HemdvoorHem.nl; al 10 jaar lang dé webwinkel voor mannen

Het is feest! Op 19 mei 2010 opende HemdvoorHem.nl voor het eerst zijn deuren. Deze webwinkel voor mannen bestaat dus al 10 jaar. En in die 10 jaar is het enorm uitgebreid en gegroeid! In de afgelopen tijd heb ik een aantal keer superleuk mogen samenwerken met HemdvoorHem.nl, reden te meer om deze webwinkel eens in het zonnetje te zetten ter gelegenheid van hun 10-jarig jubileum. En omdat het bijna vaderdag is, geef ik je in deze blog ook en aantal fantastische tips als het gaat om cadeausets!

Het verhaal achter HemdvoorHem.nl

HemdvoorHem.nl is opgericht door Michiel Snoek. Voor zijn werk droeg Michiel dagelijks een pak met een overhemd. Omdat hij langer is dan de gemiddelde man, had hij overhemden nodig met extra lange mouwen. Daarvoor ging hij naar een mannenmodezaak in Haarlem. Wat betreft de kleur van een overhemd met extra lange mouwen viel er niet veel te kiezen. Totdat deze winkel zijn deuren sloot en Michiel geen ander adresje had voor zijn overhemden. (Waar ken ik dat van …).

Vanaf dat moment is het idee ontstaan om een webwinkel met kleding voor de man te beginnen. Een aantal jaar heeft Michiel, naast zijn baan, deze winkel alleen gerund. Nu heeft hij 25 werknemers in dienst en is het dagelijks knetterdruk om alle bestellingen op tijd bij jou in de brievenbus te krijgen. En het bedrijf staat niet stil. Ook de komende 10 jaar zullen zo voorbij vliegen met alle plannen die er zijn! Momenteel zijn ze druk bezig met de voorbereidingen voor uitbreiding van het assortiment met broeken. En; ook aan de vrouw wordt gedacht!

Bij een feestje horen natuurlijk cadeautjes. En ook die hebben ze te koop bij HemdvoorHem.nl. Er zijn ontzettend leuke Giftsets verkrijgbaar die zeer geschikt zijn om cadeau te doen aan een man, maar ook aan de vrouw. Ik ga er 4 voor je op een rijtje zetten. En doe er je voordeel mee als ideeën voor vaderdag.

Tip 1: Cadeauset met sjaal en muts

Tsja, vaderdag wordt nu eenmaal gevierd als het bijna zomer is, maar soms is het goed om alvast eventjes aan de winter de denken. Zo ben je in ieder geval goed voorbereid als de eerste koude dag aanbreekt. Dan hoef je die warme sjaal en muts alleen nog maar uit het doosje te halen en op of om te doen. In de webwinkel zijn er verschillende cadeausets verkrijgbaar met een muts en/of een sjaal; grijs, zwart, rood, blauw of olijfgroen; en vanwege deze ruime keuze is er altijd dé perfecte kleur te vinden die bij de heer des huizes past! De geschenkverpakking zorgt ervoor dat je echt een luxe en stijlvol cadeau in handen hebt waar je mee aan kunt komen!

Cadeausets met sjaal en muts

Tip 2: Sloffen of huissokken

We blijven nog even bij de winter. Hemdvoorhem.nl heeft een divers en groot assortiment aan huissokken en sloffen in verschillende maten. Toch weer jammer dat de maat van mijn man er dan weer niet bij zit. De modellen en kleuren zijn stoer en merken als Falke en Burlington zorgen ervoor dat ook de moderne man thuis kan rondlopen met warme voeten. Of kijk eens bij de Homepads huissokken, niet alleen een zeer geschikt cadeautje voor hem, ook haar kun je ontzettend blij maken met deze heerlijke, warme huissokken met antislip aan de onderkant. Mij in ieder geval wel.

Cadeausets met sloffen

Tip 3: Cadeauset met sokken

Om nog even bij haar te blijven; weet je waar ik nu zo blij van wordt? Van Happy Socks. Die kunnen er niet genoeg in mijn la liggen. Ze zijn niet alleen ontzettend leuk, ze zitten ook nog eens heerlijk en zijn lekker warm! Een cadeauset met Happy Socks is dus zowel leuk voor hem als voor haar. Niet alleen Happy Socks zijn verkrijgbaar in leuke cadeauverpakkingen. Ook andere merken bieden leuke cadeausets met sokken aan. Voor als je toch wat meer van klassiek en stijlvol houdt. Daarnaast zijn er ook cadeausets met sokken en nog een extra cadeautje verkrijgbaar. Bijvoorbeeld met een Dopper, een Windmillkey sleutelhanger of een heerlijke reep Tony’s Chocolonely.

Lees ook: Een moederdagcadeau bij Hemdvoorhem.nl? Kies voor Happy Socks

Cadeausets met sokken

Tip 4: Windmillkey sleutelhanger

Om nog even de aandacht te vestigen op de Windmillkey sleutelhanger. Dat is namelijk niet zomaar een sleutelhanger. Deze sleutelhanger zorgt ervoor dat er een eind komt aan rinkelende sleutelbossen in broekzakken. De sleutelorganizer gemaakt van leer biedt ruimte om 5 sleutels perfect op te bergen. Een dun ringetje scheidt de sleutels van elkaar en hierdoor is het eenvoudig om de juiste sleutel eruit te halen die jij nodig hebt! Nederlands idee en Nederlands fabricaat. Trouwens; ook vrouwen hebben sleutelbossen met rinkelende sleutels. Daarmee is het bijvoorbeeld het cadeauset van onderstaande afbeelding ook een ideaal cadeau voor de vrouw.

Cadeausets met windmillkey en happy socks

Lees ook: Het perfecte cadeau voor vaderdag van HemdVoorHem.nl
Lees ook: Review: Al je accessoires voor je smartphone bestel je bij Hoesjes-outlet.nl

SpeelgoedSpeelgoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.