Review: Video van Sint + Winactie

Video van Sint; een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaar

Video van Sint bestaat al 13 jaar. Ik had er zeker van gehoord, maar nog nooit eerder heb ik een Video van Sint gemaakt om af te spelen tijdens pakjesavond met mijn familie. Daar komt dit jaar verandering in. Ik ben benaderd door Sinterklaas met de vraag of ik ook een persoonlijke boodschap van de Sint wil ontvangen. En Sinterklaas zou Sinterklaas niet zijn, om niet één, maar twee codes te sturen, zodat ik ook een ander gezin mag blij maken met een persoonlijke videoboodschap van de Sint. In dit artikel vertel ik je dus alles over Video van Sint, en kun je meedoen met een winactie!

Wat is Video van Sint precies?

Video van Sint is een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas. Deze video van Sinterklaas kun je helemaal zelf samenstellen door alle gegevens van je kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes, broers, zussen, partner, ouders, etc. in te vullen. Per persoon vermeld je de roepnaam en de leeftijd. Ook kun je fotootjes toevoegen. Daarbij kun je uit meer dan 300 onderwerpen kiezen waar de Sint dan uitgebreid over vertelt in het videobericht. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als ‘je doet goed je best op school’ of ‘je bent altijd positief, vrolijk en blij’. Alle persoonlijke gegevens worden verwerkt in een video van ongeveer 14 minuten (lengte van de video is afhankelijk van het aantal personen).

Na het samenstellen van de videoboodschap wordt de DVD verstuurd via PostNL 24-uurs services. Kies je voor de download dan kun je jouw Video van Sint bijna direct bekijken! Het is ook mogelijk om een compleet pakket te kiezen, dan krijg je zowel een DVD, als de downloadversie + nog vele andere extra’s.

Verhaal: Sinterklaas en de Supersonische Pietenhulp

Dit jaar is er weer een splinternieuw avontuur helemaal in het teken van Sinterklaas en de Supersonische Pietenhulp. Profpiet heeft een nieuwe uitvinding bedacht die alle informatie van het Grote Boek kan inladen in een Supersonische Pietenhulp, maar uiteraard gaat dit niet allemaal volgens plan…

Tijdens het avontuur worden de foto’s en namen van de kinderen op verschillende leuke manieren in de video getoond en vertelt Sinterklaas ook weer van alles over de kinderen/volwassenen uit het Grote Boek. 

Verder wordt er ook nog lekker gedanst tijdens het populaire Sinterklaasliedje ‘Hey, Hey Sinterklaas’. Als klap op de vuurpijl vertelt Sinterklaas aan het einde van de video waar de cadeautjes verstopt liggen (optioneel).

Verhaal: Sinterklaas en de Supersonische Pietenhulp

Nieuw in 2021

Ook wanneer jij al eerder een Video van Sint hebt samengesteld is het beslist de moeite waard om er ook dit jaar weer één samen te stellen. Een heel aantal dingen zijn hetzelfde gebleven, maar er zijn ook een heel aantal dingen nieuw in 2021 waardoor je een compleet andere boodschap voor je gezin of familie kunt samenstellen. Zo ontvang je ook dit jaar weer een unieke en geheel persoonlijke videoboodschap die menig kinderhart en volwassenhart harder laat kloppen.

Wat blijft:

 • DVD, Download of Compleet (download + DVD met veel extra’s).
 • Tijdsduur ongeveer 14 minuten, bij meerdere personen iets langer.
 • Keuze uit 6 onderwerpen waarvan 2 optioneel.
 • Sint verklapt de verstopplek (optioneel) of anders een neutraal einde.
 • Prijs gelijk aan vorig jaar.
 • Verzending binnen 24 uur via PostNL (dus niet binnen 24 uur ontvangen).
 • Voor België verzending 3 – 4 werkdagen.

Wat is er nieuw?

 • Dit jaar staat de Video van Sint helemaal in het teken van “Sinterklaas en de Supersonische Pietenhulp”.
 • Er is per videoboodschap ruimte voor 10 personen (in plaats van 8 personen).
 • Keuze uit ruim 300 nieuwe onderwerpen. Ook voor volwassenen is er een ruime keuze.
 • Alle onderwerpen zijn vooraf te beluisteren voordat je bestelt (uniek dit jaar).
 • Je kunt dit jaar per persoon 2 verschillende persoonlijke foto’s uploaden voor in het Grote boek (vorig jaar 1).
 • Je kunt dit jaar 3 algemene foto’s uploaden (zoals bijvoorbeeld een vakantiefoto of gezinsfoto (vorig jaar 2).
 • Dit jaar zijn er nieuwe verstopplekken toegevoegd, ook grappige, zoals bijvoorbeeld ‘in de koelkast’.
 • Dans en zing mee met het populaire Sinterklaasliedje ‘Hey, Hey Sinterklaas’.
Video van Sint zwaait jou gedag!

Aankoopbedragterugactie

Sint zou Sint niet zijn als hij niet blijft weggeven. Sint wil jou de kans geven om je volledige aankoopbedrag terug te krijgen. Als je een Video van Sint bestelt ontvang je een mail met daarin een unieke URL. Deel deze URL met je familie, vrienden en kennissen bijvoorbeeld via WhatsApp, Facebook, Twitter of mail. Als 3 personen via jouw link een Video van Sint hebben besteld, ontvang jij het volledige aankoopbedrag terug.

Mijn mening

Pakjesavond vieren wij met 10 personen. En laat de videoboodschap nu precies ruimte hebben voor 10 personen. Dat komt mooi uit. Op een avond ben ik aan de slag gegaan met het samenstellen van de video. Dat gaat heel eenvoudig, je wordt er vanzelf doorheen geloodst. Voor 10 personen foto’s zoeken was nog de lastigste klus. Samen met mijn zus heb ik voor iedereen een eigenschap, lievelingseten, hobby, kinderheld en opvoedtip ingevuld. Daarna kon de boodschap van Sint worden besteld. Meteen kreeg ik al allerlei leuke extra’s in mijn mailbox, zoals een verjaardagsboodschap voor de kinderen en een aantal recepten. De volgende ochtend had ik daadwerkelijk de download met de videoboodschap binnen. De DVD wordt vanaf 1 november verstuurd, dus die zal binnenkort wel op de deurmat liggen.

Ik kon het natuurlijk niet laten om de videoboodschap alvast te bekijken. Met 10 personen duurt de boodschap een half uur, maar wat-is-tie leuk zeg! Ondanks dat ik zelf weet wat ik bij iedereen heb ingevuld, heb ik er enorm van genoten. Hier gaan de kinderen zeker van genieten, en de andere volwassenen denk ik ook. Eén kleine tip wil ik nog wel even meegeven: probeer om een onderwerp maar één keer terug te laten komen in de hele videoboodschap.

Sinterklaas leest uit het grote boek in Video van Sint.

Winactie

Wil jij een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas winnen? Laat dan in een reactie onder het Facebookbericht weten dat je meedoet. Je kunt met deze winactie meedoen tot en met 12 november. Op 13 november krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

Lees ook: Review: Escape Puzzel 8: In de griezelkelder | Ravensburger

SpeelgoedSpeelgoed

Reactie (1)

 • Marian| 5 november 2021

  Heel erg leuk zo’n video van Sint, maakt pakjesavond tot een echt feest. Ik had graag meegedaan maar ben niet actief op Facebook.

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.