de man in de keuken te krijgen. Lees je mee hoe?

De vrouw domineert in de keuken

De cijfers liegen er niet om. Het is nog steeds de vrouw die domineert in de keuken.

 • In 80% van de huishoudens bepaalt de vrouw wat er wordt gekookt.
 • In 73% van de huishoudens kookt voornamelijk de vrouw.
 • En in 27% van de huishoudens kookt de mannen nooit.
 • Slechts 10% van de vrouwen is jaloers op de kookkunsten van haar man. 

Dat moet anders, toch?! Het kan ook anders! Mannenindekeuken.nl komt in actie! Hoe? Jij kunt jouw man/vriend opgeven voor 4 weken lang gratis Hello Fresh! Wil jij dat ook winnen voor je man? Ga dan naar mannenindekeuken.nl, vul daar je naam en emailadres in en vertel waarom jouw man moet winnen. Simpeler kan niet!

Met een maaltijdbox van Hello Fresh zet jouw man in een handomdraai een heerlijke maaltijd voor jou op tafel. Wekelijks ontvangt hij een box boordevol met verse ingrediënten voor 5 gezonde maaltijden. Bij elke maaltijd zit een receptkaart met daarop duidelijke foto’s en instructies. Een kind kan de was doen. Een man kan koken.

De voordelen van een maaltijdbox

Je man is daarbij ook geen tijd kwijt aan het doen van de boodschappen, hij hoeft zelfs niet eens een maaltijd te bereiden. Dat is in huize Flikweert trouwens ook een dingetje.

Ik: wat zullen we morgen eten?
Man: doe maar iets met rijst.
Ik: lekker duidelijk, wat dan met rijst?
Man: rijst met kip ofzo.
Ik: welke groenten en welke saus wil je dan?
Man: doe maar wat lekkers.

Tsja, en zo weet ik nog niks. En mijn inspiratie is soms ook een beetje op. Zulk soort gesprekken is met een maaltijdbox van Hello Fresh  verleden tijd. Het enige wat je man hoeft te doen is op de website van Hello Fresh is 3-5 maaltijden te selecteren uit een selectie van 15 maaltijden. En dat is al moeilijk genoeg…

Wij zijn fan

Dat wij fan zijn van Hello Fresh hoef ik niet meer te vertellen toch?! In een eerdere blog schreef ik dat een simpel aardappeltje met broccoli en een visje al superlekker smaakt. De ingrediënten zijn supervers en van goede kwaliteit. De maaltijden zijn eenvoudig te bereiden, de receptkaarten zijn duidelijk. In een handomdraai zet je echt een heerlijke, gezonde maaltijd op tafel, waar ook onze kinderen echt van smullen! Pas geleden hadden wij twee weken een Maaltijdbox waar ik een #nospon review over schreef. Deze review kun je hier lezen.

Resumé

 • Ga naar mannenindekeuken.nl
 • Vul daar je naam en je emailadres in
 • Vertel waarom jouw man 4 weken lang een gratis Hello Fresh maaltijdbox moet winnen
 • Klik op doorgaan

SUCCES!

Share this:

ComputerComputer

Reactie (6)

 • racheltjuh| 5 november 2019

  wij hebben ook hf getest en het is lekker maar zo weinig en zo duur haha mijn man en ik aten het alleen en moesten 6 boxen hebben anders hadden wij niet genoeg. natuurlijk is het makkelijk maar even google voor een recept en je boodschappen online bestellen is ook zo gebeurd en goedkoper ook 😀

 • Alexandra| 5 november 2019

  De recepten van hello fresh zijn erg lekker en het is makkelijk dat je geen boodschappen horft te doen. Alleen geen man in huis hier te vinden.

 • Life by - Mandy Eggens| 7 november 2019

  Lijkt me tof om de helle fresh boxxen een keer te testen maar toch pas ik de actie nu even, wel super leuk !

 • Rory Blokzijl| 8 november 2019

  Wat een leuke actie! Alleen ben ik – nu H. een nieuwe baan heeft en later thuis is dan voorheen – de ‘keukenprinses’. Dat was ik altijd al hoor, maar in de periode van zijn sabbatical heeft hij wat vaker gekookt. Daarentegen ben ik meer van het Indische en de experimenten dus wat dat betreft is iedereen blij dat ik weer iedere dag kook. Dat wil zeggen, in het weekend kookt hij ook een keer en we halen weleens wat bij de visboer. Ik sla de actie dus even over maar succes voor iedereen!

 • Manon| 8 november 2019

  Ik word toch altijd kriegelig bij recepten die je moet volgen, haha. Misschien vind ik bepaalde dingen wel niet lekker en dan zit je vast aan zo’n box.

 • Anja| 9 november 2019

  Zou wat zijn voor ons. Ik heb een hekel aan koken, maar ben wel degene die het vaakst kookt. Ik ben regelmatig inspiratieloos en manlief zegt alleen dat hij honger heeft, maar niet waarin hij trek heeft.
  Dus dit zou ideaal zijn en een leuke verrassing voor hem.

 • Geef een reactie

  %d bloggers liken dit: