Categorie: Vakantie met kinderen

Vakantie met kinderen: Borger | Drenthe

Zaterdag wordt Elin 5 jaar. Dan kunnen we alleen nog maar op vakantie in de schoolvakanties en mogen we Elin natuurlijk niet meer thuis houden om eens lekker op vakantie te gaan. Maar nu ze nog 4 jaar besloten we het er nog één keer van te nemen en lekker een week op vakantie te gaan. Elin wil altijd graag naar Koos Konijn, dus we besloten om weer naar Borger te gaan, naar een Bospark Lunsbergen, een vakantiepark van Roompot.

Lees verder

Vakantie met kinderen: Nederland | Helmond

Elk jaar doen we het wel een klein weekje; ‘op vakantie‘ in het huis van mijn schoonouders die dan zelf op vakantie zijn. Mijn schoonouders wonen in Helmond, precies anderhalf uur rijden van Zoetermeer vandaan. Even in een andere omgeving met weer andere leuke uitjes. En in Brabant is veel te doen, heel veel te doen. In deze blog vertel ik wat we allemaal gedaan hebben, en wat we niet gedaan hebben …

Lees verder

Vakantie met kinderen: Duitsland | Sauerland

Maandag heb je kunnen lezen wat we tijdens de eerste week van onze vakantie gedaan hebben. Toen zaten we in Frickingen, vlakbij de Bodensee. De tweede week van de zomervakantie verbleven we in Medebach, Sauerland. Dat ligt ongeveer 15 km ten oosten van Winterberg. Ook dit vakantiehuisje hebben we gevonden op www.traum-ferienwohnungen.de. Vervolgens zochten we de website van het vakantiehuisje zelf op en legden we direct contact met de eigenaar om het huisje te reserveren. Het huisje bleek nog best een flink huis te zijn. Bovendien waren er 3 slaapkamers waardoor elk van de kinderen een eigen slaapkamer had.

Lees verder

Vakantie met kinderen: Duitsland | Bodensee

Hoera! De vakantie is begonnen. Elin haar eerste schooljaar zit er alweer op en nu is ze een “Tweede groeper” (zoals ze zelf zegt). Na het laatste ochtendje school zijn we bijna direct in de auto gestapt op weg naar vakantie. We hebben voor de eerste week een huisje gehuurd vlakbij de Bodensee in Zuid-Duitsland. Een kleine 800 km van Zoetermeer vandaan. Op die vrijdagmiddag zijn we naar mijn schoonouders in Helmond gereden, hebben daar een nachtje geslapen en zijn de volgende ochtend om 7:00 uur in de auto gestapt op weg naar Duitsland. De tussenstop in Helmond scheelde ons ruim een uur rijden voor die zaterdag. De reis verliep vlot en om 15:00 uur kwamen we bij het huisje aan.

Lees verder

© 2019 Puntsgewijs

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑