Sinterklaas Winweek: 6 Winnaars!

Winnaars

Wat liep de Sinterklaas Winweek goed zeg! Er is enorm veel gereageerd op de 5 verschillende winactie! Vooral voor de Hubelino Pi M heb ik heel veel reacties ontvangen. Helaas kan er per winactie maar één winnaar geloot worden. Nou vooruit, voor de Lola #Snapstar pop mag ik 2 winnaars kiezen.

Voor elke prijs heb ik de winnaar via naamloten.nl geloot. Je leest de winnaars hieronder. Elke winnaar heeft tot 25 november de tijd om een mailtje te sturen naar marieke@puntsgewijs.eu. Vermeld in dit mailtje je adresgegevens. Is een prijs niet geclaimd, dan zal er op 26 november een nieuwe winnaar worden geloot.

Heb je trouwens de nieuwe winactie al gezien? Via deze link kun je kans maken op Smart Farmer van Smart Games. En… Binnenkort komt er nog in ieder geval één winactie online, maar wellicht zelfs twee! Dus houdt Puntsgewijs goed in de gaten 🙂

Winnaar Winactie 1: Knutselpakket van Totum

Het knutselpakket van Totum is gewonnen door Mariska. In deze set zitten 3 knutselsetjes, waaronder Tropical Zoo, die is genomineerd tot Speelgoed van het Jaar 2019.

Winnaars Mariska

Winnaars Winactie 2: #snapstar influencerpop Lola (2x)

Sharon v. Bregt & Heidie van der Steeg ontvangen elk #snapstarpop Lola. Met deze prachtige pop kunnen kinderen leuke fotoshoots maken en de foto’s bewerken via een app op de telefoon!

Winnaars sharon

Winnaars Heidie van der Steeg

Winnaar Winactie 3: Hubelino Pi M

Jolijn Grootendorst is de winnaar van Hubelino Pi M. Jullie mogen aan de slag met deze prachtige knikkerbaan die 100% compatibel is met LEGO.

Winnares Jolijn Grootendorst

Winnaar Winactie 4: Notitieboek + Ansichtkaarten Kukelkipjes

Anja mag een mooie kukelkipjes ansichtkaart naar haar zus gaan sturen. Naast een setje ansichtkaarten ontvang je ook een notitieboekje met de Kukelkipjes.

Winnaars Anja

Winnaar winactie 5: VTech ToetToet Auto’s Disney

Andrea wint de 2 ToetToet Disney Auto’s van VTech. Het zijn Goofy de Takelwagen en Katrien Cabrio

Andrea

Gefeliciteerd met jullie gewonnen prijs! Veel plezier ermee!

Share this:
ComputerComputer

Reactie (4)

 • elisabeth maria martina| 18 november 2019

  alle winnaars van harte gefeliciteerd

 • Jolijn Grootendorst| 18 november 2019

  Wat leuk! Mailtje is gestuurd.

 • Mariska| 18 november 2019

  Wat leuk! Ik stuur een mailtje!

 • Oma Will| 1 december 2019

  Alle winnaars van harte gefeliciteerd.

 • Geef een reactie

  %d bloggers liken dit: