Sinterklaas Winweek; Winactie 2 – #Snapstar influencerpop Lola (2x)

#Snapstar Influencerspop

Een tijdje geleden schreef ik er al een review over, de #Snapstar Influencerpop. Elin kreeg #Snapstar pop Echo tijdens de influencermiddag van Speelgoed van het Jaar 2019. #Snapstar is namelijk genomineerd in de categorie 6 & 7 jaar. Nu wij het zelf getest hebben kan ik niet anders zeggen dat het dik verdiend is. Morgen horen we trouwens de uitslag van deze verkiezing, ik ben benieuwd of #Snapstar van Yulutoys er met de prijs vandoor gaat. Vandaag mag ik van Yulutoys tijdens deze Sinterklaas Winweek maar liefst 2 kinderen blij maken met een #Snapstar Influencerpop. Doe jij mee?

Snap, Style en Share!

Met #Snapstar stap je in een wereld vol mode, beauty, muziek, fotografie en design!

#Snapstar is een verzameling van 6 Influencerpoppen, elk met een eigen karakter en een uniek gevoel voor stijl. De meiden vloggen, bloggen, nemen selfies en wisselen eindeloos van kleding en haarstijl en zitten bovenop de nieuwste trends!

In een set zit niet alleen een pop, maar ook een groen magisch fotoscherm en een standaard. Met de gratis #Snapstar-app kun je een foto maken van de pop en een eigen achtergrond, make-up, haarstijl en nog veel meer toevoegen. Met deze app kun je al je creativiteit erop loslaten. Ben je klaar? Dan sla je de foto op en deel je je creatieve resultaat met vrienden en familie. Of op Instagram met de hashtag #Snapstar.

6 verschillende poppen

Er zijn 6 verschillende poppen verkrijgbaar. Elke pop heeft zo haar eigen passie:

Izzy

Izzy houdt ervan om duurzaam bezig te zijn door op een creatieve manier te recyclen! Ze laat niets verloren gaan, want ze kan alles omturnen in een gaaf voorwerp! Ze organiseert graag knutselfeesten en haar vriendinnen zijn dol op Izzy’s creaties!

Echo

Echo is oogverblindend mooi en vooral bekend door haar betoverende beauty-tutorials. Ze is een ster in het doen van haar en make-up, geen wonder dat alle meisjes het geweldig vinden om zich klaar te maken bij Echo thuis!

Yuki

Yuki is een vlotte meid en zorgt ervoor dat het leven een groot feest is! Ze is een echte muziekliefhebber die altijd de populairste dance-muziektracks uitbrengt. Als Yuki niet in de studio’s te vinden is, dan staat ze wel te draaien als DJ ergens in de stad. En niet onbelangrijk, ze zorgt er altijd voor dat haar meisjes op de VIP-lijst staan!

Aspen

Aspen houdt van reizen en is altijd onderweg. Ze is nieuwsgierig naar de wereld en wil zoveel mogelijk coole plaatsen ontdekken. Dit doet ze niet alleen, want haar volgers gaan altijd mee tijdens de rit! Aspen verzamelt graag mooie items die ze tegenkomt op haar reizen om haar kamer te versieren. Als het op design aankomt, vertrouwen alle meisjes op Aspens gevoel voor stijl.

Dawn

Dawn is een power-vrouw en een fashion diva die alleen genoegen neemt met het beste – ze weet wat ze wil en ze krijgt het altijd! Als Dawn geen verkleedpartijen organiseert, dan staat ze wel te socializen op de meest exclusieve evenementen. Wil je weten waar het feest is? Bel Dawn!

Lola

Lola is 99% Unicorn en ze bruist van de goede energie! Ze straalt een en al positiviteit uit en ziet alles door een roze bril. Lola droomt ervan om de wereld nog mooier te maken en door haar spontane karakter vinden de andere meiden het geweldig om bij haar te zijn. Lola weet namelijk als geen ander het beste uit iedereen te halen!

#Snapstar

Hoe kun je meedoen?

Een medewerker van Yulutoys vroeg mij welke pop zij apart moest houden voor de winactie. Wie kan ik nu beter laten kiezen dan mijn dochter Elin. Ik vertelde haar dat ik twee kindjes blij mocht maken met zo’n prachtige pop en liet haar de zes verschillende poppen zien. Haar keuze was heel snel en heel duidelijk; het werd LOLA. Ik mag dus twee kinderen blij maken met pop LOLA.

Wil jij #Snapstar Influencerpop LOLA winnen? Meedoen is heel eenvoudig. Onderaan deze blog geef je als reactie antwoord op de volgende vraag. Je mag dit antwoord ook geven als reactie op het Facebookbericht of Instagrambericht.

Voor wie wil jij #Snapstar Influencerpop Lola winnen?

Daarnaast wordt het enorm gewaardeerd als je Facebook en/of Instagram van Puntsgewijs volgt. Hoe meer er wordt gevolgd en geliked hoe meer van deze leuke winacties er georganiseerd kan en mag worden!

De winnaar wordt 18 november bekend gemaakt!

Share this:

Reactie (22)

 • Sonja| 5 november 2019

  Wauw wat gaaf! Lola is ook favoriet bij mijn dochter Zoë. Ik zou deze dan ook graag willen winnen voor mijn dochter Zoë van 6 jaar. 🌈🦄❤️

 • Heidie van der Steeg| 5 november 2019

  Dat lijken me echt leuke poppen voor mijn dochter van 7 jaar, dat met die app, geeft weer een nieuwe dimensie aan het spelen. En vooruit dan mag ze af en toe mijn telefoon wel even lenen.
  Mijn Lara zal heel blij met Lola zijn, dus hopelijk brengt de Lieve Sint die dit jaar voor haar.

 • Marange| 5 november 2019

  Yesss ik doe graag mee voor mijn dochter Mia. Lola staat mega hoog op haar verlanglijstje. Fingers crossed

 • Inge Brunnekreef| 5 november 2019

  Heel erg leuk voor poppenmoedertje Mirthe. Ze is dol op poppen en kan er veel uurtjes mee spelen vooral met vriendinnetjes

 • Cindy Framke| 5 november 2019

  Snapstar Lola vinden mijn meiden ook de mooiste. Dus ik doe heel graag mee voor mijn dochtertjes

 • Marian Zw| 5 november 2019

  Ik wil heel graag Lola winnen voor mijn dochter, ze heeft deze pop al een paar keer aangewezen!

 • J Vink| 5 november 2019

  Voor kleindochter Zoë
  Die zou dit helemaal geweldig vinden
  Ze is dol op poppen

 • Marjo v Leeuwen| 5 november 2019

  Deze zijn echt te gek! Rhodé heeft ze al aan haar sinterklaaslijstje toegevoegd. Dus voor haar doe ik heel graag mee. En haar jongere zusje heeft ze er ook opstaan😅

 • Marloes koenen| 5 november 2019

  Yesss echt iets voor mijn dochtertje voor jaar verjaardag deze maand!

 • Marcia Kan| 5 november 2019

  Ohhhh, geweldig zeg! Deze pop staat hoog op het verlanglijstje van onze dochter Hannah voor Sinterklaas. Ze is altijd druk in de weer met het tekenen van mooie outfits voor de ‘modellen’ in haar tekenboek. Maar deze Snapstar pop is natuurlijk ontwerpen 2.0 en heeft zoveel speelwaarde! Mijn duimen draaien om haar hiermee te mogen verrassen (nou ja, de Sint dan heh😉)

 • Ingrid| 6 november 2019

  Wat een leuke poppen. Lola zal mijn dochter van 7 geweldig vinden.we doen graag mee

 • Sharon v Bregt| 6 november 2019

  Ontzettend gaaf! En leuk om mensen blij te maken. Hier zal mijn dochter van 7 dit helemaal te gek vinden dus ik doe graag mee voor haar.

 • Marian B| 6 november 2019

  Ik doe heel graag mee voor mijn nichtjes verjaardag die er weer aan zit te komen. Ze houdt van poppen en is al behoorlijk modebewust, daarom denk ik dat Lola een heel tof cadeau zal zijn voor haar.

 • elisabeth maria martina| 6 november 2019

  echo heeft het hartje van mijn kleindochter gestolen

 • Helena| 7 november 2019

  Voor ons Emma, poppen zijn helemaal haar ding

 • Mariska| 7 november 2019

  Ik heb een dochter van 6,5 die de snapstar poppen nog niet kent. Maar ik weet zeker dat ze daar graag mee kennis zou maken. Ik zag dat ze niet gewonnen hebben bij speelgoed van het jaar, maar dat doet nog niets af aan de nominatie. Wij duimen!!

 • Will| 9 november 2019

  Hier maak ik mijn kleindochter van 6 jaar heel erg blij mee.
  Ik volg op Bloglovin en waag een kansje.

 • Marjanne| 9 november 2019

  Voor mijn meisje zou ik graag Lola willen winnen,
  Wat een feest om met het uitpakken en aankleden van deze snapstar te beginnen,
  Ze is dol op eenhoorns en vrolijke dingen,
  Met Lola wordt vast veel gespeeld, ze krijgt een mooi plekje bij ons binnen

 • Manon| 17 november 2019

  ik wil m graag winnen voor mijn dochter

 • Aaliyah Badal| 17 november 2019

  Jaaaaaa mn dochtertje Aaliyah zou gek worden als ze deze prijs zou krijgen ! Ze is 29-11 jarig en deze pop staat hoog op haar verlanglijst .. duim duim.. liefs Natasja Keuter

 • Nele| 17 november 2019

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje!

 • kempenaers anita| 18 november 2019

  doe graag mee voor mijn kleindochter

 • Geef een reactie

  %d bloggers liken dit: