Categorie: Eten & Drinken (page 1 of 2)

Review: de maaltijdbox van HelloFresh

Er zijn diverse maaltijdboxen op de markt verkrijgbaar. Eén daarvan is HelloFresh. Ik ontving een kortingscode om eens een keer een HelloFresh maaltijdbox uit te proberen. Hoe de bestelling verliep, wat wij hebben gegeten, en of we het lekker vonden lees je in deze blog.

Lees verder

Recept: Couscoussalade | SpiceM 1 jaar!

Al een aantal keer heb ik een recept gedeeld waarin ik gebruik heb gemaakt van de kruidenmixen van SpiceM. Vandaag – 10-10-2018 – bestaat SpiceM 1 jaar en dat is natuurlijk een reden voor een extra blog deze week. In deze blog deel ik weer een ontzettend lekker recept met jullie, waarbij ik gebruik maak van één van de kruidenmixen van SpiceM; namelijk een couscoussalade met SpiceM Sweet. Eerder deelde ik al een recept van granola met SpiceM Sweet.
Lees verder

Review: Als je weet wat je eet, proef je meer! Zuivelhoeve. Onmeunig lekker!

Het begon in 1981 in het Twentse dorpje Twekkelo in een klompenschuur. Deze klompenschuur werd een klein winkeltje waar Diane ambachtelijke producten verkocht die haar man Gerhjan met liefde had gemaakt. Dat winkeltje werd een succes, dus werd het tijd om de rest van Nederland kennis te laten maken met de heerlijke Zuivelhoeve producten. Inmiddels – 35 jaar later – zijn er ongeveer 40 Zuivelhoeve winkels in Nederland, is het verkrijgbaar in de supermarkten door heel Nederland en zelfs in België en Duitsland. Fantastisch verhaal toch, dat een klompenschuur tot zoiets groots kan uitgroeien?!
De Zuivelhoeve winkels zijn alleen voornamelijk in Noord en Oost Nederland te vinden. In West-Nederland zijn nog nauwelijks Zuivelhoeve winkels. Een gat in de markt zou ik zeggen! Iemand die het ziet zitten om in Zoetermeer een winkeltje te starten … 😉

Lees verder

Review: Crispy Salad Topping van TOP Taste

TOP Taste bracht een nieuw product op de markt, namelijk de Crispy Salad Topping. Naar aanleiding daarvan hield The Crispy Tastemaker een winactie op een Facebookpagina waar je een testpakket met de 5 verschillende smaken kon winnen. En ik won dit pakket. Een paar dagen later ontving ik een grote doos met de 5 verschillende zakjes Crispy Salad Toppings en met 7 grote potten Crispy Onions. Zo, ik kan even vooruit. In deze blog vertel ik je meer over TOP Taste en hun producten.

Lees verder

Review: White Sunshine; een zachte en fruitige thee

Ik kan je één ding aanraden; volg de Facebookpagina van Nicole’s Choice. Ze heeft heel vaak leuke winacties op haar pagina waarbij je heerlijke losse thee kunt winnen. En het leuke is, zo af en toe win je dan ook eens wat. Zoals laatst … Ik won een leuk pakketje thee met o.a. White Sunshine.
Lees verder

Recept: Granola – met SpiceM Sweet!

Muesli, cruesli, granola; lekker door de yoghurt, en de supermarkten staan vol met verschillende soorten en merken. Voor elk wat wils. Maar om het echt naar jouw eigen smaak te maken kun je granola zelf maken. Jij kunt erin doen wat je lekker vindt en zo gezond – of niet gezond – maken als jij zelf wilt. En het is heel eenvoudig om het zelf te maken! Ik deel hierbij mijn recept.

Lees verder

Kamado Barbecue; voor de echte buitenkok en barbecuefanaat

Wat is er heerlijker om met het prachtige weer van afgelopen week lekker in de tuin te zitten en de barbecue aan te steken! En ben jij een echte buitenkok en barbecuefanaat en vind je het niet erg om er geld aan uit te geven? Spring dan aan boord van Kamado Express. Kamado Express laat je de mooiste manier van buitenkoken zien en ervaren. De kamado BBQ is het meest veelzijdige buitenkooktoestel wat er bestaat. Je kunt ermee grillen, slow cooking, smoken, warm roken, pizza bakken, brood bakken en nog veel meer. Wat wil je nog meer als echte buitenkok en barbecuefanaat?
Lees verder

Recept: Risotto met een Italiaanse Kruidenmix van SpiceM

De ene keer heb je zin om wat uitgebreider te koken, maar vooral in het weekend wil ik vaak lekker makkelijk doen. Een gezonde maaltijd op tafel zetten die je in een klein half uurtje kunt klaarmaken. En als je het hebt over makkelijk, snel en gezond; de kruidenmixen van SpiceM zijn daar ook ideaal voor. Geen gehannes meer met allerlei potjes kruiden, of zakjes en pakjes waar teveel zout en andere onnodige toevoegingen bijzitten. Nee, diverse soorten kruiden in ??n zakje bij elkaar, zodat je met een eetlepel in ??n keer klaar bent. Als dat niet makkelijk is? En nog lekker ook…

Lees verder

Recept: Gnocchi – met de Franse Kruidenmix van SpiceM

De Internationale Kruidenmixen van SpiceM

Gezond eten wordt makkelijker en lekkerder met de Internationale Kruidenmixen van SpiceM. De kruidenmixen zijn vrij van extra zout, vet en suiker. De kruidenmixen zijn bewust zonder peper gemaakt. Daarom zijn de kruidemixen van SpiceM geschikt bij een zoutvrij en/of koolhydraatarm dieet. En omdat er geen peper in zit, is het ook geschikt voor moeders die borstvoeding geven en voor kleine kinderen. Of voor als je gewoon niet van pittig houdt. Houd jij wel van pittig, dan is er SpiceM UP, om zelf net dat beetje pit aan je gerechten toe te voegen.
Lees verder

Review: Leef puur met Live Puri

Ik kocht het af en toe wel eens bij de Action; EasyWay maaltijdshake. Heerlijk om mijn dag mee te beginnen, maar afvallen deed ik er niet mee. Vanille is toch wel mijn favoriete smaak, ook aardbei vind ik lekker. Hoewel ik een echte chocoladegek ben, viel de chocoladevariant mij tegen, dus die kocht ik nooit.?
Van Live Puri ontving ik 2 zakjes met een maaltijdshake om te testen, in de smaken vanille en kokos. Ik deel je hierbij mij bevindingen.

Lees verder

« Oudere berichten

© 2019 Puntsgewijs

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑