Review: Happy Pillow | De leukste kussensloop van Nederland

Happy Pillow, de leukste kussensloop van Nederland

Op 1 november stond ik een dagje op de beurs bij de stand van Hubelino! Aan het eind van de dag werd het wat rustiger en had ik de mogelijkheid om zelf even een rondje over de beurs te lopen. Er stond veel van hetzelfde en ook veel waar ik niet zo heel veel mee heb. Heel opvallend is het dan als je langs een stand loopt die héél iets anders aanbiedt. Iets wat mijn interesse wekte en waar ik al snel enorm enthousiast over was. Bovendien hadden ze een leuke beursaanbieding en – ik weet niet waarom – kreeg ik ook nog eens een extra korting op deze producten. Ik kocht er twee; voor beide kinderen één. Ik heb het over de Happy Pillow, de leukste kussenslopen van Nederland.

De Happy Pillow

De Happy Pillow is een wit kussensloop met daarop een kleurplaat die met de bijgeleverde textielstiften is in te kleuren.

In eerste instantie is de Happy Pillow bedacht om zieke kinderen in het ziekenhuis op te vrolijken. Kinderen hebben hiermee een superleuke activiteit die de aandacht even van het ziek-zijn kan afleiden. Daarnaast hebben ze hiermee een eigen, vertrouwde, gepersonaliseerde kussen, en daarmee hebben ze iets vertrouwds heel dichtbij.

De kussenslopen vrolijken niet alleen kinderen op, ook volwassenen. En het vrolijkt zelfs het ziekenhuisbed op! En daarmee is de Happy Pillow een welkom lichtpuntje voor iedereen in het ziekenhuis!

Bovendien zijn er bij Happy Pillow ook vergevorderde plannen om zich maatschappelijke in te zetten. Op dit moment zijn ze o.a. in contact met het Prinses Maxima Ziekenhuis om daarmee een samenwerking te starten.

Geef een kind een lach, afleiding en een leuke activiteit cadeau.

  Elin kleurt de Eenhoorn op de kussensloop in  

Voor iedereen

De Happy Pillow is natuurlijk niet alleen leuk voor zieke kinderen en volwassenen. De kussensloop is zeer geschikt als cadeau voor iedereen en voor elk moment. Of het nu voor een verjaardag is, of voor een kinderfeestje, of voor Sinterklaas, de Happy Pillow is altijd een leuk cadeau. Het product zorgt voor een leuke activiteit, maar ook voor hilarische selfies!

Voor kinderen is de Happy Pillow een erg leuke knutselactiviteit. De kussenslopen zijn namelijk in te kleuren met de 5 bijgeleverde textielstiften Daarmee het een erg leuk cadeautje voor creatieve kinderen die het erg leuk vinden om te kleuren. Voor kinderen in het ziekenhuis is het een erg prettige afleiding en tijdverdrijf.

Happy Pillow startte met een simpel idee; zou het niet leuk zijn om kinderen hun eigen kussensloop te laten kleuren? En zo begonnen wij in 2019 Happy Pillow! Sinds die tijd hebben wij verschillende soorten kussenslopen ontwikkeld.

Verschillende soorten kussenslopen

Voor kinderen: er zijn veel verschillende soorten kussenslopen voor kinderen; diep in de zee, een piraatje, een eenhoorn, de boerderij, een supergirl, en een superboy. Daarmee is er een ruime keuze en voor elk kind wel een passende kussensloop te vinden.

Van punt naar punt: we kennen allemaal deze puzzels wel, van punt naar punt. Je begint bij 1, trekt een lijn naar 2, naar 3, totdat je bij het laatste getal bent. En ziedaar; een prachtige tekening als resultaat die op zijn beurt weer mooi is in te kleuren. De zeemeermin, een zeepaardje, een hondje en een clowntje is verkrijgbaar in deze versie.

Kerst: ook aan kerst is gedacht, er zijn twee kussenslopen verkrijgbaar in het thema kerst; een kerstbeertje en een kerstman.

Voor volwassenen: ook aan volwassenen is gedacht. De afbeeldingen op de kussenslopen zijn niet om in te kleuren, toch zijn er 2 textielstiften bijgeleverd zodat men er ook iets op kan schrijven. Het nieuwe gips dus. De thema’s van deze kussenslopen zijn een hoofdtelefoon, een koningskroon, een pistool en therapy.

Voor elk wat wils dus! En … ze staan niet stil, er komen nog steeds nieuwe ontwerpen bij!

Joas aan het kleuren op zijn Happy Pillow

Mijn mening

Op de Kreadoe kocht ik voor Elin de Eenhoorn, zonder twijfel, en voor Joas kussensloop met daarop de onderwaterwereld. De Eenhoorn bedekte een half kussensloop, bij Diep in de Zee is het hele kussensloop gevuld met allerlei vissen etc. Bij elke kussensloop zaten 5 verschillende kleuren textielstiften. Het leuke was dat er in allebei de sets een ander kleurensetje zat, zodat de stiften over en weer gebruikt konden worden. Beide kinderen houden nogal van kleuren, dus deze activiteit was wel aan hen besteed. Urenlang zijn ze bezig geweest met kleuren en ziedaar het resultaat! Prachtig toch!

Let wel op de de stiften doordrukken op de achterkant. Ooit hadden we eens bij de Action van die heel grote placemats gekocht. Die hebben we in het kussensloop geschoven en het probleem van doordrukken is daarmee opgelost.

Lees ook: Review: Crayola Glitter Dots – Sleutelhangers set

De stiften dekken supermooi, vooral in het begin. Aan het eind begonnen de stiften toch wat op te raken, en dekte het iets minder. Ik heb mijn eigen textielstiften er nog bij gepakt om het nog iets mooier gedekt te krijgen. In elk setje zat ook een zwarte stift, die hebben we dan niet gebruikt. Wellicht een idee voor Happy Pillow om de zwarte stift te vervangen voor een andere kleur stift.

De kussenslopen zijn van 100% katoen en blijft wasbeurt na wasbeurt supermooi van kleur! En daarmee vinden wij dat de Happy Pillow een supertof product is. Een superleuke activiteit, met een supermooi resultaat, wat nog heel lang gebruikt kan worden.

De stiften bij de Happy Pillow

Wees gewaarschuwd!

 • Kan het humeur ernstig verbeteren!
 • Kan pijn veroorzaken tijdens het lachen!
 • Werkt direct tijdens het openen van de verpakking

Lees ook: Review: Mixxy Colors | Ravensburger
Lees ook: Review: Colourmazing Bloemen en Prinsessen

Kussensloop van Joas is af

happy pillow van Elin is af

Reactie (13)

 • elisabeth maria martina| 28 november 2019

  wat een origineel en vrolijk gebaar
  verras mijn kleinzoon maar met dit te gekke exemplaar
  //happy-pillow.nl/product/happy-pillow-boederij/
  zijn schoentje staat al klaar, ik zou zeggen vul het maar

 • JN Kingma Postma| 28 november 2019

  Wat een mooie winactie. Ik doe graag mee voor mijn dochter. Ik vind de onderwaterwereld erg mooi.

 • Manou| 28 november 2019

  Superleuk. Ik doe mee voor onze dochter. Wat zou ze hier vrolijk van worden.
  //happy-pillow.nl/product/happy-pillow-eenhoorn/

 • Betti Scheringa| 28 november 2019

  Wat superleuk zeg, doe graag mee voor 1 van mijn meiden voor de eenhoorn

 • celebratemedia87| 28 november 2019

  Wat gaaf! Ik doe heel graag mee voor onze oudste dochter die helemaal gek is van eenhoorns 😀

 • Wilmsen Anita| 28 november 2019

  Ik doe mee voor mijn kleindochter, het kussen van onderwaterwereld

 • Marloes Koenen| 28 november 2019

  Leuk zeg! Ik doe graag mee voor de onderwaterwereld voor mijn zoontje! Spannenddd

 • Marian B| 28 november 2019

  Dat is wel heel erg leuk! Weer eens wat anders en je kan het helemaal kleuren zoals je wilt! Dit gaat mijn dochter leuk vinden. Ook ik vind het thema diep in de zee erg leuk, valt er lekker veel te kleuren!

 • Sofie Mondelaers| 28 november 2019

  Mijn zoontje zou graag een piraat kussensloop willen❤️🤞

 • Marian zw| 29 november 2019

  De eenhoorn is geweldig voor mijn dochter! Ik maak heel graag kans!

 • Oma Will| 1 december 2019

  Graag doe ik mee voor mijn kleinzoon en ik denk dat hij dit kussen met koptelefoon heel leuk vindt.
  Link: //happy-pillow.nl/product/happy-pillow-headphones/
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee voor hem.
  .

 • Linda Smeets| 3 december 2019

  Ohhh wat leuk! Ik zou mijn dochter graag willen verrassen met de Unicorn-variant!

 • Majonne Twigt| 4 december 2019

  Superleuk, ik mis nog wat meer designs voor volwassenen, maar de eenhoorn zou mijn dochter supermooi vinden.

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *