Let’s Dough It cookie dough | Onweerstaanbaar lekker

Let's Dough it cookie dough

Brosse koekjes, een smeuïge cake, de zachtste cheesecake of dé perfecte boterkoek. Het is leuk om in de keuken te staan en heerlijke dingen te bakken. En wanneer er iets lekkers gebakken wordt, wachten de kinderen exact het moment af waarop ik bijna klaar ben met bakken en zij de restjes deeg of beslag uit de kom kunne opeten. Niets is zo lekker. Rauw deeg of beslag is vaak niet zo gezond. Maar wist je dat Let’s Dough It cookie dough verkoopt die je wel veilig kan eten? Onweerstaanbaar lekker … Ik vertel je er meer over.

Let’s Dough It

Let’s Dough It verkoopt koekjesdeeg, gewoon, om zo op te eten. Het bijzondere van dit deeg is dat het veilig is om te eten. De meeste recepten van koekjes bevatten rauw meel en rauwe eieren. Dat is niet veilig om van te snoepen. Let’s Dough It cookie dough bevat géén ei, maar ook géén rauw meel. Daarom is dit deeg 100% veilig om heerlijk van te snoepen. Van Let’s Dough It ontving ik een pakketje met producten om te proeven. In het pakketjes zaten 4 verschillende soorten cookie dough, een potje pasta en een fudgebar. Hieronder laat ik je zien wat ik precies ontving.

Muy Kinderella Cookie Dough

Al je kinderdromen worden werkelijkheid!

Wist jij dat de Muy Kinderella de meest gekozen smaak is? En dat is natuurlijk niet voor niets. Kinderella Cookie Dough bestaat uit een heerlijke kinderella infused deeg met een crushy chocoladesnippers en echte Callebaut melkchocoladechips. Afgetopped met een toef Kinderella en een hazelnootsausje. Een waar genietmomentje!

Muy Kinderella Cookie Dough van Let's Dough it

Dulce de Brownie

Chocoholic?! Dan is dit iets voor jou 😉

Dit browniedeegje bevat dulce de leche pasta, chocoladecake, mini chocoladedruppeltjes en golden chococrunch! Een rijke smaak van chocolade en de perfecte combi met een karamelsmaak voor de echte chocoladeliefhebber.

Dulce de brownie cookie dough van Let's Dough it

Speculaasje

Heerlijk avondje is gekomen…

…. dat betekent dat je eindelijk met dit lekkere bakje dough op de bank kunt! Dit bakje bevat een speculaasdeeg met schuddebuikjes en stukjes gevuld speculaas. Heerlijk kruidig, net pepernotendeeg. On top vind je onze homemade speculaaspasta, yummie!

Speculaasje cookie dough

Vegan Appeltaart Cookie Dough

Heerlijk genieten van het deeg van de appeltaart!

Dat kan met dit verrukkelijke vegan deegje. Een kaneeldeeg met stukjes appel en kaneelsuiker zorgt ervoor dat je je weer even helemaal nostalgisch voelt. 

Vegan appeltaart cookie dough van Let's Dough it

Cookies & Dream Pasta

Onze heerlijke handmade Cookies & Dream pasta eindelijk in een potje voor thuis! Lekker op je brood, pannenkoek, door je yoghurt, ijs.. of gewoon stiekem zo uit het potje 😉

Let's dough it cookie & dream pasta

Fudge Bar

Uit de Sinterklaasbox

Vrolijke kleurtjes en ook nog eens een lekkere smaak. Deze bar is enorm verrassend en dat zeg ik niet vaak!
Een cookie dough bodem met stukjes pepernoten en de smaak van taaitaai. Nee, dat is toch zeker verre van saai!
Een heerlijke laag witte chocolade cheesecake fudge erboven op. Dat maakt hem bijna af, helemaal top!
Maar de (raspberry cheesecake) kruidnootjes van peppernuts kunnen zeker niet ontbreken. Evenals de schuimpjes en frambozenparels, is toch wel gebleken!

Let's dough it fugdebar

Mijn mening

Muy Kinderella vond ik de lekkerste van allemaal. Als topping had deze cookie dough een fluweelzachte hazelnootpasta, de crème die binnen in de Kinder Bueno zit. Oh, zo lekker. Daardoor kreeg deze cookie dough dan ook echt de smaak van een Kinder Bueno. Wanneer je de kinderella pasta opgegeten hebt, blijft er een naturelsmaak koekjesdeeg met stukjes chocolade over. Ook ontzettend lekker, maar de Kinder Bueno smaak is dan wel weg.

De Dulce de Brownie smaakte wat mij betreft ook verrukkelijk. Gek op chocolade en gek op karamel. Dan is deze cookie dough perfect. De gouden sprinkles is de perfecte toevoeging om het geheel helemaal af te maken en geeft het geheel een luxe uitstraling. En ook hier zeg ik het weer, het deeg zelf had ietsje meer de smaak van het smaakje mogen hebben.

Speculaas, onmiskenbaar speculaas. Ik moest eventjes wennen aan de kruidige smaak, maar als je eenmaal een paar hapjes genomen hebt en de smaak gewend bent, dan heb je ook wat! Aanradertje hoor, nu het nog kan. Want voor je het weet is Sint weer naar Spanje.

Vegan?

Vegan appeltaart, ik ben geen vegan, dus mijn eerste reactie was dat ik niet per se een vegan smaakje hoefde. Zou het niet afdoen aan de smaak? En nadat ik deze smaak geproefd heb, kan ik volmondig ‘nee’ zeggen, het doet zeker niet af aan de smaak. Voor de vegan-varianten is plantaardige boter gebruikt en de toppings zijn ook vegan. Wanneer een smaak je lekker lijkt, en je bent geen vegan, dan kun je deze dus met een gerust hart nemen. Omdat het ook gewoon lekker is.

De Fudgebar is een onderdeel van de Sinterklaasbox. Deze box zit vol lekkernijen zoals speculaas cookie dough, gevuld speculaas, een chocoladeletter, marsepein en dus ook deze fudgebar. De fudgebar was zeker lekker, maar het wow-effect, die ik wel had bij het zien van deze fudgebar, had ik dan weer niet bij het proeven ervan.

Dat wow-effect had ik wel bij het potje pasta. Ik ben gek van oreo’s, dus deze pasta gaat er bij mij ook wel in. Zo uit het potje natuurlijk.

Wie zoek is krijgt lekkers

Al met al heb ik genoten van de overheerlijke smaken van al het lekkers in dit verrassingspakket. Heb jij ook trek gekregen? Klik dan snel door naar de website van Let’s Dough It, bekijk het cookie dough menu en bestel vandaag nog jouw favoriete smaken.

Lees ook: Review: Cookie Dough | Let’s Dough It
Lees ook: Review: Koken met Karin – Bakken: Zoet & Hartig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *