Winactie op Instagram: 2x een Purpuzplanner 2020

Winactie op Instagram Purpuzplanner

Alweer een tijd geleden schreef ik een review over de Purpuzplanner 2020. Toen was het nog 2019 en had ik deze agenda nog niet in gebruik. Sinds 1 januari 2020 ben ik aan de slag gegaan met deze planner en kan ik mijn daadwerkelijke ervaringen met jullie delen. En … ik mag maar liefst 2 Purpuzplanners weggeven in een winactie, die uitsluitend via Instagram verloopt. Er is er één beschikbaar voor jou, maar ook één voor een vriend(in) die jij tagt in een reactie! Doe je mee?

De Purpuzplanner

De Purpuz Planner is geen gewone agenda; het is een tool om je te begeleiden naar een gelukkiger en meer succesvol leven. De planner is zo opgezet dat deze je helpt met het in balans behalen van je doelen. Om in balans jouw doelen te halen, biedt de Purpuz je 8 tools.

  1. De Purpuz map helpt je met het visualiseren van je dromen.
  2. De Purpuz matrix helpt je met het ordenen van je dromen.
  3. Purpuz plan helpt je om je doelen op te delen in stappen.
  4. Purpuz pad helpt je om je doelen in de juiste volgorde en tijd op de stellen.
  5. De maandplanning biedt overzicht en structuur.
  6. In de weekplanning kun jij je dagelijkse to-do’s opschrijven.
  7. De dagreflectie laat je zien waarin je nog kunt groeien en bij wat goed ging.
  8. Door de vragen aan jezelf te stellen sta je stil bij de afgelopen maand, het heden en de volgende maand.

In de planner vind je ook prachtige foto’s, inspirerende quote’s, handige to-do-lijstjes, en veel ruimte voor creativiteit en te gebruiken als kladpapier.

Lees ook: review Purpuz Planner

Mijn mening

Mijn agenda is niet zo vreselijk vol en ingewikkeld. Ik heb niet uur na uur een andere afspraak in mijn agenda staan. Daarom gebruik ik deze purpuzplanner op mijn eigen manier en afgelopen maand is gebleken dat het fantastisch werkt! De maandplanning gebruik ik als agenda en vul daar mijn afspraken in. Met een markeerstift streep ik de dag door als deze voorbij is.

De weekplanning gebruik is als urenregistratie. Ik vulde mijn urenregistratie sowieso al in een notitieboek in, en eens in de zoveel tijd ging ik er even voor zitten om het digitaal in te vullen. Maar eens in de zoveel tijd ging bij mij steeds langer duren. Deze planner helpt mij omdat gewoon even wekelijks te doen en het van mijn to-do-lijstje af te strepen.

To-do’s

En nu we toch bij de to-do-lijstjes zijn aangeland, wekelijks biedt de planner plek voor 20 to-do’s. Daar vul ik in wat ik die week sowieso afgerond wil hebben. Gebleken is dat dat voor mij precies hetgeen is wat ik in een week aankan. Komen er meer opdrachten, dan plan ik die direct in voor de week later. Het biedt voor mij een handig overzicht en het is altijd fijn dat je kan doorstrepen als er iets is afgerond. En wat ook fijn is, is dat ik doorgaans alle punten op de lijst in een week kan afstrepen. Er blijft weinig openstaan wat ik moet doorschuiven naar de week later.

De planner biedt ook nog ruimte om doelen te stellen en te kijken naar het verleden, het heden en de toekomst. Daarin draait het om groeien, en ik moet eerlijk bekennen dat ik een beetje een hekel aan het woord groeien heb, en daarom met deze bladzijdes in de planner ook niet zo heel veel kan. En soms denk ik wel eens; hoe minder je met ‘groeien’ bezig bent, hoe harder je groeit.

Voor mij biedt de planner een heel fijn overzicht om mijn taken te plannen, opdrachten af te ronden en het van mijn lijstje af te strepen. Het biedt structuur en overzicht in de dingen die ik moet doen! Wat ik overigens wel mis is bij elke maand een aantal lege bladzijden met lijstje om aantekeningen op te maken.

Lees ook: Tag: de Thuiswerk-tag
Lees ook: Wakibi: Verander een leven met een lening van 25 euro!

Winactie

Deze winactie loopt alleen via Instagram van Puntsgewijs. Dus ga snel daarheen om mee te doen.

Je kunt maar liefst 2 Purpuzplanners winnen: een voor jezelf, maar ook een voor een vriend of vriendin die jij tagt in een reactie! Als je wint, worden er twee exemplaren naar je opgestuurd. Je mag zelfs kiezen welke kleur je graag wilt ontvangen, de roze of de grijze purpuzplanner.

Daarbij wordt het ook gewaardeerd als je zowel Puntsgewijs als YourPurpuz volgt.

Maandag 3 februari maak ik de winnaars bekend!

#spon

Share this:

ComputerComputer

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: