Puntsgewijs biedt een groot aantal diensten aan als ondersteuning van andere bedrijven. Zo ben ik in te huren voor losse opdrachten, maar ook als virtual assistant tegen een maandelijks vooraf afgesproken tarief.

Tekstschrijven

Simpel, helder en effectief. Dat zijn de kernwoorden van een pakkende tekst waarmee je je boodschap overbrengt naar je doelgroep. Een pakkende tekst gericht op behouden van klanten en het werven van klanten. Makkelijker gezegd dan gedaan? Ik kan je helpen bij het schrijven van:

  • blogs
  • productteksten voor je website
  • het maken van nieuwsbrieven
  • of welke tekst je maar nodig hebt

Redactie

Heb je zelf een tekst geschreven en wil je je tekst laten checken op foutjes? Ook daar kun je mijn hulp voor inschakelen. Hoe goed je ook in spelling bent, een typefoutje is zo gemaakt en als je zelf schrijft heb je geen erg in de fouten die je maakt.

Social media beheer

Heb je een Facebookpagina, Instragramaccount of Linked-In pagina, maar je hebt geen tijd om er regelmatig een bericht op te posten? Geef het dan uit handen. Ik kan jouw social media accounts beheren en er wekelijks een afgesproken hoeveelheid posts op plaatsen.

Blog

Op deze website vind je mijn blog waarop ik reviews plaats van producten, recensies van boeken, of een verslag van een dagje uit of een bezoekje aan een kindvriendelijk restaurant. Wil jij je webwinkel, bedrijf of product ook door mij laten promoten? Dan kan! Stuur mij je product of boek op of nodig mij uit voor een bezoek aan een museum, pretpark of restaurant en ik deel mijn eerlijke ervaringen door middel van een review of recensie op mijn blog.

De reviews die ik geschreven heb kunt u hier lezen.

Samenwerkingen

VTech – Totum – Denksport – White Goblin Games – Hubelino – Droomvallei Uitgeverij – Godijn Publishing – KoopjesAap – Royal Jongbloed – Viata – Ravensburger – Scrivo Media – Sietske Scholten – Ockyz – HoesjesOutlet – Similasan – Educadora – Kaya Sieraden – De kleine Benelux.

Ben jij zelf op zoek naar influencers?

Heb je zelf een webwinkel of bedrijf en ben je op zoek naar een aantal influencers die een blog over jouw product willen schrijven? Ook dat kun je uit handen geven. Ik heb warme contacten met een groot aantal boekenbloggers, jufbloggers en mamabloggers. Ik dan deze bloggers voor je benaderen en een samenwerking met hen afspreken.

Wil je van mijn diensten gebruik maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan door een bericht te sturen naar puntsgewijs@gmail.com