Review: Geboortesteen & Gegraveerde Ring ‘Classy’ | KAYA sieraden

Geheel onverwachts kreeg ik een mail van KAYA sieraden; ‘Als eerste complimenten voor je mooie blog en leuke schrijfstijl!’ Zo, die kan ik in mijn zak steken šŸ™‚ Als ze je dan in dezelfde mail aanbieden om een sieraad naar keuze uit te zoeken, dan vind ik dat ontzettend leuk. Als je mij een beetje kent heb je mij nog nooit met een ketting, armband of oorbellen rond zien lopen. Toch hoefde ik niet lang na te denken over wat ik zou gaan uitzoeken.

Lees verder

Review: Droomhuis | White Goblin Games

Als je een mailtje krijgt van White Goblin Games met de vraag of je een aantal spellen wilt testen en daar een review over wilt schrijven, dan zeg ik geen nee. Zoals ik in de review van Ubongo Solo al schreef, moesten de reviews wel online zijn voor een bepaalde datum. Bij de meeste spellen van de lijst was dat voor mij niet mogelijk, omdat ik de tijd niet zou hebben om het spel goed te testen en er een review over te schrijven. En dat vind ik wel heel belangrijk als ik een review over een product schrijf. Het spel Droomhuis zou mij wel lukken en dat spel mocht ik dan ook ontvangen. Wij hebben het getest. Hoe het gaat en wat wij ervan vinden kun je lezen in deze blog.

Lees verder

Review Ubongo Solo | White Goblin Games

Laatst kreeg ik een mail van White Goblin Games. In de mail stond een lijst met nieuw uit te komen spellen en of ik interesse had om een review van deze spellen te schrijven. Maar … de reviews moesten dan wel voor een bepaalde datum online zijn. Interesse had ik wel, maar voor een bepaalde datum een review plaatsen ging mij echt niet lukken. Mijn echtgenoot (lees: testgenoot) zou een week later voor twee weken naar Japan afreizen en zou ik niemand hebben om de spelletjes mee te spelen en te testen.

Ik gaf eerlijk aan dat 3 spellen van de lijst mij wel ging lukken, maar dat ik de andere spellen niet ging redden. Hoe leuk is het dan als er met je meegedacht wordt! Ik kreeg een mail terug dat ze mij de 3 spellen zouden toesturen Ć©n ze zouden ook het spel Ubongo Solo er nog bij doen in de doos. Dan kon ik toch in mijn eentje een spelletje spelen als mijn man op reis was. TĆ© leuk!

Lees verder

Top 3 best gelezen blogs in oktober

Wat heb ik een drukke maand gehad. Ik werd voor allerlei dingen gevraagd en benaderd! Lees maar mee, dan kom je precies te weten wat ik in oktober heb gedaan šŸ™‚

Lees verder

Review: Schapen Kapen | een nieuw Denkspel van Hubelino

Ken je het spel Zeeslagje? Je zet je scheepjes op het slagveld zonder dat je tegenstander het ziet. Je tegenstander zet ook zijn scheepjes in op het slagveld zonder dat jij het ziet. Daarna probeer je aan de hand van coƶrdinaten te raden waar de schepen van je tegenstanders zich bevinden. Om de beurt noem je een coƶrdinaat en je zegt of er wel of niet een deel van een schip ligt. Wie als eerste alle schepen van de tegenstander heeft vernietigd heeft het spel gewonnen. Schapen Kapen is gebaseerd op dit bekende spel.

Lees verder

Review: een wereldkaart op plexiglas | Wereldkaarten.nl

Elin toont momenteel heel veel interesse in de landen van de wereld. Op de speelkamer hebben we een grote wereldkaart hangen en daar wil ze regelmatig op kijken om te zien waar bepaalde landen liggen. Haar opa en oma zijn op vakantie geweest naar Zwitserland, wij zelf zijn op vakantie geweest naar Duitsland, haar vader is op reis geweest naar Noorwegen en naar Japan. En ze is nog niet vergeten dat haar vader ook wel eens naar Amerika is geweest. Voor haar reden genoeg om eens op die grote wereldkaart te snuffelen en ons te vragen waar die landen nu toch liggen.

Lees verder

Recensie: Maryam, het bedoeĆÆenenmeisje | Elsbeth de Jager & Gerda Wierda

Vorig jaar verscheen een eerste boek in de cultuurhistorische reeks bij Droomvallei Uitgeverij; Yin en Yang, geschreven door Nienke Pool en geĆÆllustreerd door Ingrid van der Knaap. Een boek over het oude China voor kinderen die meer willen weten over oude culturen. Nu is er een tweede boek in de cultuurhistorische reeks verschenen; Maryam, het bedoeĆÆenenmeisje, geschreven door Elsbeth de Jager, met illustraties van Gerda Wierda. Yin en Yang heb ik nog niet gelezen, maar Maryam, het bedoeĆÆenenmeisje heb ik wel ontvangen van Esther en ik heb het boek gelezen. In deze recensie vertel ik waar het boek over gaat en deel ik je mijn mening.

Lees verder

Review: de maaltijdbox van HelloFresh

Er zijn diverse maaltijdboxen op de markt verkrijgbaar. EĆ©n daarvan is HelloFresh. Ik ontving een kortingscode om eens een keer een HelloFresh maaltijdbox uit te proberen. Hoe de bestelling verliep, wat wij hebben gegeten, en of we het lekker vonden lees je in deze blog.

Lees verder

Review: Galilea Meeting | TienminSpellen.nl

De eerste review die vorig jaar online op mijn blog kwam was de review over het luciferdoosjesspelletje Oehoe! Deze blog is dan ook een van de best gelezen blogs die sindsdien online gekomen zijn in het afgelopen anderhalf jaar. Het is bij TienminSpellen.nl niet bij dit ene luciferdoosjesspelletje gebleven. Ondertussen is er het spel Apenkolder en Galilea Meeting bijgekomen. Ik vertel je meer over het spelletje Galilea Meeting.

Lees verder

Review: Qwixx – White Goblin Games

Eerder schreef ik al een aantal reviews van spellen van White Goblin Games. En er liggen nog twee spellen van White Goblin Games te wachten op een review. Maar een tijdje geleden liep ik bij de kringloopwinkel en daar lagvoor maar liefst ā‚¬ 1,25 het spel Qwixx, ook een spel van White Goblin Games. Het enige wat miste is een witte dobbelsteen, maar ach, die hebben we thuis ook nog wel. Ik nam het dus mee.

Lees verder

« Oudere berichten

© 2018 Puntsgewijs

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑