Persbericht: outletpakketten en adventskalender | 999-Games

Outletpakketten en adventskalender van 999-Games

De outletpakketten van 999 Games zijn normaal alleen verkrijgbaar bij de drukbezochte outletsaledagen. Omdat de outletsale als evenement dit jaar wegens de huidige omstandigheden niet kan plaatsvinden, biedt 999 Games deze pakketten nu online aan. De outletpakketten zijn twee verschillende pakketten met spellen. De pakketten zijn extra voordelig en daarom een ideale manier om je spelverzameling te vergroten.

Outletpakket A

Outletpakket A bestaat uit zes titels:

 • het expertspel Pendulum
 • het 2 spelers-spel Mandala
 • het coöperatieve bouwspel Menara
 • het snelle deductiespel Similo: Historie
 • het kaartspel De Schat van Kadora
 • en het blufspel Lost Cities: Rivalen

Voor ieder wat wils! Dit pakket wordt aangeboden tegen een extra scherpe prijs.
In plaats van € 159,94 kost het pakket slechts € 69,99!

Een highlight van dit pakket is Menara. In Menara bouw je samen een tempel aan de hand van verschillende bouwtekeningen. De bouwtekeningen bepalen onder andere hoeveel pilaren moeten worden neergezet of worden verplaatst. Doordat je steeds meer bouwtekeningen in de tempel moet verwerken, wordt deze steeds groter. Ook wordt de tempel steeds minder stabiel. Je wint als de tempel aan het einde nog steeds overeind staat.

Een andere toptitel uit outletpakket A is Pendulum. In Pendulum zijn jij en je tegenspelers leden van verschillende adellijke families die ernaar streven om de nieuwe Tijdloze Heerser van Dünya te worden. Op het speelbord plaats je werkers die voor jouw invloed winnen door middel van prestige, kracht en populariteit. Maar tijd is kostbaar. Zandlopers geven aan hoe en vooral wanneer jij op bepaalde plekken op het bord jouw werkers mag inzetten.

Outletpakket A van 999 Games

Outletpakket B

Outletpakket B bestaat uit vijf titels:

 • het familiespel Carcassonne: Jagers & Verzamelaars
 • het 2 spelers-spel Outlaws
 • het snelle kaartspel Gesjaakt
 • het mysterie-avontuur Chronicles of Crime 1400
 • en het solo-spel Jouw Pretpark

Normaal kost dit pakket € 96,95. Als outletpakket bieden wij het echter voor slechts € 39,99 aan!

Een van de toptitels uit dit pakket is Carcassonne: Jagers & Verzamelaars. Dit is op een op zichzelf staande versie van het populaire tegelspel Carcassonne, dat zich in de oertijd afspeelt. Je vindt in dit spel dan ook geen steden, wegen of kloosters, maar woeste bossen, rivieren en grasvlaktes. Als oermens ontdek je deze prehistorische wereld, die verder op en top speelt als Carcassonne. Naast het eigen thema geeft Carcassonne: Jagers & Verzamelaars ook een eigen twist aan de spelregels ten opzichte van het originele Carcassonne.

Een andere niet te missen titel in Outletpakket B is Chronicles of Crime: 1400. In dit coöperatieve spel kruip je in de huid van de middeleeuwse ridder Abalard Lavel. In het Parijs van 1400 moet hij een aantal misdaadmysteries oplossen. Je maakt hierbij gebruik van informatie van hooggeplaatste edellieden, profetische dromen en je trouwe hond. Chronicles of Crime maakt gebruik van een speciale app, waarmee je QR-codes van kaarten inscant. Op deze manier ga je op onderzoek om de waarheid van de Chronicles of Crime te achterhalen.

Adventskalender

Net als vorig jaar komt 999 Games ook dit jaar met onze speciale adventskalender. Net als bij een echte adventskalender open je voor elke dag tot kerst een deurtje voor een kleine verrassing. Bij onze adventskalender is die verrassing een speciale winactie of een exclusieve korting. Begin daarom je dag met een cadeautje!

Met onze adventskalender maak je zelfs van het aftellen tot kerst een spel. Elke nieuwe actie van de adventskalender gaat dagelijks rond middernacht van start. De adventskalender loopt van 1 tot 24 december.
Ga naar de website voor meer informatie over de adventskalender.


SpeelgoedSpeelgoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.