In de afgelopen tijd heb ik opdrachten uitgevoerd voor deze fantastische opdrachtgevers. Wil jij ook in dit rijtje staan en heb je een opdracht voor mij? Mail mij gerust. 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


Droomvallei Uitgeverij

Droomvallei Uitgeverij geeft fijne boeken uit, ook over ingewikkelde onderwerpen zoals omgaan met verslavingen, de vluchtelingenproblematiek of Alzheimer. Van diverse boeken van deze uitgeverij heb ik een recensie geschreven die je allemaal hier kunt lezen.


Robbie’s Toys – Hubelino

Hubelino
www.hubelino.nl

www.robbiestoys.nl

Robbie’s Toys is de webshop waar je leuk en verantwoord speelgoed kunt bestellen. Hubelino knikkerbaan is geschikt voor de leeftijd 4-12 jaar. Omdat het 100% past op Duplo kan je met de knikkerbaanelementen een heuse baan maken. Sinds april 2019 is er ook een knikkerbaan die compatibel zijn met de bouwstenen van LEGO. Deze sets worden verkocht onder de naam Hubelino Pi.

Lees hier mijn reviews over de sets van Hubelino


Godu-Tuin

Godu Tuin
www.godu-tuin.nl

Godu-tuin.nl is dé plek waar je begint met zoeken naar nieuwe tuinartikelen. In deze webshop is er een ruim assortiment waardoor je altijd de beste keuze kunt maken. Het team begeleidt je van het begin tot het eind tijdens het proces, en staan altijd voor je klaar voor deskundig advies.


DB Online Marketing

DB Online Marketing is hét online marketingbureau van Danny. Danny is een zeer ervaren online marketeer met de focus op SEO. Toch kun je bij DB Online Marketing voor online marketing in de breedste zin van het woord terecht. Danny beschikt over een groot netwerk zodat je aan hem je complete online marketing activiteiten kunt uitbesteden.
Danny heeft diverse blogs in beheer waarvoor ik maandelijks tientallen blogs schrijf.


Nutur

www.nutur.nl

Nutur is dé webshop waar je terechtkunt voor het meest complete aanbod van veilige en natuurlijke producten voor moeder en kind. Alle producten zijn geschikt om je kindje een veilige start te geven en het te laten opgroeien in een omgeving die vrij is van chemische en hormoonverstorende stoffen. Van zwangerschap tot kinderen van 4 jaar.


Langerak De Jong


Trainingsacteur Academie

Bij Trainingsacteur Academie kun je terecht voor opleidingen tot trainingsacteur. Je wordt expert in rollenspel, om in te zetten bij bedrijfstrainingen of als coach.

Toneelervaring is overigens geen vereiste om mee te kunnen doen aan de opleiding!


Forworth B.V.

Opdrachtgevers Forworth
www.forworth.nl

ForWorth is een jong investeringmaatschappij opgericht door Jean-Pierre Doran. Het doel van ForWorth is om waarde te creëren voor anderen. Dit doet het bedrijf door tijd en geld te investeren en anderen op weg te helpen op hun weg naar success. Door samen te denken, brainstormen en informatie uit te wisselen, kunnen er grotere successen behaald worden.


Meneer Humble


Jerry Mensing Entertainment


Godijn Publishing


Tienminspellen.nl


Plan je Uitje


Blauwe Monsters


De vuilnisbeltbende

ComputerComputer