Sinterklaas Winweek; Kukelkipjes notitieboek en kaartenset

Kukelkipjes

Eén van mijn opdrachtgevers is Esther van der Ham. Esther van der Ham heeft een uitgeverij en geeft fijne boeken uit. Fijne boeken, regelmatig ook over ingewikkelde onderwerpen, zoals het omgaan met verslavingen, vluchtelingenproblematiek, Alzheimer en nog veel meer. Naast boeken voor volwassenen geeft ze ook heel veel kinderboeken uit. Ook die gaan soms over ingewikkelde onderwerpen. Veel boeken heb ik al mogen lezen, veel in PDF-vorm, maar ondertussen heb ik ook al een flinke stapel met Droomvalleiboeken in de kast staan. Ik heb van bijna elk boek die in de kast staat een recensie geschreven, een klein stapeltje wacht nog op een recensie en gaat er ook zeker komen. Gelukkig heb ik nog lang niet alle Droomvalleiboeken gelezen en kan ik nog even vooruit.

Kukelkipjes eten kersen

De boeken van Esther van der Ham

Esther van der Ham is niet alleen uitgever, maar ook auteur. Esther schreef al een indrukwekkende rij aan kinderboeken. Een aantal daarvan heb ik gelezen en een recensie over geschreven. Je kunt ze hier lezen. Daarnaast schreef Esther ook boeken voor volwassenen. Esther is vooral bekend van de 4 boeken in de C-serie.

 • deel 1 Controle: Dit boek gaat Marjolein die, samen met haar dochters, haar leven weer probeert op te pakken na het overlijden van haar man. En dat valt niet mee.
 • deel 2 Contact: Dit deel gaat over Emma, de oudere zus van Marjolein. Zij belandt in de gevangenis en de tijd die zij daar doormaakt is niet makkelijk. Als ze weer vrijkomt probeert ze weer wat van haar leven te maken, en ook dat is niet makkelijk.
 • deel 3 Confrontatie: Dit boek gaat over Annabel, de dochter van Emma, die volledig de grip op de werkelijkheid verliest.
 • deel 4 Censuur: gaat over Lisa, de dochter van Marjolein. Lisa is journalist. Als ze een kritisch stuk over een hoteleigenaar schrijft, wordt ze bedreigt.

Deel 5 in de C-serie gaat ook komen. De titel van dit boek is Carrousel. Carrousel gaat over Sven en Melissa en over hun tweeling Boy en Lidy. Sven is de zoon van Emma en de broer van Annabel. Ik heb het eerste begin al mogen lezen, bofkont.

Kukelkipjes en bloemen

Esther als illustrator

Schrijven, dat kan Esther wel. Tekenen kan ze ook. Esther heeft al diverse boeken geïllustreerd. Maar wist je dat Esther 2 kippen als huisdier heeft? Tenminste, ze wilde kippen, maar het blijken haantjes te zijn. Deze haantjes boden haar inspiratie voor prachtige illustraties; de kukelkipjes. Op www.esthervanderham.nl kun je ansichtkaarten bestellen met daarop de kukelkipjes. Of een notitieboekje. Of mokken. Het is zelf mogelijk om een illustratie met de kukelkipjes voor jou of jouw bedrijf op maat te laten maken. Vind je ze niet leuk!?

Vandaag kun je een notitieboekje en een setje ansichtkaarten met de kukelkipjes winnen.

Notitieboekje met de Kukelkipjes

Hoe kun je meedoen?

Wil jij een notitieboek en ansichtkaarten met de Kukelkipjes winnen? Meedoen is heel eenvoudig. Onderaan deze blog geef je als reactie antwoord op de volgende vraag. Je mag dit antwoord ook geven als reactie op het Facebookbericht of Instagrambericht.

Wie zou jij als eerste een ansichtkaart met de Kukelkipjes sturen?

Daarnaast wordt het enorm gewaardeerd als je Facebook en/of Instagram van Puntsgewijs volgt. Hoe meer er wordt gevolgd en geliked hoe meer van deze leuke winacties er georganiseerd kan en mag worden!

De winnaar wordt 18 november bekend gemaakt!

Kukelkipjes

Share this:

ComputerComputer

Reactie (8)

 • Anna| 7 november 2019

  Mijn zus,zij is dol op kaartjes sturen en ontvangen

 • J Vink| 7 november 2019

  Mijn dochters
  Ook vinkjes

 • Wilmsen Anita| 7 november 2019

  Mijn kleindochter die bijna jarig is

 • Helena| 8 november 2019

  ik kan mijn nichtje altijd plezieren met een kaartje

 • Will| 9 november 2019

  Een kaartje sturen is altijd leuk.
  Ik hoop dat mijn kleindochter die begin volgend jaar jarig is , een plofje op de deurmat hoort en deze leuke kaart ziet liggen.
  Ik volg op Bloglovin en loot graag mee.

 • Inge Brunnekreef| 9 november 2019

  Wat enorm leuk. Ik doe aan snailmailen en postcrossing dus genoeg personen die ik een kaart wil sturen want zeg nu zelf ECHTE POST IS ZOVEEL MOOIER.

 • Anja| 9 november 2019

  Mijn zus, als dank je wel voor afgelopen periode

 • Aaliyah Badal| 17 november 2019

  Ik zou mn ouders een ansichtkaart sturen

 • Geef een reactie

  %d bloggers liken dit: