Review: Mupske – dé webwinkel voor kindersieraden

Prachtige eenhoornoorbellen van Mupske, de webwinkel voor kindersieraden

Elin zeurde er al lang om; oorbellen. Op een dag heb ik haar uit school gehaald en vroeg ik; ‘zullen we nu naar de winkel gaan om gaatjes te laten schieten?’ Ja, dat wilde ze wel. Wij zijn gelijk doorgereden naar het Stadshart en een half uur later stapte ze de juwelier uit met oorbelletjes in haar oren. In deze blog vertel ik je meer over onze ervaring met gaatjes schieten, maar ook over webwinkel Mupske, waar je ontzettend leuke kindersieraden kunt kopen.

Gaatjes schieten

Eenmaal bij de juwelier mocht ze eerst oorbellen uitzoeken. Dit moesten natuurlijk speciale schietoorbelletjes zijn. Natuurlijk is de keuze niet enorm groot, maar wel zo groot dat je uit een behoorlijk aantal oorbellen van verschillende prijsklasse kon kiezen. Elin koos voor prachtige gouden vlindertjes.

Vervolgens mocht Elin op de grote stoel zitten. Eerst werd er met stift op beide oren een stipje gezet en goed bekeken of ze gelijk zaten. De oorbelletjes werden er aan beide kanten tegelijk ingeschoten. Elin riep één keer ‘au’, maar als je mij vraagt was dat meer van de schrik dan dat het echt pijn deed. Oorbelletjes schieten viel dus alles mee.

De eerste 6 weken moest Elin natuurlijk deze schietoorbellen inhouden. Maar na die 6 weken vierden wij met de familie Sinterklaas en kreeg ze nog een setje oorbellen van de lieve goede Sint; dolfijntjes met een roze steentje erin.

Natuurlijk wil Elin het niet bij deze twee oorbelletjes laten. Immers; de cupcakes zijn leuk, de hartjes ook, en oh de eenhoorn, of de zeemeermin … Er zijn zo enorm veel oorbellen, de keuze is reuze. Ik beloofde Elin dat ze nieuwe oorbelletjes zou krijgen als ze haar zwemdiploma zou halen. Maar helaas, de zwemlessen liggen nu minstens voor een week of 6 stil, dus dat zwemdiploma laat noodgedwongen nog even op zich wachten.

Lees ook: Review: Squla – Leuk leren | Met kortingscode

Prachtige eenhoornoorbellen van Mupske, de webwinkel voor kindersieraden

Mupske – dé webwinkel voor kindersieraden

Tot ik op Facebook een superleuke webwinkel tegenkwam; Mupske. Op Mupske vind je ontzettend veel leuke kindersieraden. Van oorbellen tot armbanden, van kettingen tot aan ringen. Ook voor haaraccessoires ben je daar aan het goede adres. Bij Mupske kun je dus een ideaal cadeautje vinden voor een verjaardag, een zwemdiploma, voor Sinterklaas of gewoon eens zomaar. Want ook de prijs van alle sieraden valt reuze mee!

De collectie van Mupske bestaat uit kindvriendelijke kindersieraden gemaakt echt zilver. De sieraden hebben een kinderthema, denk bijvoorbeeld aan dieren zoals een vlindertjes, een dolfijntje, panda of olifant. Of gaat de voorkeur liever uit naar een sterretje, een hartje of een bloemetje? Ook dat is er allemaal. Zo is er altijd wel een sieraad te vinden die helemaal aansluit bij de wensen en belevingswereld van je kind. Sommige sieraden zijn wel voorzien van een diamantje, maar verder bevatten ze niet al te veel blingbling waardoor je kleine prinses deze sieraden ook naar school kan dragen.

Nieuwe oorbellen

En wat een geluk, Elin mocht een paar nieuwe oorbellen uitzoeken bij Mupske. Maar wat een keuze zeg. Om je een idee te geven, Mupske heeft zo’n 240 verschillende oorbellen in het assortiment en als je gewoon bijna alles leuk vindt, dan wordt kiezen wel erg lastig. Uiteindelijk besloot ze dat ze wel eenhoorn-oorbelletjes wilde hebben. Voor eenhoorn-oorbelletjes is een aparte subcategorie aangemaakt, dat maakte het zoeken weer makkelijker. Uiteindelijk koos ze voor de eenhoorn met paarse vleugeltjes.

De service is snel, ontzettend snel, de volgende dag had ik de oorbellen al in huis, ze zaten in een prachtig doosje. Natuurlijk hebben we de oorbelletjes gelijkt in gedaan. Ze staan Elin prachtig zeg! Bij de oorbelletjes zaten zowel de zilveren vlinderstoppertjes als plastic stoppertjes. Het is niet verstandig om ze beiden te gebruiken. Wat ik wel als tip mee kan geven is om de plastic stoppertjes te gebruiken. De raken veel minder snel kwijt dan de zilveren vlindertjes, weten we inmiddels al uit ervaring Het zou natuurlijk zonde zijn als de oorbelletjes al snel kwijt zouden raken. Plastic stoppertjes zijn ook los te koop.

Elin met haar nieuwe eenhoorn kinderoorbellen

Echt zilver

De kinderoorbelletjes die te koop zijn bij Mupske zijn gemaakt sterling zilver 925. Zilver is veel beter voor kinderoortjes, ze geven niet af en zorgen voor veel minder irritatie. Daarnaast gaan zilveren oorbelletjes veel langer mee. Ook zijn er chirurgisch stalen oorbellen, daarin is geen nikkel verwerkt. Ideaal dus voor meisjes die een nikkelallergie hebben.

Elin is ontzettend blij met deze prachtige oorbellen. Als wij nog eens een sieraad voor haar zoeken, dan zullen we zeker bij Mupske op zoek gaan. En dat kan ik iedereen van harte aanbevelen. Het assortiment aan kindersieraden bij Mupske is groot, de kwaliteit is goed en de prijs valt mee! En zo is er voor elk meisje zeker wat leuks te vinden!

Lees ook: Review: Je foto op Hexagon | Fotocadeau.nl
Lees ook: Review: Manimo verzwaringskussen Dolfijn – Educadora

Share this:
ComputerComputer

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: