Review: White Sunshine; een zachte en fruitige thee

Ik kan je één ding aanraden; volg de Facebookpagina van Nicole’s Choice. Ze heeft heel vaak leuke winacties op haar pagina waarbij je heerlijke losse thee kunt winnen. En het leuke is, zo af en toe win je dan ook eens wat. Zoals laatst … Ik won een leuk pakketje thee met o.a. White Sunshine.
Lees verder

Review: Gezelschapsspel Mexican Train Domino

Bij Goliath Games mocht ik mij inschrijven voor het testen van het spel Mexican Train. Ik ben mij ingeschreven en ik werd uitgekozen. De volgende dag al ontving ik met de post een doos met het spel. Samen met Arjan speelde ik het spel en in deze blog vertel ik je er meer over.

Lees verder

Review: Hubelino – uitbreidingsset Katapult

Dat wij fan zijn van Hubelino hoef ik denk ik niemand meer te vertellen. Ik heb al meerdere malen een blog geschreven over de knikkerbaan van Hubelino, maar ook over de educatieve sets die Hubelino in het assortiment heeft. Dit jaar heeft Hubelino er een nieuwe lijn bijgekregen, namelijk de denkspellen. Daarvan hebben we er 3 van de 4 in huis en ook die zijn heel leuk.
Maar om de knikkerbanen nog spectaculairder en spannender te maken, heeft Hubelino ook enkele uitbreidingssets in het assortiment; de katapult, de trechter en de swing. En in april zijn de wipwap en de wissel nieuw op de markt verschenen.

Van mijn opdrachtgever Robbie’s Toys ontving ik een uitbreidingsset, namelijk de Katapult. En die is zo gaaf! Ik vertel je er graag meer over.

Lees verder

Recensie: de koningin met groen haar

Esther van der Ham heeft behoorlijk wat kinderboeken geschreven. Van Esther heb ik een aantal van haar boeken mogen ontvangen (het voordeel van werken voor een uitgeverij 🙂 ) En met 2 kinderen thuis die wel voor voorlezen houden, zijn kinderboeken zeer welkom en schrijf ik er graag een recensie over. Eén van de boeken die ik ontving is ‘De koningin met groen haar’.

Lees verder

Top 3 best gelezen blogs in juni

In de vorige Top 3 schreef ik nog: “Verder merk je echt dat de zomer in aantocht is en dat de werkzaamheden wat minder zijn.” Maar niets bleek minder waar en ik heb het ontzettend druk gehad in de maand juni. Ik praat je bij in deze blog.

Facebook – 191 volgers

1 juni begon ik met 188 volgers op mijn Facebookpagina, op 30 juni waren dit er 191! Een kleine groei, maar ik heb in de afgelopen maand ook weinig tijd aan mijn Facebookpagina besteed.

Mijn opdrachten

Een ander verhaal was het op de Facebookpagina van Hubelino. Op 1 juni startte daar een winactie, waarbij je een fantastische knikkerbaanset voor een basisschool kunt winnen. Deze winactie viel zeer goed in de smaak en de likes stroomden binnen. 1 juni waren we net de 6300 volgers gepasseerd en op 30 juni hadden we maar liefst 6757 volgers. De werkzaamheden voor Hubelino liggen vanwege de zomervakantie zo goed als stil. Vanaf half augustus gaan we er weer keihard tegenaan met mooie blog(ger)s, winacties, Jeugdvakantieland in Ahoy Rotterdam en nog veel meer! Volg de Facebooksite houd het allemaal in de gaten.

Ook voor Droomvallei Uitgeverij beheer ik de Facebookpagina. In de afgelopen maand corrigeerde ik daarnaast nog een manuscript voor Droomvallei. Vanwege de aankomende vakantie zullen de werkzaamheden voor de uitgeverij ook op een wat lager pitje staan. Maar er komt nog wel een manuscript aan om te corrigeren.

Eind vorige maand schreef ik dat ik er een opdrachtgever bij heb. Een online marketingbureau waarvoor ik afgelopen maand 15 blogs heb geschreven. Een paar dagen later kreeg ik er nog een opdrachtgever bij, ook een online marketingbureau en daar heb ik in de afgelopen maand 17 blogs voor geschreven.

Nutur benaderde mij weer of ik een flinke stapel teksten wilde schrijven; 5 blogs en 15 productbeschrijvingen voor de webwinkel.

En ik werd benaderd door Jerry Mensing Entertainment of ik de teksten op zijn website wilde herschrijven.

Al met al heb ik in de afgelopen maand zo’n 50 blogs geschreven en daarnaast nog andere teksten. Er zijn dus heel wat woorden uit mijn laptop gevlogen.

Blog – Top 3

Weer een goede maand als het gaat om de kijkcijfers op mijn blog. Ik schreef in de afgelopen maand 8 blogs voor mijn website. Ik schrijf voornamelijk reviews van producten en recensies van boeken. Ook goede doelen komen aan de orde zoals stichting Earlybirds en Stichting Wakibi. Ik merk dat ik nauwelijks meer producten heb liggen en samenwerkingen heb lopen met bedrijven. Dus als je wilt dat ik over je product, boek, goed doel, bedrijf of wat dan ook een blog schrijf, benader mij gerust.

De kijkcijfers van deze maand zijn weer gestegen ten opzichte van vorige maand en dat vind ik natuurlijk heel fijn.

Dan nu de top 3

Op de derde plaats komt de blog van Stichting Wakibi met als titel ‘lenen is het nieuwe geven’. In plaats van dat je een gift geeft kun je ook je geld uitlenen aan een fantastisch project in het buitenland. Zelf mocht ik van Stichting Wakibi een cadeaubon ontvangen en ik heb 2x € 25,- uitgeleend. Dit geld hoop ik aan het eind van de looptijd weer te ontvangen en weer in te zetten op een nieuw project.

Winacties worden sowieso goed gelezen en op de tweede plaats komt dan ook de winactie waarbij je twee puzzelboekjes van Denksport kon winnen. Namens Denksport heb ik al iemand blij mogen maken met deze boekjes, je kunt dus niet meer mee doen met de winactie.
De eerste plaats is ook voor een winactie die al in de maand mei is gepubliceerd. Sweakers. Sweakers zijn zwemsokken met antislip aan de onderkant zodat de kans op uitglijden een flink stuk verkleint wordt. Ik kan Sweakers dan ook iedereen aanraden! Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen.

En als laatst wil ik nog een recensie onder de aandacht brengen die ik ruim een jaar geleden gepubliceerd heb: Honkvast – van oude huizen, de mensen die blijven | Steffi van den Oord. Deze recensie wordt nog steeds maandelijks een aantal keer gelezen! Leuk om te zien dat een blog van al ruim een jaar geleden nog steeds wordt opgepakt.

Juli

In de eerste twee weken van juli ga ik nog even knallen en alvast veel blogs vooruit schrijven. 14 juli begint de zomervakantie en dan heb ik 6 weken beide kinderen thuis en van hard werken komt er dan niet zo heel veel terecht. En bovendien wil ik in de vakantie leuke dingen doen met mijn gezin. Nu maar hopen op mooi weer.

Recensie: Tot zwijgen gebracht | De zaak van mijn leven

“Ooit dacht ik dat mensen in principe goede bedoelingen hadden en een ander geen kwaad wilden aandoen. Dat veranderde voorgoed toen mijn vader stierf. Langzaam begon tot mij door te dringen dat ik andere mensen overschatte en te min dacht over mijzelf.”
‘Tot zwijgen gebracht’ beschrijft het verhaal van Mirna. Haar vader is met messteken om het leven gebracht. Lukt het haar om deze gruwelijke dood van haar vader te verwerken?

Lees verder

Lenen is het nieuwe geven: doe iets goeds met Wakibi

Zo eind december is voor ons de maand om naar een aantal goede doelen een gift over te maken. We proberen dan een zo gevarieerd mogelijk lijstje met goede doelen samen te stellen in verschillende categorieën. Daarnaast kijken we ook of er nog bekenden zijn, uit bijvoorbeeld de kerk, die zich inzetten voor een goed doel en aan wie we een gift kunnen geven. Zo hebben al twee gemeenteleden meegedaan aan een marathon in Afrika om daarmee geld op te halen voor Compassion (in 2019 reist er weer een gemeentelid af naar Tanzania om daar een halve Marathon te lopen). Al een paar jaar zetten een aantal jongeren uit de gemeente zich via World Servants in om in het buitenland bijvoorbeeld een school op te bouwen. En een gemeentelid woont al een tijdje in de Oekraïne en zet zich daar vrijwillig in voor kinderen in een kinderziekenhuis. Omdat wij deze mensen kennen, komt een goed doel dichter bij omdat je hun persoonlijke verhalen hoort.  Bovendien weet je waar je je geld aan geeft en dat het ook goed besteed wordt.  

Lees verder

Recensie: Op zoeken naar Torrie – AVI E3

Groep 3 is vaak een bijzonder schooljaar voor veel kinderen. Leren lezen is iets waar ze al lang naar uitkijken en in groep 3 leren ze het eindelijk. Maar het is ook heel spannend. Is lezen moeilijk? Al op de eerste dag in groep 3 leren kinderen het eerste woordje. En aan het eind van het schooljaar kunnen kinderen al best wel vlot lezen. Je zult merken, het gaat echt heel hard! Als ouders kun je je kinderen bijstaan in het leesproces.

Lees verder

Review: ga de strijd tegen de kilo’s aan met X-Slim

Die zwangerschapskilo’s; ik ben vast niet de enige die daar last van heeft. Met de zwangerschap van Elin was ik wat kilo’s aangekomen, en daarvan is de helft nog blijven plakken. Bij de zwangerschap en Joas was ik nauwelijks aangekomen (eerst 3 kilo af, en daarna 8 kilo bij, dus totaal 5 bij), maar hoe ik het voor elkaar krijg weet ik niet, met Joas in mijn buik woog ik net zoveel als na de geboorte van Joas. Oké, dan maar een poging doen tot afvallen. Maar tot nu toe zonder enig resultaat.

Lees verder

Stichting Earlybirds; liefdevolle fotoreportages in het ziekenhuis

Gelukkig heb ik het niet hoeven mee te maken; mijn kinderen zijn na een zeer vlotte bevalling thuis netjes op tijd geboren. Maar wat als de bevalling zich veel te vroeg aandient en je weken, soms maandenlang, in het ziekenhuis verblijft om bij je (veel) te vroeg geboren kindje te zijn? Voor ouders een heftige tijd. Veel gaat langs je heen, je wordt geleefd en je hebt veel zorgen. Een lichtpuntje in een moeilijke tijd is dan zeer welkom. Dan is er Stichting Earlybirds. Na aanmelding komt een fotograaf van Stichting Earlybirds naar het ziekenhuis om de ouders een kosteloze reportage aan te bieden. De fotograaf legt met veel zorg, liefde en respect het kindje vast tijdens de dagelijkse routine. Deze fotoreportage is een lichtpuntje voor veel ouders, een onderdeel van de verwerking als je later met je kindje thuiskomt, en bovenal een mooie herinnering.

Lees verder

« Oudere berichten

© 2018 Puntsgewijs

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑