Review: Starlounge | Webshop met goedkope sieraden en horloges

Starlounge | Voor de leukste sieraden en horloges

Gastblogger ~ Meestal zitten de weekenden bomvol met verplichtingen en afspraken. En terwijl je eigenlijk even lekker tot rust wil komen, loop je alleen maar te rennen en te vliegen. Afgelopen weekend was gelukkig anders. Na een paar hectische weken hadden we een heerlijk rustig weekend met het gezin. En na een leuke dag eindigde ik met mijn telefoon op de bank. Een beetje tv kijken en een beetje door social media scrollen, je kent het wel! Bij toeval kwam ik via Facebook een webshop tegen die gelijk mijn aandacht greep… Starlounge!

Starlounge.nl – Een online sieradenoutlet

Af en toe loop je ze tegen het lijf: webshops met leuke items voor een zacht prijsje. Tijdens het scrollen op Facebook kwam ik Starlounge.nl tegen en klikte gelijk door naar de webshop. Starlounge is een webshop vol met leuke goedkope sieraden. De aanbiedingen zijn echt heel hoog, tot wel 75%. Natuurlijk ben ik dan altijd even voorzichtig. Is het niet te mooi om waar te zijn? Gelukkig bleek alles in orde en zijn ze ook aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg.

We kennen allemaal wel de fysieke outletwinkels. Bataviastad en Designer Outlet Roermond zijn bijvoorbeeld heel bekende waar iedereen weleens is geweest. Starlounge is eigenlijk opgezet volgens hetzelfde principe, maar dan online! Ze kopen voordelig oude partijen merkhorloges en sieraden op, die ze vervolgens voor heel scherpe prijzen kunnen verkopen.

En dat is ook nog eens erg duurzaam. Op deze manier wordt voorkomen dat de sieraden ergens achterin een opslag blijven liggen. Nu krijgen ze tenminste nog de kans om door iemand gedragen te worden.

Starlounge | Voor de goedkoopste sieraden en horloges

Mijn mening

Ik ben enthousiast! Anders had ik deze review natuurlijk niet geschreven. Starlounge.nl heeft heel veel mooie gouden en zilveren sieraden, van ringen en armbanden, tot kettingen en oorbellen. Van bekende minder bekende merken, maar ook van bekende merken. Het leukst vind ik denk ik de titanium ringen van Boccia. Het titanium is vrouwelijk en stoer tegelijk door de matte en glanzende delen. Het draagt daarnaast ook nog eens erg fijn, omdat het vriendelijk is voor je huid.

Ik ben zelf niet echt een horlogedrager, maar anders dragen wel graag een horloge. Ze hebben ontzettend stoere herenhorloges van onder andere de merken Tommy Hilfiger en Hugo Boss. Normaal ben je hier al snel 300 euro voor kwijt, maar hier hebben ze al modellen voor minder dan 100 euro. Ze hebben ook heel leuke kleurrijke horloges van Ice Watch.

Wat ik wel jammer vind is dat ze geen sieraden of horloges voor kinderen hebben. Juist voor kinderen kan het leuk zijn om af en toen een koopje te scoren. Desalniettemin vind ik het een mooie shop die de moeite van het bezoeken waard is. Niet alleen als jij jezelf wilt verwennen met een prachtig sieraad, maar ook als je op zoek bent naar een origineel cadeautje.

Het assortiment van Starlounge.nl schijnt regelmatig uitgebreid te worden. In de gaten houden dus!

Lees ook: Review: Vlinder oorbellen met Swarovski kristallen | Leukekindersieraden.nl
Lees ook: HemdvoorHem.nl; al 10 jaar lang dé webwinkel voor mannen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *