Categorie: Eten & Drinken (page 1 of 3)

Review: Cupcakes met KoopjesAap.nl

In de kerstvakantie werd het tv-programma Cupcakecup uitgezonden. Kinderen van ongeveer 10-12 jaar mogen hun mooiste en lekkerste cupcake door de jury laten beoordelen. De beste 20 kandidaten mogen meedoen in de wedstrijd en uiteindelijk gaat de beste cupcakebakker met de Cupcakecup naar huis! Elin heeft in de kerstvakantie gesmuld van dit programma. Ze vond het helemaal spannend wie nu uiteindelijk de beste cupcakebakker zou worden en er met de cupcakecup vandoor zou gaan. Haar doel? Over 5 jaar wil zij meedoen met Cupcakecup en natuurlijk ook winnen! Dat wordt dus oefenen. Van KoopjesAap.nl mocht ik wat uitzoeken uit de webshop om er een artikel over te schrijven. En laat ik nu net iets uitgezocht hebben waarmee we goed kunnen oefenen met het bakken van cupcakes!

Lees verder

Uit eten met kinderen: Woodstone Pizza and Wine | Zoetermeer

Vlakbij ons huis staat langs de kant van de weg een lantaarnpaal met daaraan een poster. Op deze poster staat ‘kids eten gratis’. Eenmaal thuis keek ik op de website van dit restaurant en we besloten om van deze actie gebruik te maken. Afgelopen zaterdag zijn wij naar Woodstone Pizza & Wine geweest. Omdat Woodstone Pizza and Wine echt anders is dan een ‘gewone’ pizzeria, en omdat we het hebben ervaren als een zeer kindvriendelijk restaurant, besloot ik om er een blog over te schrijven. Ik vertel je meer over onze ervaringen.

Lees verder

Review: Too Good To Go | Stop voedselverspilling!

Wist je dat … 1/3 van al het eten op de wereld wordt verspild. Per persoon gooien we jaarlijks voor € 145,- aan eten en drinken weg. Dat komt neer op 41 kilo eten en 57 liter drinken per persoon. En dat is echt veel. Mijn zus raadde mij de app “Too good to go” aan. Zij liet mij ook foto’s zien van wat zijn allemaal al via deze app had gekocht. Ik installeerde de app op mijn telefoon ik heb nu zelf ook twee eten gered via deze app. Hoewel ik niet enthousiast ben over de Magic Boxen die ik heb ontvangen, ben ik wel enthousiast over het idee achter deze app. En dat is zeker blogwaardig.

Lees verder

Recept: Witlof-schotel uit de Römertopf

De kinderen lusten het echt niet, al moeten ze het van ons elke keer wel een beetje proeven; witlof. Maar het is wel een van de favorieten van Arjan en van mij. Vooral als deze in de Römertopf is klaargemaakt. Eerder schreef ik al een artikel over de Romeinse aardewerken schaal waarin ik ook mijn kippensoep maak. Vandaag deel ik ons recept van witlof die is klaargemaakt in de Römertopf.

Lees verder

Recept: Kippensoep in een Römertopf

Ik heb eens een tijdje een Römertopf mogen lenen van iemand. Die beviel ons ontzettend goed. Voor mijn verjaardag wist ik dan ook wat ik wilde vragen; een Römertopf. Dan maar wel gelijk een 6-persoons Römertopf, kan er lekker veel in. Toen ik jarig was kreeg ik een grote doos in handen. Na het uitpakken zag ik het eigenlijk direct. Wat is die groot, die gaat nooit in mijn oven passen! En nee, deze enorme schaal paste niet eens in mijn oven. Gelukkig kon de schaal nog teruggestuurd worden en ik bestelde een 4-persoons Römertopf. Inmiddels heb ik ‘m al een maandje in huis en er best al wel wat gerechten in bereid. Favoriet? Gewoon kippensoep. Waarom vertel ik je in deze blog. En ook vertel ik wat een Römertopf precies is.

Lees verder

Review: de maaltijdbox van HelloFresh

Er zijn diverse maaltijdboxen op de markt verkrijgbaar. Eén daarvan is HelloFresh. Ik ontving een kortingscode om eens een keer een HelloFresh maaltijdbox uit te proberen. Hoe de bestelling verliep, wat wij hebben gegeten, en of we het lekker vonden lees je in deze blog.

Lees verder

Recept: Couscoussalade | SpiceM 1 jaar!

Al een aantal keer heb ik een recept gedeeld waarin ik gebruik heb gemaakt van de kruidenmixen van SpiceM. Vandaag – 10-10-2018 – bestaat SpiceM 1 jaar en dat is natuurlijk een reden voor een extra blog deze week. In deze blog deel ik weer een ontzettend lekker recept met jullie, waarbij ik gebruik maak van één van de kruidenmixen van SpiceM; namelijk een couscoussalade met SpiceM Sweet. Eerder deelde ik al een recept van granola met SpiceM Sweet.
Lees verder

Review: Zuivelhoeve. Onmeunig lekker!

Het begon in 1981 in het Twentse dorpje Twekkelo in een klompenschuur. Deze klompenschuur werd een klein winkeltje waar Diane ambachtelijke producten verkocht die haar man Gerhjan met liefde had gemaakt. Dat winkeltje werd een succes, dus werd het tijd om de rest van Nederland kennis te laten maken met de heerlijke Zuivelhoeve producten. Inmiddels – 35 jaar later – zijn er ongeveer 40 Zuivelhoeve winkels in Nederland, is het verkrijgbaar in de supermarkten door heel Nederland en zelfs in België en Duitsland. Fantastisch verhaal toch, dat een klompenschuur tot zoiets groots kan uitgroeien?!
De Zuivelhoeve winkels zijn alleen voornamelijk in Noord en Oost Nederland te vinden. In West-Nederland zijn nog nauwelijks Zuivelhoeve winkels. Een gat in de markt zou ik zeggen! Iemand die het ziet zitten om in Zoetermeer een winkeltje te starten … 😉

Lees verder

Review: Crispy Salad Topping van TOP Taste

TOP Taste bracht een nieuw product op de markt, namelijk de Crispy Salad Topping. Naar aanleiding daarvan hield The Crispy Tastemaker een winactie op een Facebookpagina waar je een testpakket met de 5 verschillende smaken kon winnen. En ik won dit pakket. Een paar dagen later ontving ik een grote doos met de 5 verschillende zakjes Crispy Salad Toppings en met 7 grote potten Crispy Onions. Zo, ik kan even vooruit. In deze blog vertel ik je meer over TOP Taste en hun producten.

Lees verder

Review: White Sunshine; een zachte en fruitige thee

Ik kan je één ding aanraden; volg de Facebookpagina van Nicole’s Choice. Ze heeft heel vaak leuke winacties op haar pagina waarbij je heerlijke losse thee kunt winnen. En het leuke is, zo af en toe win je dan ook eens wat. Zoals laatst … Ik won een leuk pakketje thee met o.a. White Sunshine.
Lees verder

« Oudere berichten

© 2019 Puntsgewijs

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑