Het perfecte cadeau voor vaderdag van HemdVoorHem.nl

Hemd voor Hem vaderdag

Vaderdag en moederdag; in Nederland staan deze twee dagen in het teken van het verwennen van de vader/moeder. Op deze dag krijgt de vader/moeder veelal een ontbijtje op bed die is klaargemaakt door de kinderen en ook krijgt het cadeautjes. Daarnaast wordt de vader/moeder van huishoudelijke taken vrijgesteld. Jongere kinderen maken vaak op school of op het kinderdagverblijf een cadeautje die dan thuis verstopt wordt totdat het vaderdag of moederdag is.

Oorsprong van vaderdag en moederdag

Vaderdag en moederdag; je zou denken dat het door één en dezelfde is geïntroduceerd, maar als je Wikipedia erop naleest is niets minder waar. Het succes van moederdag kwam pas nadat Anna Jarvis in 1907 moederdag begon te promoten als een waardering voor moeders. Het idee sloeg aan en Jarvis wist meer mensen over te halen om mee te doen. In 1914 besloot de toenmalige president van Amerika dat elke tweede zondag van mei Mother’s Day zou zijn. In Nederland begon deze traditie zo rond 1925.

Vaderdag is in 1909 geïntroduceerd door Sonora Smart Dodd. Haar vader was weduwe geworden nadat zijn vrouw in het kraambed van hun zesde kind was overleden. Sonora wilde, geïnspireerd door Anna Jarvis, zijn kracht en doorzettingsvermogen onder de aandacht brengen. In Nederland wordt deze feestdag sinds 1937 gevierd. En nu vindt deze plaats op de derde zondag van juni.

Wat geef jij?

Vaderdag; aanstaande zondag is het alweer de derde zondag van juni en is het vaderdag. Weet jij al welk cadeautje jij aan je vader/man geeft? Wat is het toch altijd weer moeilijk om een leuk cadeau te bedenken voor een man. Maar HemdVoorHem.nl heeft nu hét superleuke cadeau waar alle vaders spontaan blij van worden; een prachtig overhemd. HemdVoorHem.nl heeft een supergroot aanbod aan overhemden van verschillende merken en in verschillende categorieën. Er zijn trendy overhemden, smoking overhemden en luxe overhemden. Hemden van het merk Jacques Britt, Calvin Klein, OLYMP en Eterna, en nog veel meer!

De overhemden zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Of je nu lang of kort bent, dik of dun, voor elke man is er het perfecte overhemd te vinden. Ook wat betreft kleuren en motieven is er voor elk wat wils. De standaardkleuren wit, zwart of blauw is er volop te vinden, maar ook als je meer van de vrolijke kleuren rood, oranje of roze houdt is er genoeg keus.

Bovendien zijn de overhemden ook nog eens strijkvrij! Dat is ook nog eens fijn voor de vrouw die dan toch meestal weer de kleren van de man strijken. En zo wordt deze vaderdag tegelijkertijd ook nog een beetje moederdag met zo’n strijkvrij overhemd.

Hemdvoorhem.nl

Mijn mening

Voor zo’n lange man (2.11m) als de mijne is het heel lastig kleding kopen. Op de site van HemdVoorHem.nl wordt aangegeven dat er ook overhemden zijn voor de lange man. Maar als je man nu echt langlang is? Ik mocht een overhemd uitzoeken en dat was toch nog een beetje lastig. Maar gelukkig werd ik goed geholpen en zie daar; het perfecte overhemd. Eentje met extra mouwlengte (72 cm) én met extra ruglengte (90 cm). En dan is het natuurlijk spannend of dat overhemd dan ook echt past.

Een aantal dagen later werd er een pakket bezorgd in een prachtige cadeaudoos. Daarmee heb je een nog chiquer cadeau voor vaderdag! Ik was natuurlijk veel te nieuwsgierig of mijn man het overhemd zou passen. Wij gaven dit cadeau al een week eerder en hij heeft het gelijk aangetrokken. De lengte van het overhemd was perfect en ook de breedte was heel goed voor die slanke man van mij!

Het hemd komt uit de serie Modern Fit van Eterna en dat staat voor jonge, moderne overhemden met taillering. Een prachtig overhemd voor de jonge, maar modieuze man. En dat is eigenlijk ook precies hoe je het overhemd het beste zou kunnen omschrijven; eigentijds en modieus. En de mouwen? Die hadden een centimetertje langer mogen zijn voor het mooie, maar eigenlijk zijn die ook gewoon prima.

Al met al; supertof dat HemdVoorHem.nl ook kleding in het assortiment heeft voor de echt lange man!

Weet jij al wat voor cadeau je voor vaderdag gaat geven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *