Een vaderdagcadeau bestel je op Wanapix.nl

Een gepersonaliseerd vaderdagcadeau bestel je bij Wanapix

Nog eventjes en dan is het weer vaderdag. Heb jij ook altijd zo’n moeite om een leuk en geschikt cadeautje te vinden voor de papa des huizes? Laatst stuitte ik op webwinkel Wanapix. Ik had er nog nooit van gehoord. Ik nam even een kijkje en ik kan je zeggen; laat dat ‘even’ maar gerust weg. Je raakt er niet uitgekeken. En als je een leuk, origineel, gepersonaliseerd vaderdagcadeau zoekt; dan raad ik je aan om beslist even op Wanapix.nl te kijken.

Wanapix

Voordat ik in dit artikel ga toespitsen op Vaderdag, vertel ik je eerst wat meer over Wanapix. Wanapix is één van de belangrijke bedrijven in Europa met hoogwaardige gepersonaliseerde cadeaus en is opgericht in 1984. En met cadeaus bedoel ik dan ook een gróót assortiment aan cadeaus. Denk aan; T-shirts, mokken, puzzels, handdoeken, kalenders, telefoonhoesjes, knuffels, sleutelhangers, fleecedekens, rugzakken, gezelschapsspellen, schoudertassen, muismatjes, onderzetters, en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Voor elke gelegenheid is er wel een passend en origineel cadeau te vinden; moederdag, vaderdag, kerst, sinterklaas, bruiloft, doop, verjaardag, communie, valentijnsdag, of gewoon voor zomaar.

Zo zijn er cadeautjes voor hem, voor haar, voor kinderen, baby’s, jongeren en tieners. Voor grootouders, tantes, ooms, neefjes, nichtjes, vrienden en vriendinnen. Of kies eens een cadeau wat aansluit bij de hobby of beroep van een persoon; voor reizigers, sporters, of wat dacht je van een bedankcadeautje voor de juf of meester nu het einde van het schooljaar weer in zicht is.

Je ziet het; voor iedereen, maar dan ook echt voor iedereen is er wel een passend cadeau te vinden.

Vaderdagcadeaus

Over een paar weken is het dus vaderdag, de derde zondag van juni. Om je wat inspiratie te geven wil ik in dit artikel een top 5 van leuke en originele cadeaus voor de papa van Elin en Joas noemen. Ik laat je ook zien wat ik bij Wanapix mocht bestellen. Daarnaast mocht ik nog meer producten bestellen, maar daar vertel ik je meer over in een artikel die over een paar weken online komt.

Natuurlijk nodig ik je van harte uit om zelf eens op de website van Wanapix.nl te kijken om te zijn welk cadeau bij jullie papa past.

Foto op houtblokken

Heel lang heeft er bij Arjan op het bureau op zijn werk twee fotolijstjes gestaan met een foto van Elin en Joas. Babyfoto’s welteverstaan. Baby zijn ze allang niet meer, daarom vroeg Arjan telkens of ik wat nieuwe foto’s van de kinderen wil laten afdrukken voor in de fotolijstjes. Je raadt het al, daar komt het gewoon niet van. Een foto op een houtblok is een superleuke en originele vervanger voor een foto in een lijstje. De foto wordt direct op hout afgedrukt en geeft een prachtig resultaat. Zo’n houtblok is ongeveer 2 centimeter breed en daardoor zeer geschikt om neer te zetten op het bureau. Of op een kast. Een tijdje geleden hebben we prachtige schoolfoto’s ontvangen van de kinderen. Lijkt mij de perfecte foto om op zo’n houtblok af te drukken! En het resultaat mag er zijn!

Een houtblok is verkrijgbaar in diverse formaten en je kunt het aan één zijde een foto af laten drukken, maar ook aan beide zijden van het blok.

Foto op houtblok bij Wanapix

Schoudertas

Arjan neemt altijd een schoudertas mee naar zijn werk, een tas die hij heeft gekregen op een conferentie. Niet de allerbeste kwaliteit dus en op den duur is zo’n tas echt wel aan vervanging toe.

Bij Wanapix zijn zeer praktische schoudertassen verkrijgbaar die geschikt zijn voor dagelijks gebruik. De tas heeft een inhoud van 5 liter, daar kan best wel een broodtrommeltje in. Een deel van de omslag kun je voorzien van een eigen foto, tekst of een andere afbeelding. De tas heeft een lange schouderband en dat is ook zeer ideaal voor de lange papa van Elin en Joas. De schoudertas is een exclusief model en niet in andere winkels verkrijgbaar.

Ik bestelde voor Arjan een schoudertas met de foto’s van de kinderen. Het resultaat zie je op de foto hieronder.

Een gepersonaliseerde schoudertas voor vaderdag

Keramische mok bedrukken

Een mok is natuurlijk ook iets wat altijd gebruikt kan worden. Zelf heb ik een jaar of 3 geleden een mok voor moederdag gekregen met daarop hartjes en het woordje mama. Deze mok gebruik ik dagelijks en het woordje mama is niet eens meer te lezen (hint). Hoe leuk is het dan als je een keramische mok hebt met een foto van de kinderen of met een eigen tekst? Ook is het mogelijk om een standaardtekst op de mok te laten drukken of een ander eigen ontwerp. De mokken bij Wanapix zijn trouwens niet zomaar mokken. De mok, met een inhoud van 325ml kan voorzien worden van een afdruk op de gehele mok. De foto bedekt dus de hele buitenkant, behalve de handgreep. 360 graden gepersonaliseerd, de cirkel is rond.

Wij bestelde deze mok met op de achterkant de tekst: We Love You. Elin & Joas

Lees ook: Review: tuinposter van Fotofabriek.nl

Bij Wanapix kun je een mok laten bedrukken

T-shirt

Welke papa zou er nu niet met trots een T-shirt dragen die vertelt hoeveel zijn kinderen van hem houden! Nou, ik denk dat elke papa wel elke dag zo’n T-shirt wil dragen en dat het amper de kans krijgt om in de wasmachine te belanden. Helaas is onze papa zo lang dat zijn T-shirts in speciaalzaken gekocht moeten worden. De oplossing? Laat je kind zelf een T-shirt dragen met daarop de meest toepasselijke spreuk over zijn of haar papa! Hoe leuk is dat!

Kussens

Wat ik zelf ook ontzettend leuk vind zijn de gepersonaliseerde kussentjes. Ook hier is het weer mogelijk om er een eigen foto op te laten drukken, maar er zijn ook standaardteksten en afbeeldingen die je kunt aanpassen door een eigen naam in te vullen. Tevens kun je kiezen uit een polyester kussen of een kussen van satijn of panama. Je hebt keuze uit meerdere formaten. Alle kussen zijn volledig aanpasbaar, 100% van het oppervlak. En dat is waar Wanapix zich onderscheidt van andere bedrijven die een blanco rand rond de foto laten. Bovendien kun je beide zijden van de kussen laten bedrukken. Nog één dingetje; kijk ook eens bij de fleecedekens die je ook volledig kunt personaliseren. Zie je het voor je; heerlijk op de bank onder een gepersonaliseerde deken met een bijpassende gepersonaliseerde kussen in je rug. Wat wil je nog meer!

Heb jij al eens de website Wanapix.nl bekeken? Welk gepersonaliseerd cadeau past helemaal bij jou?

Kortingscode

Wil je ook een prachtige schoudertas laten bedrukken met eigen foto’s of een eigen tekst? Met de kortingscode PUNTSGEWIJS krijg je maar liefst 30% korting op een schoudertas. De code is geldig tot 31 juli 2020.

Lees ook: HemdvoorHem.nl; al 10 jaar lang dé webwinkel voor mannen
Lees ook: Review: Je foto op Hexagon | Fotocadeau.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *