Review: Vlinder oorbellen met Swarovski kristallen | Leukekindersieraden.nl

Leukekindersieraden.nl

Lieveheersbeestjes. Welk kind is daar nu niet dol op. Deze lieve beestjes zijn hun leven niet zeker als er kinderen in de buurt lopen. Ze worden gepakt, in een potje gedaan en als huisdiertjes op de vensterbank gezet. Alsof hij het daar overleeft. Een lieveheersbeestje zie je dan ook heel veel terug als thema bij kindersieraden. Niet alleen toen ik zelf jong was en mijn eerste oorbelletjes en ringetje kreeg, maar ook nu, nu mijn dochter diezelfde leeftijd heeft als ik toen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op leukekindersieraden.nl, een feest der herkenning. Elin mocht daar een leuk sieraadje kiezen. En wat ze koos vertel ik je verderop in deze blog. En nee… al twijfelde ze wel, het zijn geen lieveheersbeestjes geworden.

Leuke kindersieraden.nl

Een gloednieuwe webshop; opgericht in 2020 door Dustin en Doortje Wanders. Zij zijn trotse ouders van 3 schoolgaande kinderen, eigenaar van een blog en een succesvol YouTube-kanaal.

Met 2 dochters in huis is er geen ontkomen aan; kindersieraden. Ze kwamen er echter achter dat het aanbod niet passend is. Daarom besloten ze zelf op zoek te gaan naar leuke kindersieraden van een uitstekende kwaliteit en een webshop te openen. Sieraden waar ook kinderen jarenlang plezier van hebben. En die nog betaalbaar zijn ook.

Alle sieraden bij Leukekindersieraden.nl zijn van echt zilver. En juist omdat het kindersieraden zijn, kunnen ze tegen een stootje. Wel zo prettig!

Vandaag besteld en betaald? Dan worden ze ook nog vandaag verzonden. Als het een cadeautje is, geeft het gerust aan, dan zal het sieraad mooi ingepakt worden.

Leukekindersieraden.nl vlinder oorbelletjes met swarovski kristallen

Mijn mening

Het assortiment in de webshop is nog niet zo groot. Met (toen) slechts 15 artikelen was het heel overzichtelijk voor een meisje van 6 om zelf de leukste sieraad uit te kiezen. Eerste bepaalde ze of ze oorbellen, een ketting, armbandje of een ringetje wilde. De keuze viel op oorbellen. Zo vielen er al een aantal items af en werd het kiezen nog makkelijker. Nog een klein beetje twijfel, want alles is immer zo mooi, maar de de keuze viel als snel op de vlindertjes met de diamantjes.

Maar toen ging het eventjes een beetje mis. Elin had prachtige oorbellen uitgezocht die meteen werden opgestuurd. De envelop moest alleen een weekje op 2 op de deurmat wachten. Toen wij terugkwamen van vakantie lag daar dus die felbegeerde envelop. Elin kon niet wachten totdat ik deze in haar oortjes wilde doen. Maar hé, net terug van vakantie, een megabende in huis, hebben wij wel wat beters te doen.

Toen we de volgende dag de envelop uitpakten, zagen we dat het niet helemaal goed ging met de vlindertjes. De pinnetjes aan de achterkant waren in een bocht van 90 graden gebogen. En een vlindertje miste een diamantje. Het pinnetje kon ik nog enigszins terug buigen in een rechte stand, zodat ik de oorbellen toch nog in haar oortjes kon doen, maar mooi waren ze zeker niet meer. En dat de oorbel een diamantje miste viel best behoorlijk goed op. Elin was teleurgesteld!

Fantastische service

Ik heb de eigenaar van webwinkel Leukekindersieraden.nl gemaild. Ik kreeg direct een reactie terug dat ze nieuwe zou opsturen. Ze zou de oorbelletjes extra goed en veilig verpakken. We gingen weer op vakantie. Ook deze envelop moest een weekje op de deurmat verblijven. Een week later, thuiskomend van onze tweede vakantie, kon Elin weer niet wachten. Ditmaal waren de oorbelletjes wel perfect. Mooi glanzend, glimmend, zoals vlindertjes horen te zijn! Een fantastische en snelle service! Dank je wel 🙂

Elin haar oren stralen. De vlindertjes met de Swarovski kristallen zijn echt schitterend. De bovenvleugels zijn voorzien van 2 grote lichtblauwe kristalletjes, en de ondervleugels van 2 kleinere donkerblauwe kristalletjes. Prachtig toch? Ik snap wel dat een meisje van 6 deze oorbelletjes heeft gekozen.

En welke zou jij kiezen op leukekindersieraden.nl?

Lees ook: Review: Cookie Dough | Let’s Dough It
Lees ook: Review: van stek tot eigen plek | Plant Rebelz

SpeelgoedSpeelgoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.